Adana Bulaşalım mı Yine Yeniden

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.623
773
39
haydi kızlar buluşmaya

dilerim tam kadro oluruzsempatiksalakcinni

güzel eğlenceli birgün geçiririz:lepi:

LıSTE
azra_sila
_EsCaPe_
NıLBERA
ŞıRıNE_88
nazlyy
meldam

TARıH :28 Mart Pazar
MEKAN :Mehmetler Restaurant (çakmak caddesi çakmak plaza yanı)
SAAT : 12:00( eski saat ) yeni saat ile 13:00 oluyor
yani 13:00 de arkadaşlar

Son düzenleme:
ne zaman nerde.......aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

inşaallahhh gelirimmm canlarımmmm sizleri çok özledim ama pazar günü olması dahada zorlaştırır gelmemi.çünkü eşimin tek tatil günü eee onuda tek bırakmak olmaz küser :)

bayanssulusmile tabiki eveeeeeeeet
bide artık bende yer önerisi yapıcam ama birazcık düşünmem lazım dönücem ben size yani kızlaaaaaar:))))sempatiksalakcinni:asigim::1hug:

ALLAH nasip ederse gelmez olur muyum gelecem tabi:dance:​

allahtan birşey çıkmazsa gelirim ..pazar günü olması benim için ii oldu
sositosositosositososito

iyi bulusmalar kızlar resımlerı beklerım benım kız jımnastıge gıdıyor onun ıcın haftasonum yok katılamıycam

ne güzel kızlar buluşun valla tanışın,inş. bir ara bende katılırım aranıza 28 marta kadar benim bebek gelmiş olur,artık sonrakine biz de kızımla katılırız :))

gönlüm tanımadığım arkadaşlarıda tanımayı çok ister
inşallah başka zmn
yok mu gelen

hayırlı akşamlar canlarım hadi bakalım kimler gelecek kalabalık olalımopuyorumnanaktan​

evet kızlar yeri kararlaştırdık nerdesiniz hadi buluşmaya

slm kızlar tanışamadık ama adanada yaşıyorum. ve sizlerii tanımak isterim. benide alırmısınız aranıza:)

Azra oranın yemekleri çok kötü...Mekan hoş...
1kez gittim hiç beğenmedim...tavsiye etmem.. Aşçılar değişmişse bilemem... cokacimcoook

Adanada olmak için neler vermezdim...Orda yemek yemeye bile razıyım :çok üzgünüm:
Size iyi eğlenceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…