• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adam evliymiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karadutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
1.458
3.259
83
Dünden beri sinirlerim çok bozuk. Bu anlatacağım konu iki günlük bir konu. Ama ben ne zaman etkisinden kurtulacağım bilemiyorum.

Yeni bir şehre tayin istedim konfor alanından çıkmak için. Ev tutmak için o ilçeye bi kız arkadaşımla gittik. Aradığımız emlakçı numaralarından biri bize bir ev göstermek için geldi. Akşam saat 7 gibi olmuştu ve emlakçı aramaya o zaman başladık. Öncesinde paso ev aradık sahibinden bulabilmek için. Çok da yorgunduk . Adam evi gösterdi olabilir ama başka alternatif varsa değerlendirelim dedik. Ordan çıktık ve adam çok yorgun görünüyorsunuz kahve ısmarlayım size dedi. Tabi öncesinde sohbet ettik falan adam çok samimi ve güvenli geldi, yaşlarımız da yakın. Arkadaşça oturduk kahve içtik. Sonra ertesi günkü alternatifler için haberleşelim dedik.

Ertesi gün oldu adam bütün yaşam enerjisiyle daha iyi ev ayarlayabilmek için uğraştı. Bir sürü telefon görüşmesi yaptı , bir ev buldu, sözleşmeyi falan yaptık , eşyalarımı taşımadan önce temizlik olayını hallederim dedi, yani her konuda çok yardımcı oldu. Benim de işime geldi sonuçta komisyon ödüyoruz adama uğraşıyor diye düşündüm.

ailemin yanına akşam geldim, adam mesaj attı. Böyle sempatik bir tavlama mesajı. Hoşuma da gitti açıkçası ama böyle garip bir aurası vardı. Çok farklı kültürde olduğumuz için belki olabilir dedim ama içime sinmeyen de bazı şeyler vardı. 1 saat falan yazıştık, flört gibi tanışma gibi...

Sonra mesajlaşma birden kesildi , ben orda sanırım Anladim. Sen evli misin diye sordum. verdiği cevap o kadar korkunçtu ki. Uzun süre şok yaşadım. Ben dondum kaldım o hala yazıyor bir şeyler. Ben diyecek söz bulamıyorum adam hala yazıyor.
. En sonun da " adrenalin beni çok konuşturdu sanırım iyi geceler demem lazım " dedi. Abartmıyorum 10 dakika ekrana baktım.

Sonra da " sizinle artık iletişimde olmak istemiyorum inanılmaz rahatsız oldum içine düştüğüm durumdan" dedim.

Bu şok bir yana... kiraladığım evin 3. Anahtarı adamda. Sonra evin içi temizlenecekti ben eşyaları yığmadan önce onu nasıl halledeceğim 😥 tayin olduğum yerle , tayinimin çıktığı yer arası 700 km. Genelde emlakçılara hallettiriyordum bu işleri. ve o şehirde o adamdan başka tanıdığım kimse yok.

Bu kadar kolay olmamalı ya... zaten işim başımdan aşkın bi de bu saçma salak muhabbetlerle uğraşıyorum.

Kadinın ayaklari yere saglam bassin derken bu tarz durumlara maruz kalması çok yıkıcı. Madem böyle yalnız bir hayatı seçtim al bedeli bu öde mi demeM lazım? Hayatımda bi erkek olsaydi asla böyle şeyler yaşamazdım diye düşünüyorum. Sonra bu tip olaylar için insan hayatına birini mi alır diyorum.

erkeklerden cidden nefret etmeye başladım

Düzenleme: vay arkadaş yaa, yine sınırları aşan erkek ve suçlu kadın...

Konum kapanabilir mI Mune Mune

Son düzenleme:
Dünden beri sinirlerim çok bozuk. Bu anlatacağım konu iki günlük bir konu. Ama ben ne zaman etkisinden kurtulacağım bilemiyorum.

