• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adam evliymiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
niye abartayım,müge anlı bunlarla dolu, bir saatte mesaj ,ertesi gün sonu nereye gider ALLAH bilir,karşı tarafa nasıl bir mesaj verliyor farkında mısınız,kolay lokma,oh hemen ağıma düştü.hayır nedir bu acele,eve hapsedilmiş,erkek görmemiş genç kız profili mi bu,bi ağırlık olsun dimi,bi duruş olsun,adam hırlı mı hırsız mı bilmiyorsun ama flörtleşmeye gelince ne var,yahu adam ya tecavüzcü ise,hiç mi korkmuyor sunuz siz yabancı bir şehirde bir genç kız olarak!!!!!!!
Genç kız degilim 40 yaşında kadınım. Adam beni taciz etmedi , reddedilince numaramı sildi konu kapandı. Olayın kendisi yıkıcı geldi bana.

Bu kadar kolay değil bu işler ...

niye abartayım,müge anlı bunlarla dolu, bir saatte mesaj ,ertesi gün sonu nereye gider ALLAH bilir,karşı tarafa nasıl bir mesaj verliyor farkında mısınız,kolay lokma,oh hemen ağıma düştü.hayır nedir bu acele,eve hapsedilmiş,erkek görmemiş genç kız profili mi bu,bi ağırlık olsun dimi,bi duruş olsun,adam hırlı mı hırsız mı bilmiyorsun ama flörtleşmeye gelince ne var,yahu adam ya tecavüzcü ise,hiç mi korkmuyor sunuz siz yabancı bir şehirde bir genç kız olarak!!!!!!!
Yahu birisiyle flört etmeden, konuşmadan, tanımadan adamın hırlı mı hırsız mı olduğunu nasıl anlayacağız? Alnında mı yazıyor? Belki dünya iyisi birisi?

Burası ortadoğu ülkesi. Bekar olsaydi sevgili olurdum adamla. Ama cinselliğin bastırıldığı toplumda kadın kimseyle muhatap olmamalı onlara göre.

Tek gecelik ilişki de yaşayabilirim bu benim hayatım ama şimdi kalkar linç ederler ahlaksız kadın diye.
evet o yüzden müge anlı mağdur genç kızlarla dolu, biraz öz eleştiri yapın lütfen,yoksa daha çok mesajlaşma yaşarsınız, biz size tehlikeyi anlatıyoruz, zorunuza gidiyorsa konu açmayın, hemen de işinize gelmeyince ortadoğu ülkesi olup çıkıyoruz,bulmuşsunuz bir argüman, ne alakası var,insanın kendini korumaya almasında ne sakınca var.

Sorun sizin bakış açınızda yeni bir yere gitmeniz kafa yapınızı degistirir mi sanmam . Hersey için erkeğe ihtiyaç yok nerden mi biliyorum kardeşimden. Doğu'da görev yerine gitti ev tuttu gayet kimseye ihtiyaç duymadan . Temizlik şirketi diye Google a yazıyorsunuz çıkıyor . Evinizin anahtari için de yuvasını değiştirin ben anlatayım nasıl yapacağızi bir yere gidip göbek alın sonra o binanın sorumlusu vardır yardım isteyin değiştirsin. Kendinize güvenmiyorsanız macera için şehir değiştirmeyin tehlikeye açık birine benziyorsunuz

Emlakçılar direkt red flag bir kere. Herkese karşı aşırı samimiler, yalan ağızlarında yuva yapmış. Ayrıca bekar ve yalnız yaşayan ev gösterdikleri kadınlara olan bu tavırları da çok ünlü. Sosyal medyada çok rastladım. Üstelik sizin eğitim seviyenizde de değil. Yani sorun sadece evli olması değil. adam bekar olsaydı bile çok yanlış tercihmiş zaten.

Adam hakkında yeterli bilgim yok. Flörtöz konuşmak derken sanki sanal seks yapmışım gibi davranmışlar ama sadece 1 saat psikoloji ve din konuştuk. Iki iltifat etti diye flörtöz dedim ben. Niye olayları böyle hep en üç noktalarda düşünüyorsunuz anlamıyorum.

Burası ortadoğu ülkesi. Bekar olsaydi sevgili olurdum adamla. Ama cinselliğin bastırıldığı toplumda kadın kimseyle muhatap olmamalı onlara göre.

