Adana///01

Good252520Morningby252520Carolginas.gif

selam kızlaaar...

özledim sizi ne zaman buluşuoruz... kaydirigubbakcemile2

gelenler var gelemeyenler var canı isteyipte öyle uzaktan uzaktan uzaktan bakanlar var yapmayın böyle arkadaslar azıcık aralanın bakim :))))))

adanalılar merhaba bende adanaya bir ara çok sık gelirdim güzel yer yazları biraz sıcak ama bizim burada oradan geri kalmaz balkon ve bahçelerinizdeki çiçeklerinize hayran olurdum

Son düzenleme:
adanalılar merhaba bende maraşlıyım adanaya bir ara çok sık gelirdim güzel yer yazları biraz sıcak ama bizim burada oradan geri kalmaz balkon ve bahçelerinizdeki çiçeklerinize hayran olurdum

cnm çıçekleı nerden bulabılırsın bılmıyorum
ama bılen bı arkadaşımz elbet olcaktıra.s
aramıza hoşgeldina.s.

iyi günler arkadaşlar kolay gelsin hepinize daylight fazla uğramaz oldun buralara

ayyy canım benim yokluğumu fark etmen yeter ben ne iş olsa yaparım muhabbetine döndüm şimdı de toki müracatı almaktayım pc yok varsa da fırsatım yok ve burdaki klavye F tuşları bulamıyorum ki senağlamasenağlama

iyi haftasonları,ptesi de tatil veletlerin gözü aydın lütfen hanelgrinizdeki tüm seçmenlerle sandığa gidiniz

Allahım bu msj ı okuyanları affet..!sevdiklerini de affet..!sevenlerini affet..!kendilerine olumsuz bakanların bakışlarını güzelleştir!bu msj ı okuyanların amellerini,niyetlerini,bakışlarını,düşüncelerini,kalplerini tüm kaymalardan koru!ihlaslarını arttır!Kuran-ı Kerimin fazlından güç ver onlara!Allahım ne olur onları Sen den mahrum etme!vedud isminle sev ve sevdir!hayırlı cumalar..

Ey Rabbimiz !

Senin rızan için birleşen kalplerimizi sevginle doldur

Senin rızan için bir olan gönüllerimizi aşkın ile kuşat

Senin rızan için yaşayıp, Senin rızan ile ölmeyi
bize nasip et.

Kendine hakiki bir kul, Habibin, Sevgili Peygamber Efendimize (sav)
layık bir ümmet olabilmeyi nasip eyle...

Ne olur bizi sırat-ı müstakimden (doğru ve orta yoldan) ayırma,
ayaklarımızı kaydırma...

Birlik ve beraberlik içinde, Sen'in ipine sımsıkı sarılan ve
Peygamber Efendimiz'in (sav) bu ahirzamandaki kardeşlerinden olmaya
can atan, bu uğurda gayret sarfeden müminlerden eyle bizi...

Amin !!!

Hayirli cumalar insAllah....

Son düzenleme:
bnden de kocaman qünaydıın
seçım ıçın memleketım olan darendeye qıttık aılcek ve dünde döndük çok yorqunum
ama değdı teyzem oğle mahalle. muhtar adayı, ve bı öncekı muhtarıydıda aynı zaman da
rekabet kava döğüş ne ararsanız vardı çünkü dığer adayda ablasının kaynıydı nese
değdı tekrardan seçıldı 6 oy farkla 1 otobüs adanadan kalktı ceyhan osmanıye den de toplandık oy vermeye qıttık
bu arada ceyhandan qeçerken janetım senıde andım bılesına.s

bu bizim halkı deli dürtmüş sankim bellen mıktar değil vekil olacak 1oy için aynı gün 500km yol akıl karı değil yani

bu bizim halkı deli dürtmüş sankim bellen mıktar değil vekil olacak 1oy için aynı gün 500km yol akıl karı değil yani

doğrusun anam ama ışın ıçıne ınatlaşma qırınce oluyorr
bızm ıse asıl amaç annmele tuuba 10 yıldır bn ıse 5 yıldır qörmüyorduk çook özlemışıız memleketımızı nede olsa toprağımzı
akşama koyarım belkı foto buraya....

selam kızlaaaaar... :sm_cool:

gifyarasa.gif

ööle bi cie diip gitecewm... hi hi hi... :)

X