Yeni bir şehre tayin istedim konfor alanından çıkmak için. Ev tutmak için o ilçeye bi kız arkadaşımla gittik. Aradığımız emlakçı numaralarından biri bize bir ev göstermek için geldi. Akşam saat 7 gibi olmuştu ve emlakçı aramaya o zaman başladık. Öncesinde paso ev aradık sahibinden bulabilmek için. Çok da yorgunduk . Adam evi gösterdi olabilir ama başka alternatif varsa değerlendirelim dedik. Ordan çıktık ve adam çok yorgun görünüyorsunuz kahve ısmarlayım size dedi. Tabi öncesinde sohbet ettik falan adam çok samimi ve güvenli geldi, yaşlarımız da yakın. Arkadaşça oturduk kahve içtik. Sonra ertesi günkü alternatifler için haberleşelim dedik.

Ertesi gün oldu adam bütün yaşam enerjisiyle daha iyi ev ayarlayabilmek için uğraştı. Bir sürü telefon görüşmesi yaptı , bir ev buldu, sözleşmeyi falan yaptık , eşyalarımı taşımadan önce temizlik olayını hallederim dedi, yani her konuda çok yardımcı oldu. Benim de işime geldi sonuçta komisyon ödüyoruz adama uğraşıyor diye düşündüm.

ailemin yanına akşam geldim, adam mesaj attı. Böyle sempatik bir tavlama mesajı. Hoşuma da gitti açıkçası ama böyle garip bir aurası vardı. Çok farklı kültürde olduğumuz için belki olabilir dedim ama içime sinmeyen de bazı şeyler vardı. 1 saat falan yazıştık, flört gibi tanışma gibi...

Sonra mesajlaşma birden kesildi , ben orda sanırım Anladim. Sen evli misin diye sordum. verdiği cevap o kadar korkunçtu ki. Uzun süre şok yaşadım. Ben dondum kaldım o hala yazıyor bir şeyler. Ben diyecek söz bulamıyorum adam hala yazıyor.
. En sonun da " adrenalin beni çok konuşturdu sanırım iyi geceler demem lazım " dedi. Abartmıyorum 10 dakika ekrana baktım.

Sonra da " sizinle artık iletişimde olmak istemiyorum inanılmaz rahatsız oldum içine düştüğüm durumdan" dedim.

Bu şok bir yana... kiraladığım evin 3. Anahtarı adamda. Sonra evin içi temizlenecekti ben eşyaları yığmadan önce onu nasıl halledeceğim 😥 tayin olduğum yerle , tayinimin çıktığı yer arası 700 km. Genelde emlakçılara hallettiriyordum bu işleri. ve o şehirde o adamdan başka tanıdığım kimse yok.

Bu kadar kolay olmamalı ya... zaten işim başımdan aşkın bi de bu saçma salak muhabbetlerle uğraşıyorum.

Kadinın ayaklari yere saglam bassin derken bu tarz durumlara maruz kalması çok yıkıcı. Madem böyle yalnız bir hayatı seçtim al bedeli bu öde mi demeM lazım? Hayatımda bi erkek olsaydi asla böyle şeyler yaşamazdım diye düşünüyorum. Sonra bu tip olaylar için insan hayatına birini mi alır diyorum.

Ay erkekler kapatılsın yeter.
Her yerden fırlıyorlar bi salsalar işimize gücümüze baksak.

Hayır yahu yalnız bir hayatı seçmenin bedeli filan değil, güçlü durun bu daha ilk zorluk. Temizlik için düşünelim bir yol bulalım, belki şehrinizi yazarsanız anahtarı adamdan alacak bir kızkardeş bile çıkar burdan. Temizliği de şehre gidince 1 gece otelde kalıp kendiniz yaptırırsınız.

Hatta onda kalan anahtarı hiç düşünmeyin, şehrinize bir gün önceden gidip otelde kalın ve kilidinizi değiştirtin?

Bence işiniz bitene kadar adamla mantıklı bir mesafede kalın, eve girdiğiniz anda da kilidi değiştirin. Bu tip sosyal işleri yapan adamlar genellikle flörtöz davranmayı vazife biliyor. Çok üzerinde durmamanızı öneririm.

