Adam mı tuhaf yoksa ben mi???

Pink_Women

Hoppalaaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
3.973
3.452
36
Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu çok çekinerek açıyorum.Sizlere birşey danışmak istiyorum. Benim çalıştığım yerde bir kat görevlimiz var ve sanki bana tuhaf davranıyor gibi geliyor. Bunu nereden çıkardın diyorsanız bana bunu hissettiren şeyleri size sıralayayım
1. arkadaşlarla beraber oturduğumuz sırada toplu bir ortamda mesela geliyor bana mesela bir meyve var onu veriyor yalnızca bana
2. bazen odamdan hiç çıkmadığım zamanlar oluyor, bakıyorum kapıyı çalıp içeriye bakıyor efendim diyorum yok bişey diyor.
3. görevli olduğu için temizliği felan o yapıyor, birileri birşey istiyor yapmıyor ama ben deyince anında yapıyor.
4.Önceden hocam derdi, geçenlerde yalnızca isminle hitap ediyordu şimdi ise canım faslına geçmiş... Bende evliyim ve ona abi diye hitap ediyorum.
5.gördüğü yerde bir gülümse ile tepeden tırnağa inceliyor ve ben çok rahatsız oluyorum
Kötü algılamak istemiyorum ama korkuyorum. Önceden kim olduğu bilmediğim ve bulamadığımız ve beni her anımda gören bir sapığım vardı acayip kötü şeyler yazmıştı 3 yıl felan önce. Şimdi benim aklıma acabalar geliyor?? ve çok korkuyorum ne yapmalıyım sizce. Diyorum acaba benim kalbim mi kötü??çoğu gün bu yüzden ağlıyorum ve mutsuz oluyorum iş yerimde..

Kötü algılamak istemiyorum diye diye adam tepenize çıkacak.
Abi diyorsunuz o size canım diye hitap ediyor.
ben böyle laçka ilişki görmedim.
mesafenizi ayarlama vaktiniz gelmiş hatta geçiyor bile.

Aranıza mesafe koymalı abi değil de bey demeli o canım dediyse Hayır ben örn ayse hanımın gibi uyarı da bulunmalısiniz verdiği şeyleri de alnayin
abiyi bir kez dedim normalde hiç bir şekilde hitap cümlem yok. Gördüğüm zaman şunu yaparmısınız felan diyorum bunun ilerisinde bir muhabbetim yok.

İlk olarak abi değil "bey" diyeceksiniz.
aynı şekilde size hitap etmesini isteyeceksiniz.

tavrınızı ortaya koyun. bu durum diğerlerinin de dikkatini çekebilir zaten.
adam bariz niyetini belli ediyor.

araya mesafe koymalısınız yoksa size iyice yakınlaşmaya başlayabilir.derman'ında dediği gibi o canım dediğinde siz beyefendi filan deyin

verdiği şeyleri almayın öncelikle ....sizde abi yerine bey diye hitap edin.ne demek canım nasıl böyle laubali olabilir ki insanlar kafayımı yedi nedir bu böyle ya...daha çok saçmalamaya başlarsa haddini sert bişekilde bildirirsiniz

Pink_Women .!.:
abiyi bir kez dedim normalde hiç bir şekilde hitap cümlem yok. Gördüğüm zaman şunu yaparmısınız felan diyorum bunun ilerisinde bir muhabbetim yok.
Sert olun gerekirse baskasi yapsın temizliginizi bır daha canım derse sert şekilde uyarın bazıları müdürüne yakın olmak için yanlış anlaşılıyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…