Adam kokuyor ya:(

Kizlar bana hak verdiginiz icin tesekkur ederim gercwkten zor durumdayim nefesi kokuyor adamin ya dis isinede benz3miyo herzamanki az once gitmis nabeli sakiz almis cok kavga edersek anca yaptigi bu dislerini bir kere fircaliyir ama fayda etmiyir hic hemde
Dis fircalama iyi gelir ama bence onunla alakali degil bi arastirsin yani böyle insanda psikoloji kalmiyo. Benim bi kuzenimde hep ter kokuyo söylüyorum deo sür falan adam dio yok kanser yapiomus falan ayy kocamla kafayi yiyoruz o gelince ev ter kokuyo geldiginde kizimi kucagina alinca o gider gitmez banyo ediyoruz. Lafzan anlamaz bu tipler icinde yok anam icinde :bicak:

Kokan birinin yanından geçerken söyleyin derin bi nefes çeksin. Ne kadsr kötü dimi falan diyin Ama bak sen de böylesin fln demeyin. Belki anlar

Canim bu adam degismez.
Benim babami haftada bir defa zorla seromoniyle alkislarla banyoya sokuyoruz:KK66:
Aksam pijamalarini giyince ertesi gun giyeceklerini biz degistiriyoruz kirliyle temizi yoksa babam 1 ay giyebilme kapasitesine sahip:KK66:
Degismez belki torpulenir ama temiz titz olmaz.
Ay yaslaninca bu da mi boyle olucak yaaa:KK43:
Hic ugrasamam kaldirir cope atarim yaaa:KK43:
Ama bi tisortu 2 gun giyer en fazla o konuda hayretki titiz oc camasiri falan slk degistirir ama agiz bakimi ve parfum konulari sikinti en cok

Dis fircalama iyi gelir ama bence onunla alakali degil bi arastirsin yani böyle insanda psikoloji kalmiyo. Benim bi kuzenimde hep ter kokuyo söylüyorum deo sür falan adam dio yok kanser yapiomus falan ayy kocamla kafayi yiyoruz o gelince ev ter kokuyo geldiginde kizimi kucagina alinca o gider gitmez banyo ediyoruz. Lafzan anlamaz bu tipler icinde yok anam icinde :bicak:
Off cok kotu yaaa bende dusun iste esim ta esim agiz kokusu terden beter bide

bence siz eşinizi sevmiyosunuz eşime aşık olmak istiyorum diye konu acmak ne anlamadım? evlenmeden önce böyle pis değilmiydi buadam? ve aşık olmadan mı evlendınız ? ne icn evlendiniz görücü usulü filanmı

Gerçekten severekmi evlendiniz yada nişanlılık döneminiz mutlaka olmuştur
Ozamanlarda yok muydu hiç koku falan

Bademcik tasi olabilir. Bazen insan kendi bile haberdar olmayabiliyor boyle bir hastaliktan. Doktora görunmeli. Tabi dis ipi ve dis fircalama da cok önemli. Nazikçe bu sorunun onun evliligi ve sosyal hayatını etkileyebileceğini anlatin. Senin icin cabaliyorum falan deyin.

Evli bir erkege hiç yakışmıyor, siz hemen eşinize diş macunu , şarjlı bir adet fırca, diş ipi, ve en önemlisi dil fırçası almalısınız.Sabah ve akşam zorla agız bakımını yaptırın.Ayrıca adaçayı demleyin bir bardaga koyun diş temizligi bitince son kezde bununla fırça ve gargara yapsın.Dìşciden termin alın, diş taşlarını temizletsin.Hergün duş almalı, deodorantı ve parfumu banyoda görünen yere koyun, böylece kurtulursunuz.Aksi takdirde öpmesine izin vermeyin, düzelir mutlaka.

Bıkmadan usanmadan söyleyin her seferinde yatağa girmeden dişini fırçala diye. Ve fırçalayana kadar bekleyin yanında. Kendi kendine yapana kadar devam edin. Koltuk altı için de deotak alın banyodan sonra sürün. Parfüm sıkın. Kendi yapmayınca iş size düşüyor malesef. Yapmazsa salonda falan yatın uzak durun. Böyle devam ederse ayrılacağınızı söyleyin.

öfff , bademcik taşları diye bir olay var, mide ve dişten değilse dahi bademcik taşları koku yapar, onları da aldırabiliyorsunuz, internetten bir araştırın bunu.
Evet o da geliyor aklima ama bununki bambaska bi koku kimsede hissetmedigim b.. kokusu gibi:KK43:

bence siz eşinizi sevmiyosunuz eşime aşık olmak istiyorum diye konu acmak ne anlamadım? evlenmeden önce böyle pis değilmiydi buadam? ve aşık olmadan mı evlendınız ? ne icn evlendiniz görücü usulü filanmı
Valla suan sevmiyorum da asik da degilim evlenirken mantik evliligi yaptigimi sandim asik degildim ..cikarkende ara ara koku hissediyordum ama bilemedim bukadar sorun yasamicani ..es ken surekli dipdibe olunca daha rahatsiz edici oldu tabiki

Kokan birinin yanından geçerken söyleyin derin bi nefes çeksin. Ne kadsr kötü dimi falan diyin Ama bak sen de böylesin fln demeyin. Belki anlar
Aslinda evet hic benin kadar basbasa kalmamistir agiz kokusuyla oyuzdn bilmiyor nasil berbat bise oldugu benim simdilik oyle bir problemim yok e benden yanada oule bi derdi yok

Bak canım kokabılır,kendımden bılıuorum yapmadığım,kalmadı,aşırı fırçalamaktan dişetlerime zarar verdım,sonra bır tedavı oldum,aslında kokunun bırçok sebebi olabılır,çnce bunu bulup tedavı ettırın,ğstüne parfum sıksa ne olcak,once kokunun nedenı bunulup tedavı olunmalı,ağzı açık uyuyormu,burnnu kapalı olabılır,koku nedeni,dişetleri ne durumda koku nedeni,yediği yemekler???sana bır tavsiye yazcam özelden,ama gecici vir
Çözüm ama rahat etcen

Bak canım kokabılır,kendımden bılıuorum yapmadığım,kalmadı,aşırı fırçalamaktan dişetlerime zarar verdım,sonra bır tedavı oldum,aslında kokunun bırçok sebebi olabılır,çnce bunu bulup tedavı ettırın,ğstüne parfum sıksa ne olcak,once kokunun nedenı bunulup tedavı olunmalı,ağzı açık uyuyormu,burnnu kapalı olabılır,koku nedeni,dişetleri ne durumda koku nedeni,yediği yemekler???sana bır tavsiye yazcam özelden,ama gecici vir
Çözüm ama rahat etcen
Onu icmez canim karanfil bile sokamiyom agzina acmiyo agzini gecende ciktim ustune zorla karanfil aticam agzina yumdu agzini elimle bile acamadim cok gulmustuk ama

X