Tek gecelik ilişki de yaşayabilirim bu benim hayatım ama şimdi kalkar linç ederler ahlaksız kadın diye.
Ne alakası var orta doğu ülkesi olmayla sevişmeyle konunun🤣🤣

Kadının ayaklara sağlam basması ile bu durumun ne ilgisi var. Kadının ayağını yere sağlam basması demek gördüğü her erkekle daha adam gibi tanışmadan flört etmesi demekse siz olayı çok yanlış anlamış olmalısınız. Üstelik yaşadığınız şey bizim ülkeye özgü birşey de değil tüm ülkelerde başınıza gelir. Burada adam kadar sizde de hata var. Tanımadığınız bir şehirde yeni tanıştığınız bir adamla üstelik aranızda bir iş ilişkisinde varken koştur koştur sevgili yapayım moduna girmek mi ayakları yere basmak. Önce resmi olunur adama da resmi davranılır, aradaki iş ilişkisi biter, ondan sonra adamın hali tavrı zaten belli olurdu herşey. Ayakları üzerinde durmak tanımdan etmeden milletle flört edip suçu memlekete ya da erkeklere atmak değil. Aynısını yapan kadın da var. Kaldı ki böyle yapma özgürlüğünüz de var ancak o zamanda böyle durumların başınıza geleceğini hesap edip olayı tek başına ayakta duran kadına bağlamayacaksınız. Şimdi benim gibi birçok kadın size kral çıplak dediği için eminim bir sonraki cevabınızda kadın kadının düşmanı olacak ama emin olun öyle değil. Bence mantıklı ve makul davranırsanız yaptığınız yanlışın sizde farkına varacaksınız. Eğer siz profesyonel davranmanıza rağmen adam size asılsaydı ve siz çevap vermediğiniz ya da mesafeli davranmanıza rağmen adam taciz eder vari asılsaydı haklıydınız ama siz yeni tanıştığınız adama açık kapı bırakmışsınız adam da oradan yürümüş evli olup olmadığını sormak flört ettikten sonra aklınıza gelmiş o da söylemiş. Adamın karısına yaptığı yanlışın sizin ile ya da kadının toplumdaki yeri ile bir ilgisi yok dünyanın her yerinde en medeni ülkelerde bile olan bir durum yani.

Genç kız degilim 40 yaşında kadınım. Adam beni taciz etmedi , reddedilince numaramı sildi konu kapandı. Olayın kendisi yıkıcı geldi bana.

Bu kadar kolay değil bu işler ...
o zaman daha fena ,yaş 40 ise daha yavaştan almanız lazımdı,pır pır kelebekler uçuşan biri değilsiniz sonuçta.

Yahu birisiyle flört etmeden, konuşmadan, tanımadan adamın hırlı mı hırsız mı olduğunu nasıl anlayacağız? Alnında mı yazıyor? Belki dünya iyisi birisi?
fakat o oşekilde olmaz, tüm flörtleşmeyi yapıp en sonunda evli olduğu öğrenilmez,önce öğrenir sonra flörtleşirsin.

Hiç tanımadığınız bir adamla yabancısı olduğunuz şehirde evinizin anahtarını verip flört etmek kendini tehlikeye atmaktır . Ülkede her gün bir kadın öldürülüyor.

Dünden beri sinirlerim çok bozuk. Bu anlatacağım konu iki günlük bir konu. Ama ben ne zaman etkisinden kurtulacağım bilemiyorum.

Yeni bir şehre tayin istedim konfor alanından çıkmak için. Ev tutmak için o ilçeye bi kız arkadaşımla gittik. Aradığımız emlakçı numaralarından biri bize bir ev göstermek için geldi. Akşam saat 7 gibi olmuştu ve emlakçı aramaya o zaman başladık. Öncesinde paso ev aradık sahibinden bulabilmek için. Çok da yorgunduk . Adam evi gösterdi olabilir ama başka alternatif varsa değerlendirelim dedik. Ordan çıktık ve adam çok yorgun görünüyorsunuz kahve ısmarlayım size dedi. Tabi öncesinde sohbet ettik falan adam çok samimi ve güvenli geldi, yaşlarımız da yakın. Arkadaşça oturduk kahve içtik. Sonra ertesi günkü alternatifler için haberleşelim dedik.

Ertesi gün oldu adam bütün yaşam enerjisiyle daha iyi ev ayarlayabilmek için uğraştı. Bir sürü telefon görüşmesi yaptı , bir ev buldu, sözleşmeyi falan yaptık , eşyalarımı taşımadan önce temizlik olayını hallederim dedi, yani her konuda çok yardımcı oldu. Benim de işime geldi sonuçta komisyon ödüyoruz adama uğraşıyor diye düşündüm.

ailemin yanına akşam geldim, adam mesaj attı. Böyle sempatik bir tavlama mesajı. Hoşuma da gitti açıkçası ama böyle garip bir aurası vardı. Çok farklı kültürde olduğumuz için belki olabilir dedim ama içime sinmeyen de bazı şeyler vardı. 1 saat falan yazıştık, flört gibi tanışma gibi...