Adamla bir daha muhatap olmayı düşünmüyorum. Gerekirse ailemden bir erkek birey konuşur ben konuşmam ama bu da çok bana göre değil sanki velimmiş gibi

Erkeklerden nefret etmek bı yana dursun orda hemfikiriz ama işiniz basınız askinken tabiri caizse soyluyorum bunu argoca olcak ama kaşınan sizmissiniz. Daha yeni tayin olup hiç bilmediğin yere geliyosun ilk gördüğün adamla flört olmaya çalışıyorsun ki emlakçı yani ne oldukları bellidir. Aslında dediğiniz gibi işinize geldi ben buradan yürürüm bu adam işime yarar kullanirim diye adama yanasmaya calisirken hopp hayaller dusmus. argoca söylemek istemedim ne olduğunu da. Boşuna dramaya gerek yok :)

Şehre ayak basar basmaz nedir bilinmez emlakciyla flortleşmeniz mi lazımdı yani. Siz de bir garipsiniz. Herkes her şey olabilir.🙄

Adam flört edebileceğim biriydi. Bi kuralı mı var bu işin? Sizi tanımak istiyorum dedi ben de iletişime açık kaldım gardımı alarak. Bütün mesele bu

Adam flört edebileceğim biriydi. Bi kuralı mı var bu işin? Sizi tanımak istiyorum dedi ben de iletişime açık kaldım gardımı alarak. Bütün mesele bu

Her yaşi yakin olan flort edebileceginiz biriyse bu durumları daha yaşarsınız öyleyse. 😊

En azından işinizi bir bitirseydiniz öyle flört etseydiniz anahtar düşünmezdiniz.😄

Ay erkekler kapatılsın yeter.
Her yerden fırlıyorlar bi salsalar işimize gücümüze baksak.

Hayır yahu yalnız bir hayatı seçmenin bedeli filan değil, güçlü durun bu daha ilk zorluk. Temizlik için düşünelim bir yol bulalım, belki şehrinizi yazarsanız anahtarı adamdan alacak bir kızkardeş bile çıkar burdan. Temizliği de şehre gidince 1 gece otelde kalıp kendiniz yaptırırsınız.

Hatta onda kalan anahtarı hiç düşünmeyin, şehrinize bir gün önceden gidip otelde kalın ve kilidinizi değiştirtin?

Evet gidip kendim yaparım en kötü diye düşünüyorum ama inanılmaz yorucu olacak. Atla deve değil sonuçta halledilir yine de çok canım sıkıldı. Yani sürekli tetikte gardını alarak yaşamak mi lazım? Ben çok eğlenen sürekli gülen mutlu biriyim. Aman biri beni yanlış anlamasın diye somurtmak soğuk nevale olmak istemiyorum. Içimden bu geliyor ve böyleyim, böyle de çok mutluyum. Ama bu tip enkaz heriflerle bu tip dönemlerde karşılaşmak istemiyorum

Her yaşi yakin olan flort edebileceginiz biriyse bu durumları daha yaşarsınız öyleyse. 😊

En azından işinizi bir bitirseydiniz öyle flört etseydiniz anahtar düşünmezdiniz.😄

Ben flört etmek amaçlı cevap vermedim zaten.. Adam iltifat etti bana. Ben iltifat edince Anladim flört etmek istediğini. Karşılık vermedim, nötr davrandım. Zaten bekar olsaydi ve bir ilişki başlasaydı da en az 3 4 ayımı alırdı benim için samimiyet kurmak.

Bana iltifat edince o sınırı aşmış oldu, bunun üzerine de iletişime devam edemezdim yani. Ben kendimden çok eminim , asla yanlış anlaşılacak bir davranisim olmadı haddi aşan karsi taraf

haydaaa, dakika bir gol bir,aceleniz ne de hiç tanımadığınız yerde bir adamla bu kadar yakınlaşmış, açık kapı bırakmış, adamın sizinle 1 saat mesajlaşmasına izin vermişsiniz,sonra da adamı suçluyorsunuz,siz bu durumda başka şehre taşınmayın,hakeza bu şekilde kendinizi koruyamazsınız,her selam verenle mesajlaşırsanız ohooooo, adam zorla mesaj mı attı hayır,siz karşılık verdiniz mi evet ,başka lafa gerek yok.

