Adam Fawer-Olaslksz

deniz_25710

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
347
1
118
Konya
kitabı bugün aldım ve olasılıksız dışında 8 tane daha kitap aldım hepsi burada sizlerin tavsiyeleri yorumları üzerine seçtiğim kitaplar ve önce hangisini okuyacağıma şaşırdım .. olasılıksızı okuyan varmı nasıl buldunuz kitabı bu kitaptan hiç bahseden olmamış kitapçıda begenmem cokacimcoooküzerine aldım:) sizlerin yorumları neler:uhm:

şaka gibi oldu valla 2 gündür okuyorum, önce aynı yazarın empati adlı kitabını okudum şimdi bunu okuyorum. abim istatistikçidir o almış bende dedim okuyum. çeyreğini ancak okudum. çok zorlamıyorum yoksa kitap dayanmıyo bir gecede bitiriyorum şimdiye kadar hoşuma gitti. ben zaten daha çok böyle betimlemesi yoğun olan kitapları seviyorum yani işte ekşi süt kokusu diyince o kokunun burnuma gelmesi lazım ki kitaptan zevk alayım. güzel gibi gidiyo hele ki az çok istatistik biliyorsanız daha da zevkli hale geliyo bakalım bitirince tekrar yorum yaparım.

olasılıksız gercekten harıka bır kıtap bence ben buyuk bır keyıfle okudum hatta sonunu o kadar merak ettım kı nasıl okudum nasıl bıtırdım kıtabı anlamadım..umarım sende bgenırsın ...

çok keyif alarak okuduğum kitapların arasındadır..
sürekleyici,okudukça sonu nasıl olacak dedirten türden bir kitap

ben dün bitirdim kitabı ve bence muhteşem. betimlemeler süper, o kadar süper ki sanki ben yaşıyormuşum gibi hissettiriyor. sonunda ne olcağını merakla bekliyor insan..

İki hafta önce okumuştum, ben beğendim ama konusunu beğenmeyenler de olabilir emin değilim, sadece şunu biliyorum çok sürükleyici bir kitaptı. Sonunu merak ederk okudum bitirdim...

Tavsiye ederim. İyi bir kitap. Sürekli sonunda ne olacak diye düşünüyorsun.

geçen yaz okuduğum ve çok beğendiğim bi kitap...biraz matematik-istatistik bilgisi veya ilgisiyle çok daha harika olur..

ilk aldığımda başlarını bi türlü geçememiştim çok sıkıcı ve anlaşılmaz geliyodu ama ilerledikçe kendimi kaptırdım sonunu merak etmeye başladım elimden bırakamadım kitabı çok güzeldi tavsiye ediyorum..

Başları biraz sıkıcı da olsa ortalarına doğru süper bir kitap mutlaka okuyun ben çok beğenmiştim.kitabı elimden bıraktığımda sanki bir filmmişte bende o sahneleri kaçırıyormuşum gibi telaşa kapılıyordum.

okudum ve güzel bi kitap farklı bi konusu var başları sıkıcı ama sonra heycanlı ve akıcı sayfaları nasıl çevirdiğiniz anlaşılmıyo bile :)) tavsiye ederim yazarın ikinci kitapı empati yide okudum o da güzel bi kitap :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…