• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

güzel memleketimin güzel insanları. nasılsınız.. Ben şu an İStanbuldrayım ama adanayı çok özlüyorum. orda doğup büyüdüm ailem orda. Hepinize sevgiler..Beni de alın aranıza..

günaydın adana sanada hemşerim hoş geldin adanalııııı:1hug:

güzel memleketimin güzel insanları. Nasılsınız.. Ben şu an istanbuldrayım ama adanayı çok özlüyorum. Orda doğup büyüdüm ailem orda. Hepinize sevgiler..beni de alın aranıza..

hoşgeldıN ARAMIZA neden istanbul'dasın tatile evet ;ama yaşamaya hayır dedigim bir kenttır orası gurbet zordur sevgiler.....

herkeslere hayırlı cumalar ben pazar da çalışıyorum o kadar yogunum ki hayat durdu benım için sanki dinlenecek olanlara iyi haftasonları diliyorum !!

ii akşamlar kızlar.. nasılsınız ben çok yorgunum... :delphin:
ev taşıyoruz... baya bi yorulduk.. ameliyatta olunca zorladı beni herşey.. kafamçokkarıştı
neyse bi taşınalım hemen bi buluşma ayarlicam haberiniz ola....kaydirigubbakcemile

ii akşamlar hemşerilerim güzel adanam nasılsınız kolay gelsin escapezor ev taşımak

kızlar 7 aydır adanaya gidemedim çook özledim!! neler yapıyosunuz anlatın biraz nerelere gidiyosunuz ne yemekler yapıyosunuz? siz anlatın ki ben de gitmiş gibi olayım:a015:

slm adanam nasılsınızzzzzzzzzz adana sesizlğe bürünmüş gerçideeeeeeee

kızlar 7 aydır adanaya gidemedim çook özledim!! neler yapıyosunuz anlatın biraz nerelere gidiyosunuz ne yemekler yapıyosunuz? siz anlatın ki ben de gitmiş gibi olayım:a015:

BURDA MODA VE GÜZELLIK FUARI VARDI salıg ünü oraya gittim cuma iş çıkışı çarşı pazar yaptım kendime 2tane kol çantası aldım benden bu kadar

Back