• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana - Adıyaman Organizasyon Şirketi ve Kuaför

adayogretmen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2017
27
17
3
30
:KK49:Kızlar düğünümün biri Adana'da olacak diğeri Adıyaman'da. Şimdi bana Adana için önerebileceğiniz bir organizasyon şirketi ve kuaför lazım yardımcı olur musunuz :kızgın: Adıyaman için de kuaför fikirlerinizi alabilirim .

adana için. siz nerede yaşayacaksınız
Biz Sakarya'da yaşayacağız . Nişanlımın ailesi Adıyamanlı , benim ailem de Adanalı .2 tarafın da akrabalarının hepsi Adana ve Adıyaman'da olunca 2 düğün yapıyoruz haliyle. Ben Adana'dan ayrılalı da yıllar olduğu için Adana hakkında hiç bilgim yok :)

müberra sağlam adana'da öneririm ama biraz pahalı
herşeyi daha uyguna yapmak için elimden geleni yapıyorum taviz veriyorum ama bu konuda sanırım biraz bencillik yapacağım o günde unutulmaz bir gelin olmayı kim istemez sonuçta :KK54: peki gelinlik için önerebileceğiniz bir yer var mıdır :)

kasım gülek köprüsünün orada arya olması lazım mağazanın adının çok güzel gelinlikler var . kira düşünüyorsanız vakıflar saray'ına bakabilirsiniz bir çok model mevcut

Back