Adam mı tuhaf yoksa ben mi???

yaa eşimlede aram pek iyi değil, onunla hiç bir şeyimi paylaşmak istemiyorum. ne mutluluğumu nede sıkıntımı aslında. bide çok fevri birisidir. uyarıyla felan kalmaz adama karşı bu yüzden de korkuyorum. Diyorum kendi kendimemi kuruntu yapıyorum acaba

Esin sinirliyse cok daha dikkat et, biri esine yetistirse karin onun bunun elinden meyve yiyor, canimli cicimli konusuyor, off Allah kuru iftiradan saklasin. En kisa zamanda bu ise care bul bence. Normal bisey degil cunku.

Esin sinirliyse cok daha dikkat et, biri esine yetistirse karin onun bunun elinden meyve yiyor, canimli cicimli konusuyor, off Allah kuru iftiradan saklasin. En kisa zamanda bu ise care bul bence. Normal bisey degil cunku.
evet çok doğru diyorsunuz o daha kötü olur..

keşke, keşkeee ölseler..

Peki babanız yada bi yakın tanıdık?
Bu sorunun çözümü gerek. .
yada işten ayrılmak durumu..
böyle insanlardan nefret ediyorum
işten ayrılamam, aslında siz söyleyince aklıma geldi. Kardeşim beni ziyarete gelmişti yaklaşık bir hafta ben bu sürede o adamla karşılaşmadım bile.. galiba eşimin gelmesi lazım sahipsiz mi zannediyor acaba beni..

Durum çığırından çıkmadan halledin. .

işte kimi insanlar böyle oluyo bir kereye mahsus yakınlaşınca hemen arkasını arar oluyorlar suç sizde değil,işim gereği bende arada yaşarım bunları siz araya mesafe koyun oda anlayacaktır bence
nefret ediyorum resmen yaaaa, ya odamı içeriden kilitliyorum yada hiç dışarı çıkmıyorum.. evet daha sert olucam bakalım inşaallah işe yarar

Kötü algılamak istemiyorum diye diye adam tepenize çıkacak.
Abi diyorsunuz o size canım diye hitap ediyor.
ben böyle laçka ilişki görmedim.
mesafenizi ayarlama vaktiniz gelmiş hatta geçiyor bile.
abiyi ben bir defaya mahsus söyledim oda canım diye hitap edince tökezledim bir an ne diyeceğimi bilemedim. yoksa ona karşı kullandığım hiç bir hitap şekli yok..

Siz gelmeden yapsın işini..
gün içinde bi daha gelme diye uyar ..
Olmadı müdür yada patronla görüş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…