Sonra mesajlaşma birden kesildi , ben orda sanırım Anladim. Sen evli misin diye sordum. verdiği cevap o kadar korkunçtu ki. Uzun süre şok yaşadım. Ben dondum kaldım o hala yazıyor bir şeyler. Ben diyecek söz bulamıyorum adam hala yazıyor.
. En sonun da " adrenalin beni çok konuşturdu sanırım iyi geceler demem lazım " dedi. Abartmıyorum 10 dakika ekrana baktım.

Sonra da " sizinle artık iletişimde olmak istemiyorum inanılmaz rahatsız oldum içine düştüğüm durumdan" dedim.

Bu şok bir yana... kiraladığım evin 3. Anahtarı adamda. Sonra evin içi temizlenecekti ben eşyaları yığmadan önce onu nasıl halledeceğim 😥 tayin olduğum yerle , tayinimin çıktığı yer arası 700 km. Genelde emlakçılara hallettiriyordum bu işleri. ve o şehirde o adamdan başka tanıdığım kimse yok.

Bu kadar kolay olmamalı ya... zaten işim başımdan aşkın bi de bu saçma salak muhabbetlerle uğraşıyorum.

Kadinın ayaklari yere saglam bassin derken bu tarz durumlara maruz kalması çok yıkıcı. Madem böyle yalnız bir hayatı seçtim al bedeli bu öde mi demeM lazım? Hayatımda bi erkek olsaydi asla böyle şeyler yaşamazdım diye düşünüyorum. Sonra bu tip olaylar için insan hayatına birini mi alır diyorum.

erkeklerden cidden nefret etmeye başladım

Düzenleme: vay arkadaş yaa, yine sınırları aşan erkek ve suçlu kadın...

Konum kapanabilir mI sinek
Sinek kadar kocam.olsun başımda olsun zihniyeti.... diplomayı size hangi kasap verdi Allah aşkına!

Kadının ayaklara sağlam basması ile bu durumun ne ilgisi var. Kadının ayağını yere sağlam basması demek gördüğü her erkekle daha adam gibi tanışmadan flört etmesi demekse siz olayı çok yanlış anlamış olmalısınız. Üstelik yaşadığınız şey bizim ülkeye özgü birşey de değil tüm ülkelerde başınıza gelir. Burada adam kadar sizde de hata var. Tanımadığınız bir şehirde yeni tanıştığınız bir adamla üstelik aranızda bir iş ilişkisinde varken koştur koştur sevgili yapayım moduna girmek mi ayakları yere basmak. Önce resmi olunur adama da resmi davranılır, aradaki iş ilişkisi biter, ondan sonra adamın hali tavrı zaten belli olurdu herşey. Ayakları üzerinde durmak tanımdan etmeden milletle flört edip suçu memlekete ya da erkeklere atmak değil. Aynısını yapan kadın da var. Kaldı ki böyle yapma özgürlüğünüz de var ancak o zamanda böyle durumların başınıza geleceğini hesap edip olayı tek başına ayakta duran kadına bağlamayacaksınız. Şimdi benim gibi birçok kadın size kral çıplak dediği için eminim bir sonraki cevabınızda kadın kadının düşmanı olacak ama emin olun öyle değil. Bence mantıklı ve makul davranırsanız yaptığınız yanlışın sizde farkına varacaksınız. Eğer siz profesyonel davranmanıza rağmen adam size asılsaydı ve siz çevap vermediğiniz ya da mesafeli davranmanıza rağmen adam taciz eder vari asılsaydı haklıydınız ama siz yeni tanıştığınız adama açık kapı bırakmışsınız adam da oradan yürümüş evli olup olmadığını sormak flört ettikten sonra aklınıza gelmiş o da söylemiş. Adamın karısına yaptığı yanlışın sizin ile ya da kadının toplumdaki yeri ile bir ilgisi yok dünyanın her yerinde en medeni ülkelerde bile olan bir durum yani.
aynen öyle.ben de yıllarca yalnız yaşadım,çok da çekici bir genç kızdım, kaç kere ev değiştirdim okurken ,emlakçı buldum,tektim bi de ,eşya aldım,hiç böyle bir olayla karşılaşmadım,yavşayan olmadımı oldu,ama bir duruş olacak ,olmazsa bize de yüz tanesi mesaj atardı,öyle şey olurmu ya, insan herşeyden önce ürker korkar.

