• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana Bulaşalım mı Yine Yeniden

canım kıbrısta olacam ogun :kedi: mersinde olmus olsam kosa kosa gelirdim
tama bitanem inşallah ALLAH ım nasip eder bir günopuyorumnanaktan

slm kızlar tanışamadık ama adanada yaşıyorum. ve sizlerii tanımak isterim. benide alırmısınız aranıza:)
canım benim tabiki buyur gel opuyorumnanaktan

Azra oranın yemekleri çok kötü...Mekan hoş...
1kez gittim hiç beğenmedim...tavsiye etmem.. Aşçılar değişmişse bilemem... cokacimcoook

Adanada olmak için neler vermezdim...Orda yemek yemeye bile razıyım :çok üzgünüm:
Size iyi eğlenceler
canım benim ben orda kaç defa yemek yedim bana hiç kötu gelmedi opuyorumnanaktan​

slm kızlar bende bir adanalı olarak aranızda olmak isterdim ama uzaktayım mafoldumben yaza geleceğim adanaya inşlh,sizlere iyi eğlenceler dilerim şimdiden hihoyyyt

slm kızlar bende bir adanalı olarak aranızda olmak isterdim ama uzaktayım mafoldumben yaza geleceğim adanaya inşlh,sizlere iyi eğlenceler dilerim şimdiden hihoyyyt

inşallah canım yolun Adana ya düşerse göruşuruz opuyorumnanaktan

ya nie pazar günü yaaa....... :olmaz:
ben nasıl gelem pazar.... :umursamaz:
zaten kocacığımla bi pazarım var... eyvahedigeldismile

ya nie pazar günü yaaa....... :olmaz:
ben nasıl gelem pazar.... :umursamaz:
zaten kocacığımla bi pazarım var... eyvahedigeldismile

kızz azcık da olsa gel bariiikaydirigubbakcemile
kocanı da gtr ne olcakkaydirigubbakcemile3
o da bizdenkaydirigubbakcemile3

ben 1.30 gibi gelebiliim tek sorun mehmetler restorant eşimin eski sevgilisinin yeri :çok üzgünüm:majestede öyle :a015:

iki bebeem.... olumunekankayizsmile(azra_sılam ve nilberam)
ben şimdiden söylüyorum sadece 3 ümüz olacağız yine... ohaoldumsmile
ona göre plan yapın şimdiden.. olmazsa azcık gezerik.... aklinialirimsmileaklinialirimsmile
bu arada konser bugün olduğu için yarın kesin geliyorum ben yani azraaaaaacııııımm sempatiksalakcinni

DıKKAT DıKKAT !!!!!!!

canlarım ciğerlerim yeni gelecek olan arkadaşlarım da dahil
bir büyük meseleyi atlamış durumdayım
yani bugün haberim oldu saatler ileri alınıyormuş yarın
ona göre yarın saat 12:00 de yine ama yeni saatle bir olmuş oluyor ilk sayfayada yazacam şimdi

iki bebeem.... olumunekankayizsmile(azra_sılam ve nilberam)
ben şimdiden söylüyorum sadece 3 ümüz olacağız yine... ohaoldumsmile
ona göre plan yapın şimdiden.. olmazsa azcık gezerik.... aklinialirimsmileaklinialirimsmile
bu arada konser bugün olduğu için yarın kesin geliyorum ben yani azraaaaaacııııımm sempatiksalakcinni
gelende gelmeyende sağolsun canım benim seni çok özledim opuyorumnanaktan

DİKKAT DİKKAT !!!!!!!

canlarım ciğerlerim yeni gelecek olan arkadaşlarım da dahil
bir büyük meseleyi atlamış durumdayım
yani bugün haberim oldu saatler ileri alınıyormuş yarın
ona göre yarın saat 12:00 de yine ama yeni saatle bir olmuş oluyor ilk sayfayada yazacam şimdi

opuyorumnanaktan​

Back