Adam mı tuhaf yoksa ben mi???

araya mesafe koymalısınız yoksa size iyice yakınlaşmaya başlayabilir.derman'ında dediği gibi o canım dediğinde siz beyefendi filan deyin
ya söylediğim gibi abiyi bir defaya mahsus dedim normalde hiç bir hitap kelimem yok.

valla sen fesat değilsin adamın niyeti kötü

sen abi olarak görüyorsun doğal olarak ama o evli barklı demeden sana abayı yakmış sanırım

ben olsam selamımı bile keserim

Bişey verdiğinde alma
Kapıyı caldiginda musait değilim de
Canim dediğinde de ağzınla uyar bi zahmet ..bey ne diyosunuz siz die

Adam sapik belli....meyve verince alma odana girince bseyni vardi diye tersle ve bda canm derse aranizdaki mesafeyi anlatan guzel bi konusma yap

esınıze soyleyın esınız arada bı ıs yerınıze zıyarete gelsın
cok cıddı bı tavırla konusun ona karsı
ınsanı tedırgın eder valla
hıcbıseyı kabul etmeyın ondan

ya söylediğim gibi abiyi bir defaya mahsus dedim normalde hiç bir hitap kelimem yok.
işte kimi insanlar böyle oluyo bir kereye mahsus yakınlaşınca hemen arkasını arar oluyorlar suç sizde değil,işim gereği bende arada yaşarım bunları siz araya mesafe koyun oda anlayacaktır bence

anlattıklarınızdan bu adamın size sevdalı olduğunu çıkardım...eee gönül bu..

tersleyin nerden çıktı canım demek
ayrıca odama gelip öylesine gelmeyin
göreviniz dışında
bana bakıp sırıtmayın
bu labalilik nerden çıktı
diye tersleyebilirsin

Adam sapik belli....meyve verince alma odana girince bseyni vardi diye tersle ve bda canm derse aranizdaki mesafeyi anlatan guzel bi konusma yap
Normalde aslında çok sert bir mizaca sahibim, odaya geldiğinde öyle bir efendim diyorum ki bana o şekilde biri dese odasının önünden geçmem.

Sizinle nasıl konuşması gerektiğini sert bir dille söyleyin
İsminizin yanına hanım kelimesini eklesin ya da x hocam şeklinde konuşsun yapmadığı her an ikaz edin ne demek canım ya ne demek ?!
Mümkün mertebe ondan bir şey rica etmeyin
Kat görevlisi kişiye sertçe uyarılarda bulunun önlemler alın gerekirse idareyle konuşun görev alanını değiştirsinler
Konuyu şimdilik eşinize açmayın derim,böyle şeyler kan çıkarır mazallah

hic yok gibi davranmak nasil bir fikir acaba? aglayana kadar esine söylesen,esin seni arasira ziyarete gelse calistigin yerde bi kendini gösterse felan?
eşim çok sinirli bir insan böyle birşeyi açıkça dile getiremiyorum. Ama ona teklif ediyorum sürekli öğlen aranda yanıma gel yemeği beraber yiyelim felan diyorum özellikle bu canımdan sonra ama işim yoğun diyor gelemiyor.

kesinlikle sert davranın tersleyin yaklaşma sezgisi hissettiğinizde. azarlar tavırlarda olmanızı tavsiye ederim. ve ayrıca eşinizede söyleyin. huzursuzluk yaşarsınız belki ama emin olun değer. söylemiştim sana dersiniz bişey olduğunda. öbür türlü allah korusun bi sıkıntı olsa ve duyulsa daha çok kızar size hatta çok ciddi yanlış anlaşılmalara sebep olur.
Bende iş yerimde ciddiyetsiz birisi tarafından rahatsız olmuştum. bikaç gün bekledim ne yapsam diye ama hemen eşime söyledim. tabii aşırı tepki verdi işi bırakmamı isteyecek kadar kızdı. tabi bana değil ortama, insanlara, erkeklere... ama söyleyince inanılmaz rahatladım. oda bana yol gösterdi, ve uyguladım. ısrarla bana sert davrancaksın desede ben ya ama şöyle böyle dere tepe yapıyodum.. kızgınlaştı ve bana sert olup kıracaksın azarlayacaksın dediğimi yap! dedi.. bende sert bir şekilde uyardım şahısı ve ardı kesildi.

Bişey verdiğinde alma
Kapıyı caldiginda musait değilim de
Canim dediğinde de ağzınla uyar bi zahmet ..bey ne diyosunuz siz die
öyle bir ortamda verdiki alsamd a yanlıştı, almasam da..
kapıyı çaldığı zaman gelip oturmuyor, sadece içeriye bakıyor.. bende çok sert bir şekilde efendim, noluyo tarzında kafamı sallıyorum ama o tavrımı sallamıyor.
canımı çok yakın bir zamanda dedi, ben o anın şokundan ne diyeceğimi bilemedim anında abi dedim. bi an tökezledim neye uğradığımı şaşırdım..

Evli olduğunu bile bile mi bakıyor diye neden sasiriyorsunuzki? Artık öyle bir hale geldik ki evli olup olmaman umurlarinda bile değil. Her durumda her şartta 9 aylık hamileyken bile öküz gibi bakan sapkinlarla dolu ortalık. Keşke nesilleri tükense.
Sizde bütün arkadaşların dediği gibi bakışlarınızla bile mesafe koyun.

Bundan sonra sert dille uyar kendinize gelin de
Ya da onun yanında kocanla telefonda konuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…