Evet bu kadar kolay olmamali hemen yazan emlakçıya iş dışında yazan emlakciyla yazışmanız bu kadar kolay olmamalı şimdi de isim başımdan aşkın böyle saçma şeylerle uğraşıyorum diyorsunuz valla bu devirde gözünüzü dört açmalısınız adam temizliği hallediyor kahve ısmarlıyor yemek de söylemedi mi dur söyler çıkarını halletsin önce bu ne samimiyet henüz yeni tanıdığınız emlakçıyla evli çıkabilir niye şok oldunuz ki

haydaaa, dakika bir gol bir,aceleniz ne de hiç tanımadığınız yerde bir adamla bu kadar yakınlaşmış, açık kapı bırakmış, adamın sizinle 1 saat mesajlaşmasına izin vermişsiniz,sonra da adamı suçluyorsunuz,siz bu durumda başka şehre taşınmayın,hakeza bu şekilde kendinizi koruyamazsınız,her selam verenle mesajlaşırsanız ohooooo, adam zorla mesaj mı attı hayır,siz karşılık verdiniz mi evet ,başka lafa gerek yok.
Mesaj attı konuştular, flört ettiler diye kendini koruyamamanın ne alakası var? Abartma queeni misiniz

Yakınlaşmak mi ? Ben suçluyum peki. Kesin ben flörtöz davrandım sonra şuan kurban pozisyonundayim.

Mesaj attı konuştular, flört ettiler diye kendini koruyamamanın ne alakası var? Abartma queeni misiniz
niye abartayım,müge anlı bunlarla dolu, bir saatte mesaj ,ertesi gün sonu nereye gider ALLAH bilir,karşı tarafa nasıl bir mesaj verliyor farkında mısınız,kolay lokma,oh hemen ağıma düştü.hayır nedir bu acele,eve hapsedilmiş,erkek görmemiş genç kız profili mi bu,bi ağırlık olsun dimi,bi duruş olsun,adam hırlı mı hırsız mı bilmiyorsun ama flörtleşmeye gelince ne var,yahu adam ya tecavüzcü ise,hiç mi korkmuyor sunuz siz yabancı bir şehirde bir genç kız olarak!!!!!!!

Bi de ben kendime hızlı derdim. Yeni şehre tasindiktan 15 gun sonra biriyle tanışıp flört etmiştim siz beni de geçtiniz durun Bi bismillah.. önce Bi şehre ortama alışın belki orda tanışıp evleneceğiniz kişi flört ettiğiniz kişinin yakın arkadaşı akrabası çıkacak. Önce gözlemleyin araştırın ondan sonra flört edin

Birine sadık kalması gereken kişi emlakçıyken neden kadın suçlanıyor anlamadım. Sonuçta bekar kadın, istediğiyle flörtleşir. Konu sahibi gider gitmez kilidi değiştirip iletişimi kesersiniz.

Burası ortadoğu ülkesi. Bekar olsaydi sevgili olurdum adamla. Ama cinselliğin bastırıldığı toplumda kadın kimseyle muhatap olmamalı onlara göre.

Tek gecelik ilişki de yaşayabilirim bu benim hayatım ama şimdi kalkar linç ederler ahlaksız kadın diye.

Emlakçılar direkt red flag bir kere. Herkese karşı aşırı samimiler, yalan ağızlarında yuva yapmış. Ayrıca bekar ve yalnız yaşayan ev gösterdikleri kadınlara olan bu tavırları da çok ünlü. Sosyal medyada çok rastladım. Üstelik sizin eğitim seviyenizde de değil. Yani sorun sadece evli olması değil. adam bekar olsaydı bile çok yanlış tercihmiş zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X