- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 36
-
- Konu Sahibi Pink_Women
ya söylediğim gibi abiyi bir defaya mahsus dedim normalde hiç bir hitap kelimem yok.araya mesafe koymalısınız yoksa size iyice yakınlaşmaya başlayabilir.derman'ında dediği gibi o canım dediğinde siz beyefendi filan deyin
35 filan galiba tam bilmiyorumkac yaslarinda bu "abi"
valla sen fesat değilsin adamın niyeti kötüMerhaba arkadaşlar. Bu konuyu çok çekinerek açıyorum.Sizlere birşey danışmak istiyorum. Benim çalıştığım yerde bir kat görevlimiz var ve sanki bana tuhaf davranıyor gibi geliyor. Bunu nereden çıkardın diyorsanız bana bunu hissettiren şeyleri size sıralayayım
1. arkadaşlarla beraber oturduğumuz sırada toplu bir ortamda mesela geliyor bana mesela bir meyve var onu veriyor yalnızca bana
2. bazen odamdan hiç çıkmadığım zamanlar oluyor, bakıyorum kapıyı çalıp içeriye bakıyor efendim diyorum yok bişey diyor.
3. görevli olduğu için temizliği felan o yapıyor, birileri birşey istiyor yapmıyor ama ben deyince anında yapıyor.
4.Önceden hocam derdi, geçenlerde yalnızca isminle hitap ediyordu şimdi ise canım faslına geçmiş... Bende evliyim ve ona abi diye hitap ediyorum.
5.gördüğü yerde bir gülümse ile tepeden tırnağa inceliyor ve ben çok rahatsız oluyorum
Kötü algılamak istemiyorum ama korkuyorum. Önceden kim olduğu bilmediğim ve bulamadığımız ve beni her anımda gören bir sapığım vardı acayip kötü şeyler yazmıştı 3 yıl felan önce. Şimdi benim aklıma acabalar geliyor?? ve çok korkuyorum ne yapmalıyım sizce. Diyorum acaba benim kalbim mi kötü??çoğu gün bu yüzden ağlıyorum ve mutsuz oluyorum iş yerimde..
35 filan galiba tam bilmiyorum
işte kimi insanlar böyle oluyo bir kereye mahsus yakınlaşınca hemen arkasını arar oluyorlar suç sizde değil,işim gereği bende arada yaşarım bunlarıya söylediğim gibi abiyi bir defaya mahsus dedim normalde hiç bir hitap kelimem yok.
anlattıklarınızdan bu adamın size sevdalı olduğunu çıkardım...eee gönül bu..Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu çok çekinerek açıyorum.Sizlere birşey danışmak istiyorum. Benim çalıştığım yerde bir kat görevlimiz var ve sanki bana tuhaf davranıyor gibi geliyor. Bunu nereden çıkardın diyorsanız bana bunu hissettiren şeyleri size sıralayayım
1. arkadaşlarla beraber oturduğumuz sırada toplu bir ortamda mesela geliyor bana mesela bir meyve var onu veriyor yalnızca bana
2. bazen odamdan hiç çıkmadığım zamanlar oluyor, bakıyorum kapıyı çalıp içeriye bakıyor efendim diyorum yok bişey diyor.
3. görevli olduğu için temizliği felan o yapıyor, birileri birşey istiyor yapmıyor ama ben deyince anında yapıyor.
4.Önceden hocam derdi, geçenlerde yalnızca isminle hitap ediyordu şimdi ise canım faslına geçmiş... Bende evliyim ve ona abi diye hitap ediyorum.
5.gördüğü yerde bir gülümse ile tepeden tırnağa inceliyor ve ben çok rahatsız oluyorum
Kötü algılamak istemiyorum ama korkuyorum. Önceden kim olduğu bilmediğim ve bulamadığımız ve beni her anımda gören bir sapığım vardı acayip kötü şeyler yazmıştı 3 yıl felan önce. Şimdi benim aklıma acabalar geliyor?? ve çok korkuyorum ne yapmalıyım sizce. Diyorum acaba benim kalbim mi kötü??çoğu gün bu yüzden ağlıyorum ve mutsuz oluyorum iş yerimde..
Normalde aslında çok sert bir mizaca sahibim, odaya geldiğinde öyle bir efendim diyorum ki bana o şekilde biri dese odasının önünden geçmem.Adam sapik belli....meyve verince alma odana girince bseyni vardi diye tersle ve bda canm derse aranizdaki mesafeyi anlatan guzel bi konusma yap
cok güzel anlatmışşınızBişey verdiğinde alma
Kapıyı caldiginda musait değilim de
Canim dediğinde de ağzınla uyar bi zahmet ..bey ne diyosunuz siz die
eşim çok sinirli bir insan böyle birşeyi açıkça dile getiremiyorum. Ama ona teklif ediyorum sürekli öğlen aranda yanıma gel yemeği beraber yiyelim felan diyorum özellikle bu canımdan sonra ama işim yoğun diyor gelemiyor.hic yok gibi davranmak nasil bir fikir acaba? aglayana kadar esine söylesen,esin seni arasira ziyarete gelse calistigin yerde bi kendini gösterse felan?
öyle bir ortamda verdiki alsamd a yanlıştı, almasam da..Bişey verdiğinde alma
Kapıyı caldiginda musait değilim de
Canim dediğinde de ağzınla uyar bi zahmet ..bey ne diyosunuz siz die
Mesela ne yapabilirim ??
Bundan sonra sert dille uyar kendinize gelin deöyle bir ortamda verdiki alsamd a yanlıştı, almasam da..
kapıyı çaldığı zaman gelip oturmuyor, sadece içeriye bakıyor.. bende çok sert bir şekilde efendim, noluyo tarzında kafamı sallıyorum ama o tavrımı sallamıyor.
canımı çok yakın bir zamanda dedi, ben o anın şokundan ne diyeceğimi bilemedim anında abi dedim. bi an tökezledim neye uğradığımı şaşırdım..