• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adam evliymiş.

Bu kadar saf miyim ben ya dedim bu kadar mı kör oldum.
Açtığınız konuları pes peşe okuyun cevabını gayet iyi biliyorsunuz. Benim hafızam çok kuvvetli değildir ama sizin konuları iyi hatırlıyorum. "Görüştüğüm bir çocuk var" la başlayıp buradaki benzer cümlelerle devam ediyor. Ya hiçbiri gerçek değil canınız sıkıldıkça konu açıyorsunuz ya da sürekli kendinize benzer şeyleri yasatiyorsunuz. İkisi de çok kötü

O 3-4 yıl olan genç ve kumarbaz olan değil miydi yav?

İşte insan böyle bi yalan neden söyler oraya takıldım ben. Yani üç haftadır tanıyorum dese herkesin başına gelir derim, 3 yıldır tanıyorum dese kafanın içinde beyin yerine brokoli mi var derim. İnsan kendine bunu neden yakıştırır?

yok yaşlı olan için yazmış 3/4 yılı.
hani aramış aramış açmamış ya adam o konusunda yazmış.

Bu evli adamlara kadınlar nasıl denk geliyor büyük konuşmak istemiyorum ama
Eskiden olsa neyse derim insanların bir ortak çevresi olur.
Ben üniversitedeyken görüştüğüm kişiyle ilgili çevesindekilerden fikir almıştım. Ben mi çok güvensizim acaba ya?
Her şeyi geçtim insan can güvenliği için bi kısa araştırma yapar adamla defalarca buluşmuşsınız paranızı yiyormuş birde .
Ben böyle durumlarda aaa ama haberim yoktu diyen kadına üzülmüyorum ki siz iki kişi arasında kalırken gerekli gözlem yapamamışsınız durum eşitlenmiş .

yok yahu yaşlı olan.
Ya çok iyi hatırlıyorum onu. Elli defa aradığı halde açmayan, ağzı bozuk, kumarcı olan gençti, 4 yıldır onunla idi. Ondan bişey göremeyince ilgi gösteriyor diye bu kart horoza yöneldi. İlgi de az insan gibi davranması işte.

konustugum biri vardi sabah cok sudan bir sebeple telefonu kapattık sonrasında arama sorma olmadi ben aradım defalarca mesaj attım en sonunda bakti isim var şuan dedi ac dedigim halde açmadı telefonu. belki 40 defa aradım daha sonra açacağım şimdi açsam yine aynı şeyler olacak dedi. tükendiğimi yiprandigimi ac dedim defalarca açmadı. neyse sonra dayanamadım bitirme mesajı attım. sizce ben mi hatalıyım. Bundan sonra ne yapmaliyim.dogru yapmismiyim

telefon elinde bilerek açmadı ve yeni bir ilişki degil baya uzun bir iliski

3 4 yıl oldu kesinlikle öyle o kaybetmeyi göze aldıysa ben niye üzülüyorum ki o kadar doğru dediniz ki

Bunlardan hangisi siz 40 kere aramanıza rağmen açmıyordu? Hatırladım ben sizi.

tam tersi yaşi fazla olan açmadı

yaşca büyük olanı seviyorum

Katibin Ruhu Katibin Ruhu bak biri sormuş o da cevaplamış.

Katibin Ruhu Katibin Ruhu bak biri sormuş o da cevaplamış.
Genç olan da var aynı zamanda, o evlenmek istiyordu, arada kalıyordu Aysel. Hızına yetişilmiyor ki kadının, bir de parça parça anlatıyor, karışıyor. 😀 E ağlamayacak artıkın. Ava giderken avlanmış sonuç olarak.

o konuyu olmadığınız belli yüzeysel okuyup geçmişsiniz detay okursanız o zaman bu yorumunuzu geri alabilirsiniz
Aysel Hanım BDV 'de açılan konular sayfa sayfa numaralandırılıyor ve kayıt oluyor biliyorsunuzdur sanırım. 11 Kasım 2021 tarihinde konu açmışsınız. Genç bir delikanlı var etkilendiğiniz kumar problemi olan, ağzı bozuk sizin ısrarla aradığınız ama telefonu açmayan, bir de size güven veren ama resmi nikah istemeyen. Siz yazmışsınız bunları biz bir tarafımızdan uydurmuyoruz. E yaşlı olan evli çıkmış. Ne var bunda sizin de hayatınızda genç olan vardı zaten ona geri dönün bari. Bizi keklemeyin ayol.

Bu evli adamlara kadınlar nasıl denk geliyor büyük konuşmak istemiyorum ama
Eskiden olsa neyse derim insanların bir ortak çevresi olur.
Ben üniversitedeyken görüştüğüm kişiyle ilgili çevesindekilerden fikir almıştım. Ben mi çok güvensizim acaba ya?
Her şeyi geçtim insan can güvenliği için bi kısa araştırma yapar adamla defalarca buluşmuşsınız paranızı yiyormuş birde .
Ben böyle durumlarda aaa ama haberim yoktu diyen kadına üzülmüyorum ki siz iki kişi arasında kalırken gerekli gözlem yapamamışsınız durum eşitlenmiş .
Ben bir kadının 3-5 sene birlikte olduğu adamın evli olduğunu anlamayacağına ihtimal vermiyorum. Mümkünatı yok. Basbaya evli adamla takılmış konu sahibi yıllarca.

