• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adam evliymiş.

Eklentiler

• SmartSelect_20211123-021055_Chrome.jpg
    SmartSelect_20211123-021055_Chrome.jpg
    173,2 KB · Görüntüleme: 48
Üşenmemişte geriye gidip cevabı bulmuş 😂 kız Aysel kaçtı kaçtı 😂 accessdenied accessdenied
Aysel bunalimda, ayni gün adamin evli oldugunu ogreniyo, adam bunu arabadan atiyo, bi de ustune kafasina hediyeyi atiyo. Ben olsam ben de bunalima girerim.

accessdenied accessdenied bir önceki konusunda adamı yeni tanıdığını yazmış ama, benim alıntıladığım konu.

Bir insan aptal değilse senelerce süren ilişkisinde adamın evli olduğunu anlar zaten. Ya evli olduğunu biliyordu ya da seneler süren bir ilişki değil.
Valla herkes şahit orayi cok kanirttim ama nuh diyo peygamber demiyo, agzindan laf alinamiyo 😂😂

Üşenmemişte geriye gidip cevabı bulmuş 😂 kız Aysel kaçtı kaçtı 😂 accessdenied accessdenied
ben konuştum bu üyeyle zor bir hayatı olmuş babası vefat etmiş kardeşleriyle arası çok kötü sevgi açlığı var aşırı derecede kendisine kim biraz ilgi gösterse ona koşuyor.cinsellik falan aramıyor sığınacak bir kol arıyor onu da yanlış yerlerde arıyor maalesef.aile evinden kurtulmak isterken yanlışlara düşüyor.böyle kızlar yok mu tonla var.bu kadar linç edilmesine şaştım o yüzden

ben konuştum bu üyeyle zor bir hayatı olmuş babası vefat etmiş kardeşleriyle arası çok kötü sevgi açlığı var aşırı derecede kendisine kim biraz ilgi gösterse ona koşuyor.cinsellik falan aramıyor sığınacak bir kol arıyor onu da yanlış yerlerde arıyor maalesef.aile evinden kurtulmak isterken yanlışlara düşüyor.böyle kızlar yok mu tonla var.bu kadar linç edilmesine şaştım o yüzden
Yok be ben de üzüldüm gercekten, en ufak sevgi sözcüğünu gozumde buyutup herseyi gormezden geldim,sevilmeyi cok istedim gibi bisey yazdi, benim icime oturdu o laf, o yuzden ben linclemedim. 😐

Yorumlarda cok sert linç yok bence. Genellikle biraz doğrudan saparak anlatmasına dikkat çekildi. Belirttiğiniz boşlukları doğrudur olabilir dilerim dürüst biri çıkar karşısına.

E yalan söyledim ya da evli olduğunu biliyordum zaten diyecek hali yok ya 😂
Yani bence de iliski cok eski.degil, max. bi kac haftadir, senelerce suren iliskide mumkun degil anlarsin. Ama daha desemiyosun iste, su ikram ettim kendisine 😐

Yok be ben de üzüldüm gercekten, en ufak sevgi sözcüğünu gozumde buyutup herseyi gormezden geldim,sevilmeyi cok istedim gibi bisey yazdi, benim icime oturdu o laf, o yuzden ben linclemedim. 😐
kardeşleri babasından kalanı elinden almak istiyorlar baskı yapıyorlar .kendisi de sevildiğine inanmak istiyor adamlar ne derse inanıyor .ben gerçek hayatta gördüm böyle kızlar.hatta üniversite öğrencisi kızın ekonomik zorluktan çirkinlik kompleksinden bozuk psikolojiden 4 çocuklu evli kantinciye kaçtığını bile gördüm öğrenciliğimde.öğretmendir o kız şimdilerde 20 yıllık en az

Bir insan bir insanin medeni durumunu illaki bilir.yok ben bilmiyordum yok kandirdi hele hele onlar zaten ayrilcaktiii mutsuzduuu bahanelerini bir gecin hele.bu gunun teknolojisinde ve imkanlarinda herkes herseyi biliyor onlari anca siz yutarsiniz.

O malum zaten, konu sahibesinin sevgi açlığı içinde olduğu anlaşılıyor az biraz ilgi sunan herkese fit:KK51:Kaldı ki bu adam 15 yaş büyük, evli, göbekl, bıyıklı bir amca. Şu adamı kim ne yapsın?

Adamın da hiç öyle iyi davrandığını falan düşünmüyorum ayrıca, baksanıza arabadan inmiş hediyeyi fırlatmış hayvan gibi kaba saba bir tip.

Keşke aile olma ehliyeti dağıtılsa, zorla mutsuz insan yetiştiriyorlar. KOnu sahibesi de umarım düzgün biriyle mutlu olur.

Başka yazan olmuş mu bilmiyorum ama neden yalan söylüyorsunuz? Yazmayacaktım konunuza bunu görünce dayanamadım.

Siz sevgilinizi aldatmışsınız o karısını, gayet uyumlu bir çift olmuşsunuz bence.
detay yazmadığım için oyle durmuş ama detayı bu yazismada yazdim neye inanmak isterseniz inanin

Bu ay içinde açtığın, uzun ilişkin olduğunu iddia ettiğin bir sevgilin var. Şu açmıyor diye 40 kere aradığın.

Aynı kişiler mi bunlar? Şimdi kesin aynı olurlar, neyse.
Aynı kişi olamazlar, ikisinin de ayrı ayrı konularını hatırliyorum.

detay yazmadığım için konu dağınık ve sanki bozukluk varmis gibi durmuş ama ugrasamayacgim burayada dertlenmek için yazdim isteyen istediğini düşünsun sagolun ama

Back
X