Adana///01

Ben varımm:124:
Bugün çok güzeldi Adana 19 Mayıs'ı kutladık
var mıydı bugün kutlamalara katılan aranızda?

bende Adanalıyım ama Sakarya'da yaşıyorum. Memleketimi çok özledim. İnşallah Haziran'da taşınacağız memleketime :)

merhaba bayanlar bana adanada uygun fiyatlı kaliteli ürünleri olan bir bebe giyim tavsiye edebilirmisiniz

bende adanalıyım bende bende:)

bebek giyim için bikaç yer tavsiye edebilirim bu arada. Çakmak caddesinde çakmak plazanın karsısında mini minnacık yaklasık 3 m2 bi dükkan var adını bilmiyorum ama gidince kesinlikle görebilirsin. birde g.paşa levis var onun sokagına dönünce hemen sol kolunun üzerinde onunda adını bilmiyorum ne yazıkki ama iki yerdede güzel şeyler bulabilirsin canım.

Selamlar bende Adanalıyım :)

bu başlığı herzaman güncel tutalım burda adanayla ilgili sohbet edelm sorularımızı soralım yanıtlayalım destek olalım birbirimize

Adanammm Benimm Canım Memleketimmm. Üstünee Başka Bir Şehirr Tanımıyorummm:nazar::nazar: Teksinn, Bir Tanesinnnn:KK45::KK45::nazar::nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Adanalı olmak bir başka ya kasımın ortasındayız hava hala günlük güneşlik:KK52:
Bir de yazı sıcak olmasa ahh ahh:KK1:

Kızlar ben Adanada yiyecek giyecek gibi yardım edebileceğim zor durumda insanlar arıyorum benim çevremde hiç yok sizin çevrenizde varsa bana adresini falan verebilirmisiniz?

X