- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
-
- Konu Sahibi Pink_Women
yaa eşimlede aram pek iyi değil, onunla hiç bir şeyimi paylaşmak istemiyorum. ne mutluluğumu nede sıkıntımı aslında. bide çok fevri birisidir. uyarıyla felan kalmaz adama karşı bu yüzden de korkuyorum. Diyorum kendi kendimemi kuruntu yapıyorum acabakesinlikle sert davranın tersleyin yaklaşma sezgisi hissettiğinizde. azarlar tavırlarda olmanızı tavsiye ederim. ve ayrıca eşinizede söyleyin. huzursuzluk yaşarsınız belki ama emin olun değer. söylemiştim sana dersiniz bişey olduğunda. öbür türlü allah korusun bi sıkıntı olsa ve duyulsa daha çok kızar size hatta çok ciddi yanlış anlaşılmalara sebep olur.
Bende iş yerimde ciddiyetsiz birisi tarafından rahatsız olmuştum. bikaç gün bekledim ne yapsam diye ama hemen eşime söyledim. tabii aşırı tepki verdi işi bırakmamı isteyecek kadar kızdı. tabi bana değil ortama, insanlara, erkeklere... ama söyleyince inanılmaz rahatladım. oda bana yol gösterdi, ve uyguladım. ısrarla bana sert davrancaksın desede ben ya ama şöyle böyle dere tepe yapıyodum.. kızgınlaştı ve bana sert olup kıracaksın azarlayacaksın dediğimi yap! dedi.. bende sert bir şekilde uyardım şahısı ve ardı kesildi.
deniyeceğim, inşaallah gözü korkarBundan sonra sert dille uyar kendinize gelin de
Ya da onun yanında kocanla telefonda konuş
Esin sinirliyse cok daha dikkat et, biri esine yetistirse karin onun bunun elinden meyve yiyor, canimli cicimli konusuyor, off Allah kuru iftiradan saklasin. En kisa zamanda bu ise care bul bence. Normal bisey degil cunku.eşim çok sinirli bir insan böyle birşeyi açıkça dile getiremiyorum. Ama ona teklif ediyorum sürekli öğlen aranda yanıma gel yemeği beraber yiyelim felan diyorum özellikle bu canımdan sonra ama işim yoğun diyor gelemiyor.
mesela nasıl?Gerekirse gözünü korkutun. .
Eşinize söyleseniz halletmez mi?mesela nasıl?
evet çok doğru diyorsunuz o daha kötü olur..Esin sinirliyse cok daha dikkat et, biri esine yetistirse karin onun bunun elinden meyve yiyor, canimli cicimli konusuyor, off Allah kuru iftiradan saklasin. En kisa zamanda bu ise care bul bence. Normal bisey degil cunku.
eşim çok sinirli bir insan onun halletme şekli pek normal olmaz.. bu yüzden korkuyorumEşinize söyleseniz halletmez mi?
yada patrona..
keşke, keşkeee ölseler..Evli olduğunu bile bile mi bakıyor diye neden sasiriyorsunuzki? Artık öyle bir hale geldik ki evli olup olmaman umurlarinda bile değil. Her durumda her şartta 9 aylık hamileyken bile öküz gibi bakan sapkinlarla dolu ortalık. Keşke nesilleri tükense.
Sizde bütün arkadaşların dediği gibi bakışlarınızla bile mesafe koyun.
Peki babanız yada bi yakın tanıdık?eşim çok sinirli bir insan onun halletme şekli pek normal olmaz.. bu yüzden korkuyorum
adam evli mi inanın onu bile bilmiyorum ama benim evli olduğumu biliyor..evli barklı kadına göz koyan evli barklı adi adam utanmaz
evliyse şaşmamak gerek bekarsa bile evli barklı kadına göz koyan adidir gözümdeadam evli mi inanın onu bile bilmiyorum ama benim evli olduğumu biliyor..
işten ayrılamam, aslında siz söyleyince aklıma geldi. Kardeşim beni ziyarete gelmişti yaklaşık bir hafta ben bu sürede o adamla karşılaşmadım bile.. galiba eşimin gelmesi lazım sahipsiz mi zannediyor acaba beni..Peki babanız yada bi yakın tanıdık?
Bu sorunun çözümü gerek. .
yada işten ayrılmak durumu..
böyle insanlardan nefret ediyorum
işten ayrılamam, aslında siz söyleyince aklıma geldi. Kardeşim beni ziyarete gelmişti yaklaşık bir hafta ben bu sürede o adamla karşılaşmadım bile.. galiba eşimin gelmesi lazım sahipsiz mi zannediyor acaba beni..
nefret ediyorum resmen yaaaa, ya odamı içeriden kilitliyorum yada hiç dışarı çıkmıyorum.. evet daha sert olucam bakalım inşaallah işe yararişte kimi insanlar böyle oluyo bir kereye mahsus yakınlaşınca hemen arkasını arar oluyorlar suç sizde değil,işim gereği bende arada yaşarım bunlarısiz araya mesafe koyun oda anlayacaktır bence
inşallah anlayacaktır anlamazsa da uyarırsınıznefret ediyorum resmen yaaaa, ya odamı içeriden kilitliyorum yada hiç dışarı çıkmıyorum.. evet daha sert olucam bakalım inşaallah işe yarar
abiyi ben bir defaya mahsus söyledim oda canım diye hitap edince tökezledim bir an ne diyeceğimi bilemedim. yoksa ona karşı kullandığım hiç bir hitap şekli yok..Kötü algılamak istemiyorum diye diye adam tepenize çıkacak.
Abi diyorsunuz o size canım diye hitap ediyor.
ben böyle laçka ilişki görmedim.
mesafenizi ayarlama vaktiniz gelmiş hatta geçiyor bile.
peki.. inşaallah işe yararSiz gelmeden yapsın işini..
gün içinde bi daha gelme diye uyar ..
Olmadı müdür yada patronla görüş..
peki.. inşaallah işe yarar