adamın siniri beni deli ediyor!

amorfati_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
815
1.087
Merhabalar, 1.5 yıllık evliyim. Eşimle iyi anlaşan, küçük şeylerden tartışan bazen ama en fazla 1 gün küs kalabilen bir çiftiz.
Sorun, sali günü çarşıda arabayla giderken kemerini takmamis (normalde mutlaka takar ama 1 sokak ileri park edecez diye baglamadi) ceza yedik, çok bişey değil, ama baya bir sinir oldu, ama nasıl adamı görmelisiniz o anda. Çok keyifli br gündü bir ceza yüzünden böyle oldu.

Boşver, sağlık olsun dedim sakinlesti biraz. Evde cezayı öderken yeni bir ceza geldiğini gördü internetten, ikisi toplam 300 küsür, klavyeyi falan vurmayi başladı, ben şok tabi.. üstüne gelmemek için sakin kaldım kendi haline bıraktık. Konuşmadık 1, 2 saat.. bir ara gittim yanına elini tuttum soğuk davrandı.

Akşam üstü işimiz vardı dışarda, gel yemek yiyelim başım ağrıyor dedi, bende boşver yeterince para ödedik sacma cezalara, zaten tavuk çıkarmıştım, evimizde yiyelim dedim, sinirlendi biraz, ben olayın parasında değilim, adaletsizlik var falan dedi, haklısın dedim ama yine de eve döndük. (Normalde ben de severim dışarda yemeyi ama haftaya büyük ihtimalle şehir dışında olacaz bir kac gun ve zaten hep dışarda yiyecez, masraf olsun istemedim)

Bu olay salı günü oldu, o gün bugündür konuşmuyoruz, gülüyorum artık kendi kendime, çünkü şaka gibi.. neden böyle oldu anlamadım. Arkadaşıyla telefondayken gayet keyifli belli ki siniri geçmiş, konussana.. Arada kısa da olsa bişeyler falan soruyor haber izlerken falan ama devamı yok.. evden çalışıyor, hep evde genelde o yuzden kusluk kotu oluyor. Normalde küs duramam zaten gidip hemen sarılırım falan.. bu sefer kuslukten çok sıkıldım ama bu sefer ki olayda suçum yok ki, neden ben gidip gönlünü alayım? Sizce ne yapmalıyım?

Kusura bakmayın uzun oldu okuyanalara teşekkür ederim

Anlamadim ben.
Simdi esiniz tam olarak neye tavir yapiyor?
Yemege cikmayalim yeterince masraf oldu ddiginiz icinmi?

Ben yaşadıklarımdan anladım ki biz ne kadar peşlerinden koşarsak o kadar totoları kalkıyor.Geçen hafta küstük valla hiççç takmadım.Kuzu kuzu geldi konuştu.

Anlamadim ben.
Simdi esiniz tam olarak neye tavir yapiyor?
Yemege cikmayalim yeterince masraf oldu ddiginiz icinmi?
Yemek olayına anlık sinir oldu sanırım sadece.. Sanırım benim küs kalmama, suan tavır yapmıyor aslında sadece konuşmuyoruz, tartışmıyoruz, bende anlayamadım işte o yüzden konu açtım

Yemek olayına anlık sinir oldu sanırım sadece.. Sanırım benim küs kalmama, suan tavır yapmıyor aslında sadece konuşmuyoruz, tartışmıyoruz, bende anlayamadım işte o yüzden konu açtım

Gidip bunu esine sorman lazim canim.
Biz kadinlar olarak herseyi dusunuyor kendimizi yiyoruz.
Sonra cika cika sebep: dunki macta yenildik...
Oluyor

Biraz kendi haline bırakın bakalım. Ben de sinirliyken kimse gelsin istemem yanıma.En fazla 1 saat sonra normale dönerim.

sizinle hiç bir alakasi yok erkekler birşeyi kafalarına taktimi psikolojileri hemen duzelmiyor benimkide parası bitmişti bankadan para cekemedi diye bütün gün benimle konuşası gelmemişti ..aynı durum.

Eşiniz dikkatsizliğinin cezasını size patlayarak ört pas etmeye çalışmış. Eşimin bitmek bilmeyen trafik cezalarından sonra, sonraki gelecek her trafik cezasında kafasının etini yiyip önümüzdeki 10 sene bunu söyleyeceğimi söyledikten sonra maşallah ceza yemedi. Sarı ışıkta bile aman dur geçeyim demez, hemen durur

bence küslükler uzun sürmemeli hele eşler arasında hep söylerim aynı yatağa girince herşey unutulup gitmeli ortada çok problem edilecek birşey yok ki onun için sürdürmeyin bu konuşmamayı bence bi adım atın.

Ama salı günü oldu bu olay

Naz yapıyordur o zaman.Ama benim gibi çok sinirli birisiyse kendiliğinden geçer. 3 gün çok değil.Dışarıdan bakınca çok gibi duruyor biliyorum ama. İnanın insanın elinde değil sinirli bir yapı.

(üstüne gelmemek için sakin kaldım kendi haline bıraktık. Konuşmadık 1, 2 saat.. bir ara gittim yanına elini tuttum soğuk davrandı. ) bu yüzden dolayı olabilir mi, yani sinirleri bozuk ama 2 saate yakın konuşmamışsınız, 15 dk konuşmayıp tekrar sakince konuşmanızı mı bekledi acaba, çünkü ben moralim bozukken eşim sessiz kalıp köşeye çekilince sinir oluyorum ve soğuk davranıyorum, yani biraz bana moral vermesini isterim açıkcası. tamam ilk anda olmaz ama 15-20 dakkadan sonra moral vermek iyi bence. belki bundandır diye söylemek istedim

resmen nazı size geçiyor diye nazlanıyor size ben öyle anladım :)
evde adamın canı sıkılıyo demek ki oyalancak eğlence bulmuş kendine olay çıkarıp duruyo terlik atın kafasına bi kere akıllı ol deyin aa olmaz ki ama böyle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…