- 24 Temmuz 2009
- 326
- 183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cinsellik guzel ama opusme azinda azi...ben agiz temiz olsa bile pek hoslanmiyorum bu eylemden..kokmadigi zamanlar sadecw dudagini operim birakirim ama oyle filmlerdeki gibi haldur huldur öpusmeyi sevmiyorum canimEn son ne zama öpüştüğünüzü hatırlamıyomusunuz özel olcak ama cinsellik nasıl
Evet iste o doktor gibi o daIgggggren
Hastanede calisirken bi dr vardi 1 metre öteden bişey dese agzinin kokusundam bayilacak gibi olurduk parayla ilgisi yok bence zorla sen gorur dişciye dra randevu al gotur bu ne canim igrenc resmen ya her gun dis macununu fircasni jazirla al eline hadi banyoya de cocuk gibi egitilmesi lazim demekki(
Evet biraz oyle oldu ama hakediyo napim bakimli olsun o da..Suan yaptiginiz cok cirkin bakin herkes esinize pis diyo midem bulandi. Yaziyolar evet esiniz pis mutlu oldunuz mu ne gibi bi yardim bekliyosunuz bizden ilk defa esim kokuyor diye esini rezil eden bi kadin goruyorum
Agiz gargarasi etki edermi canimağız gargarası alın bakım suyu yani. ve birlikte yapın herşeyi. belki o zaman yapar.
Herkezin icinde rencide edesem kabak benim basima patlar..evde kavga cikar ugrasamam onla..Rencide edeceksiniz herkesin içinde hemde utansın yüzü kızarsın
Hiç tahammül edemiyorum ya böyle insanlara
Koltukta otururken üzerine kalıp sabun,diş macunu,diş fırçası,ağız gargarası filan atın
Tek başına yaşamıyor efendim temiz olmak güzel kokmak zorunda
Pis herif
Cok sanslisin hicbiseydwn tiksinmessin ozaman sen canimbenim esimde tam tersi hijyen hastasi süslü
ama suan esimi takdir ettim .
bu adami belediyeye verin
imha etsinler
Çok ciddiyim valla benim eşim ya da evime düzenli olarak gelip giden bi komşum,kardeşim,akrabam olsa bu anlattığın gibi sana söylediklerimi aynen yaparımHerkezin icinde rencide edesem kabak benim basima patlar..evde kavga cikar ugrasamam onla..
Buarada ustune sabun atmak falan ay sinirden guluyom ya esime
Bende ön sevişme uzun uzun olmalı yoksa sadece cinsellik hiç bi anlam ifade etmez benim için.iyiki öpüşmeyi sevmiyosun yoksa daha zor olurdu.Cinsellik guzel ama opusme azinda azi...ben agiz temiz olsa bile pek hoslanmiyorum bu eylemden..kokmadigi zamanlar sadecw dudagini operim birakirim ama oyle filmlerdeki gibi haldur huldur öpusmeyi sevmiyorum canim
Otobustekine ne sebepten bagirdin agiz kokuyo diyemi nasil karsiladi pekiÇok ciddiyim valla benim eşim ya da evime düzenli olarak gelip giden bi komşum,kardeşim,akrabam olsa bu anlattığın gibi sana söylediklerimi aynen yaparım
O ne ya öyle zaten hava sıcak otobüste yıllar önce denk geldim böyle birine bi sürü bağırdım çağırdım çekmek zorunda değilsin ki canım benim varsa bi sıkıntı çözümünü üretecek yani doktorsa doktor hamamsa hamam
Sen alttan filan alma öyle üstüne filanda gelemez yol onu yol pis
Ya simdi bunlari ayrintili konusamam da burda cok sukur sıkınti yok o konuda cunku sadece cinsellik oncesi bakim yaparBende ön sevişme uzun uzun olmalı yoksa sadece cinsellik hiç bi anlam ifade etmez benim için.iyiki öpüşmeyi sevmiyosun yoksa daha zor olurdu.
Suan yaptiginiz cok cirkin bakin herkes esinize pis diyo midem bulandi. Yaziyolar evet esiniz pis mutlu oldunuz mu ne gibi bi yardim bekliyosunuz bizden ilk defa esim kokuyor diye esini rezil eden bi kadin goruyorum
Aslaaaa onun gibi olamam canim az once 2. Kez disimi fircaladim bisede yemediydimİyi de burada hiçbirimiz Depiedra'nın kocasını şahsen tanımıyoruz neden rezil olmuş olsun ki ? Konu başlığından belli içeriği, girip okumasaydınız keşke.
D Depiedra senin adına çok üzüldüm, koku asla tahammül edilemeyecek bir şey. Ağzım kokmasa bile bazen kokuyormuş gibi hissederim sevgilime sorarım kokuyo muyum diye. Koku en hassas olduğum şeydir. Adama söylüyorsun anlamıyor, inat ediyor olabilir. Doktorluk bir şey de olabilir tabi ki ama bence tamamen temiz olmamasından kaynaklanıyor. Dişini fırçalamazsan ağzın kokar yani, bu adam 7/24 dişini fırçalıyor da kokuyor değil ki. Temizliğini yapsa koksa tamam hemen doktora gidin derdim ama bu farklı bir şey. Acaba siz de onun gibi davransanız anlar mı ? Yani ne bileyim parfüm sıkmayın, dişinizi fırçalamayın. Sizin için çok zor olacaktır belki ama anlayabilir mi o şekilde ?
