Adam Fawer-Olaslksz

Ben de okudum ama anlamakta zorlandım.Bazı yerlerini anlayabilmek için defalarca okudum diyebilirim.Eh!...Nihayetinde fizikçi değilim...Biraz bilimsel kaçmış.Ama yine de heyecanlı güzel bir romandı diyebilirim....Her ne kadar bazı yerleri sıkıcı gelse bile.....

ben de daha yeni bitirdm başlarda biraz sıkıcı gibi gelse de ilk 50 sayfadan sonra elinden bırakamayacağın bir kitap oluveriyor ben herkese tawsiye ederim :)))

Akıcı ve bilinçaltımızı canlandırıcı bir kitap.Macera tadında
ama aklınızı ve sezgilerinizi bilinçaltınızla birlikte yola çıkarıyor.............................................

tek kelimeyle harika bir kitap :lepi:
ancak ben ilk empatiyi okudum o yüzden olasılıksız biraz daha yavaş geldi ona göre
buna rağmen bir günde bitirdim :))
empatiyi gelin siz hayal edin
ama sıralamayı bozmayın olasılıksız ardından empati
uykusuz iki gece sizi bekliyor olacakmirmirmirmir

biraz önce okudum 70. sayfaya geldimde hala bişey olmadı:uhm: ilerdeki sayfalarda umarım olaya giriş yaparız zira pek bi uzadı mevzuya giriş bencemirmirmirmir

kitap muhteşem okuduktan sonra eşime de tavsiye ettim normalde başladığı kitabı bir türlü biteremeyen biridir..iki günde su gibi yuttu kitabı...bütün arkadaşlarınaödünç veriyor şimdi mutlaka okunmalı eğer zekice hazırlanmış science fiction tarzı kitaplardan hoşlanıyorsanız...da vinci yanında halk etsin :)

Olasılıksız ve Empati: Keşke böylesi sürükleyici başka kitaplarda bulabilsem de okusam. Her iki kitabı da başladığım andan itibaren bir daha bırakamadım. Kitapları bitirdiğimde üzüldüm.Her iki kitapta kütüphanemin ilerde ikinci kez okuyacağım kitaplar bölmesinde yer alıyor. Konu farklı, düşündürücü ve ilginç. Çok beğendim. Da Vinci şifresinden sonra beni etkileyebilen kitaplardı. Tavsiye ederim.

olasılıksızın başlangıcı çok sıkıcı gelmekle birlikte daha sonra ciddi anlamda kendi içine sürükledi. öyle ki kitabı bitirdikten sonra, sonlanmasaydı nasıl olurdu, diye kendi kendime senaryolar düşündüm. opuyorumnanaktan

ılk çıktığında okumama rağmen hala tadı damağıımdadır mutlaka okunmalı bence

Vee bitirdim kitabı harikaydı tek kelimeyle.
Açıkcası bilim kurgu olan herşeyden nefret ederim ama bu kitap gerçekten bambaşkaydı...
Okunması gereken bir kitap gerçektende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…