Adana///01

bir süre sonra o sıcağa alışıp adaptasyon yaşıyosun resmen o yüzden genede adana illede adana deniliyo:içelim::roflol:buyrunnnnnnnnn

ŞiRiN€_88;8079832 .!.:
bir süre sonra o sıcağa alışıp adaptasyon yaşıyosun resmen o yüzden genede adana illede adana deniliyo:içelim::roflol:buyrunnnnnnnnn

evt haklısn canım iilede adanammmmm:roflol:eek:puyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ii akşamlar adanammmm evt sıcak adanam ama ginede güzellllllllllllllllllllzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ben bu topiği ilk görüyorum bayanlar.
Bende Adanalıyım ama dışarda yaşıyorum.Eşimin memeleketinde .
Adananın yeri çook farklıdır.Sıcağıda farklıdır yani .
Yaylaya ,denize gitme imkanı olmayanlara Allahım kolaylık versin.
Yazın çook zor çünkü.
SEvgilerimle...

kızlar Allah yardımcınız olsun sıcaklarla.anemlede hep konuşuyorum çok sıcak duramıyoz diyor.banyonun önünde yatcam artık diyor :bbo:
bende şimdikten düşünüyorum adanaya gelince ne yapıcaz die CADIARZU ağustosun 15 inden sonra Allah izin verirse adanadayız artıkıın:lepi:
aslında bu yazı yarılamış oluom iyi bari birez olsun sıcaklardan yırtıyoruz :jeyyar:
d.bakır da sıcak ama buranın havası kuru ve inanın sürekli bir esintisi var en çok zaten serinliğini özliceeem :çok üzgünüm: artık bizde seneye yanıcaz galibaaa -tatlicadiarzu- ama yinede bu sene geçen seneye göre çook iyi dime kıslar geçen yaz çook önce başlamıştı bu sıcaklar.şükür etmek gerek :Saruboceq:
öptm sizi kocaman Şeniz inş görüşürüz.iyi geceleeer

X