Kaplama degildw dolgu var gecen sene yeniden temizlettirdiydi ama hic hic fayda etmedi tuzlu gargara je ise yarriyor canim listerin iyimi faydalimiCok zor ya agiz kokusunu cekmek.
.Kaplamasi varsa o da yapar.Degistirtsin Dis fircalayaak baska yolu yok.Sonra bazen tuzlu gargara bazen de listerin.
10 tl 500 ml lik şişeler üstelik rahat rahat 2 ay gider bence alabilirsinAgiz gargarasi etki edermi canim
Maddi durumdan pek boyle ayrintili seyler alamiyoruz ama fayda edicekse bisekilde almak lazim
Aslaaaa onun gibi olamam canim az once 2. Kez disimi fircaladim bisede yemediydim
Pesine oldukca fazla parfumumu siktim heryerime eller yuz kremlendi dus da aldim bunlardan once ohh misler gibi kokuyorum agzimda karanfil netteyim esim icin arastirmalar yapiyorum;( asla onun gibi pis takilamam
Karnı aç oldugu zaman insanın,agzı kokar mesela benım hafıf kokuyor hıssedıyorum ama dıslerımı fırcaladıgım halde bende agız spreyı aldım.watsonstan.Malesef bahsettigim kisi esim..bu sabah yine kavga ettik bu konu yuzunden...esimin agzi inanilmaz pis kokuyor..tamam kokabilir belki disinden midesinden gelen bisey olabilir bu tamam ama onlem almiyor..disini pek fircalamiyor..ve en en onemlisi benim icin parfum kullanmiyor adam ya...parfumu bolca sıkca ustune basina belki agiz kokusundan da bukadar rahatsiz olmucam...onemsemiyor beni rahatsiz oldugumu biliyor ama saldi iyice kendini ya inanailmaz rahatsiz oluyorum midem bulaniyor artik iyice sogudum bakimsizligi yuzunden...parfum aliyorum unutuyorum sıkmayi diyor ven ellerimle sıkiyorum dusunebiliyormusunuz..koltuk alti rolonu ben suruyorum adama ya onu da unutuyorum diyor..ve onu kullanmadigi gun hem ter kokusu hem agiz kokusu e ben nasil sevgimi duygularimi taze tutabileyimki artik...benim icin sirf kotu kokudan ibaret bazi gunler...ayaklari falan kokmaz temizdir dus alir sık sık ama parfumdu koltuk altiydi agiz bakim urunleriydi bunlari yapmaz..senelerdir benim zorlamamla...ben istiyorumki atsin agizna bir iki karanfil ohh dislere de faydali koltuk altini rolonlasin mis gibi parfumunu sıksin gelsin yanima cok mutlu oluyorum ozaman...ama yok ite kaka olmuyor iste..icinde yok adamin..insnlari rahasiz ettigini dusunemiyor galiba...bu sabah patladim ama konu acildi.bej bu yasda senin agiz kokunu cekmek zorunda degilim git care ara paran yoksa en basitinden hergun karanfil cigne yut(cok faydali) parfum sıkmak 2 sn lik is buz gibi oldum yeter ya diye bagardim..hersey parfummu yaa diyo tabi hayat parfden ibaret degil ama guzel koku insanlari her konuda ceker kendine ama pis koku yanina bile gitmek istemiyorum suanda yatiyorum odamda sanki onun yanina gidince yine o koku gelicek gibi oluyor..benim icin sadece pis koku adam ya..ben hergun koltuk alti bakimimi agiz bakimimi yaparim evde durup durerken bile parfum sıktigim olur..parfum dayanmaz hatta...evime guzel kokular kullanirim kendimde guzel kokarim cok sukur..ama esim...of napicam ben suan cok sogudum yasamak bile istemiyorum aglamak istiyorum ya..daha once konu acmistim esime asik olmak istiyorum diye....iste ben nasil asik olayimki daha..adam cabalamiyor..gerci 2 gun once yildonumumuzdu eve cicek gondermis sasirmis sevinmistim...sirf sevindim sarildim optum diye adam saliyo kendini bakim sifir yine...iyi bir insan tamam herseyime kosar bana deger verir ama surekli yanyana ayni yastiga bas koydugum.insanin da boyle acı acı kokmasi cok cok berbat bisey...icim yaniyor resmen o kokudan..midesinde sıkinnti yok galiba hic mideside agrimaz ama kesin cozum olucaksa gitse mi ki mide icin...ama agiz dolgu dolu..onlarda koku yapiyo galiba..tamam yapabilirde tedbir alicaksin bakimli olucaksin ..bakinli karin var utan be adamm(