- 7 Temmuz 2016
- 908
- 615
- 35
Dis fircalama iyi gelir ama bence onunla alakali degil bi arastirsin yani böyle insanda psikoloji kalmiyo. Benim bi kuzenimde hep ter kokuyo söylüyorum deo sür falan adam dio yok kanser yapiomus falan ayy kocamla kafayi yiyoruz o gelince ev ter kokuyo geldiginde kizimi kucagina alinca o gider gitmez banyo ediyoruz. Lafzan anlamaz bu tipler icinde yok anam icindeKizlar bana hak verdiginiz icin tesekkur ederim gercwkten zor durumdayim nefesi kokuyor adamin ya dis isinede benz3miyo herzamanki az once gitmis nabeli sakiz almis cok kavga edersek anca yaptigi bu dislerini bir kere fircaliyir ama fayda etmiyir hic hemde
Ay yaslaninca bu da mi boyle olucak yaaaCanim bu adam degismez.
Benim babami haftada bir defa zorla seromoniyle alkislarla banyoya sokuyoruz
Aksam pijamalarini giyince ertesi gun giyeceklerini biz degistiriyoruz kirliyle temizi yoksa babam 1 ay giyebilme kapasitesine sahip
Degismez belki torpulenir ama temiz titz olmaz.
Off cok kotu yaaa bende dusun iste esim ta esim agiz kokusu terden beter bideDis fircalama iyi gelir ama bence onunla alakali degil bi arastirsin yani böyle insanda psikoloji kalmiyo. Benim bi kuzenimde hep ter kokuyo söylüyorum deo sür falan adam dio yok kanser yapiomus falan ayy kocamla kafayi yiyoruz o gelince ev ter kokuyo geldiginde kizimi kucagina alinca o gider gitmez banyo ediyoruz. Lafzan anlamaz bu tipler icinde yok anam icinde
Evet agiz kokusu kesinlikle berbat özellikle sabahlari düsünemiyorum. Allah kolaylik versinOff cok kotu yaaa bende dusun iste esim ta esim agiz kokusu terden beter bide
Evet o da geliyor aklima ama bununki bambaska bi koku kimsede hissetmedigim b.. kokusu gibiöfff , bademcik taşları diye bir olay var, mide ve dişten değilse dahi bademcik taşları koku yapar, onları da aldırabiliyorsunuz, internetten bir araştırın bunu.
Valla suan sevmiyorum da asik da degilim evlenirken mantik evliligi yaptigimi sandim asik degildim ..cikarkende ara ara koku hissediyordum ama bilemedim bukadar sorun yasamicani ..es ken surekli dipdibe olunca daha rahatsiz edici oldu tabikibence siz eşinizi sevmiyosunuz eşime aşık olmak istiyorum diye konu acmak ne anlamadım? evlenmeden önce böyle pis değilmiydi buadam? ve aşık olmadan mı evlendınız ? ne icn evlendiniz görücü usulü filanmı
Aslinda evet hic benin kadar basbasa kalmamistir agiz kokusuyla oyuzdn bilmiyor nasil berbat bise oldugu benim simdilik oyle bir problemim yok e benden yanada oule bi derdi yokKokan birinin yanından geçerken söyleyin derin bi nefes çeksin. Ne kadsr kötü dimi falan diyin Ama bak sen de böylesin fln demeyin. Belki anlar
Onu icmez canim karanfil bile sokamiyom agzina acmiyo agzini gecende ciktim ustune zorla karanfil aticam agzina yumdu agzini elimle bile acamadim cok gulmustuk amaBak canım kokabılır,kendımden bılıuorum yapmadığım,kalmadı,aşırı fırçalamaktan dişetlerime zarar verdım,sonra bır tedavı oldum,aslında kokunun bırçok sebebi olabılır,çnce bunu bulup tedavı ettırın,ğstüne parfum sıksa ne olcak,once kokunun nedenı bunulup tedavı olunmalı,ağzı açık uyuyormu,burnnu kapalı olabılır,koku nedeni,dişetleri ne durumda koku nedeni,yediği yemekler???sana bır tavsiye yazcam özelden,ama gecici vir
Çözüm ama rahat etcen
Ağız kokusunun mutlaka bir sebebi vardır. Dolgu koku yapmaz ama çürük yapar. Ağız bakımını düzenli yapmıyorsa koku olur.
adam dişini fırçalamıyormuş ki ağız bakımını düzenli yapsın
Öfff dimi yaaa. Sacmalamisim adam pis işte...