• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adam evliymiş.

Ne yani 4 yıldır birliktesiniz ve evli olduğunu bilmiyor muydunuz?
Yoksa bilmek işinize mi gelmedi.
Aslında adamın resmi nikah istemiyorum demesinden belli herşey kendini kandırmış olabilirsin ama buradakilerin ay yazık adam seni kandırmış demesini bekleme Ayselcim.
adam gayet beyefendi sevilen biri neyse yaa

adam gayet beyefendi sevilen biri neyse yaa
Na alakası var efendi görünmesiyle?
Hangi bekâr adam resmi nikah istemiyorum der?
Evlenmek istemiyorum dememiş, ne dedi sana imam nikahı kıyalım Aysel mi dedi?
Sende ay ne kadar efendi adam mı dedin?
Ayrıca nereden tanıyorsun bu sevilen adamı da evli olduğunu bilmiyorsun? Çevresini tanıyorsan, evli olduğunu da bilirsin.

Ne yani 4 yıldır birliktesiniz ve evli olduğunu bilmiyor muydunuz?
Yoksa bilmek işinize mi gelmedi.
Aslında adamın resmi nikah istemiyorum demesinden belli herşey kendini kandırmış olabilirsin ama buradakilerin ay yazık adam seni kandırmış demesini bekleme Ayselcim.
Adam mevki sahibi biri. İşi gücü yerinde. O taraflara pek kafa yormamış. Az üzerine düşse zaten evli olduğunu öğrenebilirdi. Bu şekilde devam etmek işine gelmiş. Belki bana çok aşık olur da karısını boşar beni alır diye düşünmüştür

Na alakası var efendi görünmesiyle?
Hangi bekâr adam resmi nikah istemiyorum der?
Evlenmek istemiyorum dememiş, ne dedi sana imam nikahı kıyalım Aysel mi dedi?
Sende ay ne kadar efendi adam mı dedin?
Ayrıca nereden tanıyorsun bu sevilen admai da evli olduğunu bilmiyorsun? Çevresini tanıyorsan, evli olduğunu da bilirsin.
maddi sıkıntım var diyerek ertelemisti guya

Adam mevki sahibi biri. İşi gücü yerinde. O taraflara pek kafa yormamış. Az üzerine düşse zaten evli olduğunu öğrenebilirdi. Bu şekilde devam etmek işine gelmiş. Belki bana çok aşık olur da karısını boşar beni alır diye düşünmüştür
siz nasıl insansiniz isini gücünüz kafanızdan uydurup istediğiniz şekilde yorumlamak. okumamisiniz bile yazımı. işi gücü olsa da ben devamlı ısmarlardım neyse işinize geleni olup yorumlama yapacaksaniz gidin başkasına iftira atin

İyi siz her oturaklı iş güç sahibi adamla sevgili olun ama medeni durumunu önemsemeyin sakın. Sizin gibilere ne dendiğini biliyorsunuz dimi?
senin gibilere ne denir ben çok iyi biliyorum ama. bana bak doğru düzgün mesajları okumadna iftira atamazsın bana

Diğer sorum?
Çevresinde sevilen biri olduğunu nereden biliyorsun? Çevresini biliyorsan evli olduğunu bilmeme ihtimalin var mı?
çalıştığı yerden arkadaşlarıyla tanıştım çünkü bir şey demediler neyse ne yaa umrum disisiniz

siz nasıl insansiniz isini gücünüz kafanızdan uydurup istediğiniz şekilde yorumlamak. okumamisiniz bile yazımı. işi gücü olsa da ben devamlı ısmarlardım neyse işinize geleni olup yorumlama yapacaksaniz gidin başkasına iftira atin
4 yıl adamla sevgili olup evli olmadığına inanmamamızı beklemeyin boşuna. Buradaki kadınlar sizin gibileri pışpışlamaz

senin gibiler beni pispislamasin yazımı okumadan mesajları okumadan zeka yarışına girmeyin
Evet az zeki olsaydınız 4 yıl kandırılmazdınız ya da fazla zekisiniz de adam boşanır diye mi beklediniz yıllarca. Artık itiraf vakti geldi Aysel

Evet az zeki olsaydınız 4 yıl kandırılmazdınız ya da fazla zekisiniz de adam boşanır diye mi beklediniz yıllarca. Artık itiraf vakti geldi Aysel
neyi beklemişim. önceki konularımla bu konuyu okuyup yazıyorsan yaz yoksa iftira atip durma sen neyi biliyorsun da yorum yapıyorsun

Back
X