daha önce konu açmıştım yaşi benden büyük biriyle 14 15 yaş var cok ilgili davranıyordu evlilik düşünüyorduk falan neyse gruptakiler beni uyandırmıştı. Adam evliymiş, benle yuva kurmak isteyip maddi anlamda rahata kavuşamadım demisti. Sıkışigim zordayım falan diyordu. Yüz yılın enayisi ben de kıyamayıp her şeyi hemen hemen ben ısmarlardım. neyse hem evliymiş hemde karısıyla altin birikimi vs yapıyormuş ben telefonunu ele geçirdim ve bunları öğrendim. Bu kadar saf miyim ben ya dedim bu kadar mı kör oldum. neyse mutlu değilmiş çocuklar içinmiş standart klasik yalanları sıraladı. Parada oğlunun birikim parasıymış falan da filan hayatımda hiç bu kadar enayi hissetmemistim ya o çok profosyoneldi yada ben kördüm. yanarım yanarım geçirdiğim zamana yedirdigim paralara..
Konunuzu hatırlıyorum ve evet acaba evli olabilir mi diye yazmıştım.
Yaşadığınız her şey iyi kötü bir tecrübe bu size ders olsun.
Kendinize yüklenmeyin ve bu tecrübeyi de aklınızdan asla çıkarmayın.
Bundan sonra karşınıza çıkanları iyice ölçüp tartmadan hayatınıza dahil etmeyin ve sizi kullanmalarına izin vermeyin.
İlla hayatımda biri olsun diye uğraşmayın, o zamanda demiştim size stabil bir bekarlık hayatı sorunlu bir evlilikten, ilişkiden katbekat daha evladır.

Kendinize bunları yaşatmayın.

Ben bir kadının 3-5 sene birlikte olduğu adamın evli olduğunu anlamayacağına ihtimal vermiyorum. Mümkünatı yok. Basbaya evli adamla takılmış konu sahibi yıllarca.
ben bir kadının 3-5 ayda bile anlamayacağına ihtimal vermiyorum Kudra hanım devir değişti her insan ulaşabileceğimiz hayatlar yaşıyor. Bir kaç araştırma ve telefonla her şeyi öğrenebiliyoruz. Konu sahibi bu foruma yazabildiğine göre araştırma da yapabilirdi.
Ben kadın veya erkeklerin evli olduğunu bilmiyordum ühüüü yalanlarına hiç inanamıyorum

Üzülme... Gerçekten o kadar profesyoneller ki anlamıyorsun. Bende biriyle gorusurken polisin durdurması sonucu evlı oldugunu ogrenmıstım. Sonra işte karım vajinismus hastası seviyorum ama mutsuzumlar falan filan...
ayy hayal kırıklığı oldu değil mi sonra ne yaptınız

Ya çok iyi hatırlıyorum onu. Elli defa aradığı halde açmayan, ağzı bozuk, kumarcı olan gençti, 4 yıldır onunla idi. Ondan bişey göremeyince ilgi gösteriyor diye bu kart horoza yöneldi. İlgi de az insan gibi davranması işte.
emin olduğunuz mesajı buraya ayarsanız sevinirim. genc olanla 3 4 yıl dan beri birlikteymisim ya. ve uslubunuz cok bozuk. en çok ahlak bekçiliği yapanlar genelde kendilerinde sorun oluyorn insanlar oluyor. insan once kendi kapısının onunu supurmeli. siz bana acımayın niye acıyacaksınız kimse acımasın once donup kendinize bakmanız yeterli. herşeyi cok bilen hanimefendi

emin olduğunuz mesajı buraya ayarsanız sevinirim. genc olanla 3 4 yıl dan beri birlikteymisim ya. ve uslubunuz cok bozuk. en çok ahlak bekçiliği yapanlar genelde kendilerinde sorun oluyorn insanlar oluyor. insan once kendi kapısının onunu supurmeli. siz bana acımayın niye acıyacaksınız kimse acımasın once donup kendinize bakmanız yeterli. herşeyi cok bilen hanimefendi
Valla bi tanesi ile 4 yıldır birlikte olduğun doğru da, aynı anda bir adam daha var, sonuçta gençten hayır bulamayınca kart horoza yönelmişsin, ama o da evli çıkmış, kader. Neyine acıyacağım, baksana dil bi karış. Burda çan çan konuşmayı biliyorsan, kendini kullandırmamayı da bil bi zahmet. Allah' a şükür vicdanım sızlamadan yanlışa yanlış diyebileceğim kadar temiz bir yaşantım var. Benim üslubum bozuk neyse ki, hayatımın bozuk olmasına yeğlerim.

Valla bi tanesi ile 4 yıldır birlikte olduğun doğru da, aynı anda bir adam daha var, sonuçta gençten hayır bulamayınca kart horoza yönelmişsin, ama o da evli çıkmış, kader. Neyine acıyacağım, baksana dil bi karış. Burda çan çan konuşmayı biliyorsan, kendini kullandırmamayı da bil bi zahmet. Allah' a şükür vicdanım sızlamadan yanlışa yanlış diyebileceğim kadar temiz bir yaşantım var. Benim üslubum bozuk neyse ki, hayatımın bozuk olmasına yeğlerim.
kınama kınadığını yaşarsın sözünü size armağan ediyorum hadi eyvallah simdi

kınama kınadığını yaşarsın sözünü size armağan ediyorum hadi eyvallah simdi
Kadının düşmanı da kadın zaten canım boşversene. 🤣😀 Sen yap yap, sonra kınıdığını yışımıdın ilmizsiiinn. He he. Aynen ondan. Ben hiçbir kınadığımı yaşamadım merak etme, hep yanıma kar kaldı.

Back