Amann var böyle sırtlanlar işte. Sen anahtarını da al ondan. Halledersin bi şekilde merak etme

Ayaklarınızın yere sağlam basması için bi ders olmuş işte size, abartıp gereksiz yere moralinizi bozmayın. Herhangi bi iş yaptığınız hiçbir erkekle en azından o iş bitene kadar flört etmemeniz gerektiğini öğrendiniz. Biriyle flörte başlamadan önce ilk değerlendirdiğim şey ben bu kişiyi istediğim an hayatımdan çıkarabilir miyim oluyor. Bu sorunun cevabı, hem o erkekle başka ilişkiler yürütmek zorunda olup olmadığıma hem de hayır dediğimde anlayıp bana musallat olmayacak birine benzemesine göre değişiyor. Size de bunu düşünerek başlamanızı tavsiye ederim

Siz normal misiniz gerçekten? Ne alakası var. Ülkede millet istedigiyie istediğini yapıyor bakın siz de mesela daha ayak basar basmaz ilk yüzünüze gulenle flört etmissiniz. Bunun özgürlükle ileri görüşlü olmakla alakası yok. Önce bir bakın ortama insanlara. Tek gecelik ilişki yaşamanız da buradaki kimsenin umrunda olmaz.
Konudaki adam ahlaksız ve siz bir ahlaksızla muhatap olmussunuz. Anahtarınız da onda. Şimdi rahat da bırakmaz sizi. Bunları düşünün isterseniz.

Adamı akladınız şaka gibisiniz.
Adam yapar, önemli olan kadının tavrıdır gibi bir şey oldu bu konu.
Korkunç. Erkeklerin sapıklığının faturası da bize kesiliyor hem de hemcinslerimiz tarafından.
erkek zaten suçlu.
suçsuz diyen olmadı.
lakin konu sahibi de kendini aklamaya çalışıyor sorun orda.
biz de ona yaptığı hatanın farkına varması ve bir daha yapmaması için yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Birine sadık kalması gereken kişi emlakçıyken neden kadın suçlanıyor anlamadım. Sonuçta bekar kadın, istediğiyle flörtleşir. Konu sahibi gider gitmez kilidi değiştirip iletişimi kesersiniz.

Konuda kim suçlu onu tartışmiyoruz ve adamı da suçsuz ilan eden yok.
Ama iş yaptirdigin ve hiç tanimadigin insanla flortleşirken olabileceklere de şaşırmamak lazım.
Şirinler köyünde yaşıyor gibi davranıp sonraa neden böyle oldu diye her şeyi suçlamak bize bir şey kazandırmaz.

Adamı akladınız şaka gibisiniz.
Adam yapar, önemli olan kadının tavrıdır gibi bir şey oldu bu konu.
Korkunç. Erkeklerin sapıklığının faturası da bize kesiliyor hem de hemcinslerimiz tarafından.
Adam diyoruz katil olabilir diyoruz , sapik olabilir diyoruz bu nasıl aklamak oluyor ? Tanımadığın insanla bir anda flortlesirsen evli de çıkar bekar da tamamen sürpriz. Konunun kadın haklarıyla sevişmeyle ilgisi yok .
İsteyen istedigiyle her istediği yerde istediğini yapabilir. Hangi kadın püü metres olmuşsun yazmış konuda ? Herkes aksine konu sahibine kendini koruman lazım diyor onun iyiliğini düşündüğü için

Yakınlaşmak mi ? Ben suçluyum peki. Kesin ben flörtöz davrandım sonra şuan kurban pozisyonundayim.
Flörtöz davranmanın, yeni birini tanımanın sakıncası yok. Sakınca şurada; muhatabınız evde iki genç kadının kalacağını biliyor ve elinde anahtar var. İş ahlakı, müşteri hakkı falan hak getire. Şanslısınız ki adam sadece evli çıkmış, eve gizli kamera yerleştiren bir sapık değil. Emlakçı kendini bir an garsoniyer heyecanına kaptırmış. Hatta kız arkadaşınız için bile kafasında ayarlamıştır birini.

Temizlikten çok daha önemli sorununuz var, kilidi derhal değiştirin. Hatta çilingire kilidi siz alıp verin, kopyaları sizde kalsın. Orjinal anahtar kutusunu pakedini siz açın desem çok mu abartırım bilemedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X