• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adam evliymiş.

Siz evli bir adamla 4 senelik bir birliktelik yaşamadınız mı? Yalansa yalan deyin ben iftira atmış olayım.
ben bilmiyordum konuda zaten bunla alakalı ne biçim insansiniz ya siz. işinize geldiği gibi yontup kafanıza gore yorum yaziyors7nuz anca

Ya he he. Sen bu teyzelerini ne sandın yavrum, çok gördük biz senin gibi akıllı geçinen saf cıvırları.
ya isim yok tanimadigim beni tanımayan insanlara yalan söyleyeceğim oyle olsa oyle yazardım. kafanızdan element uydurmayın. once başka noktada iftira atmaya çalıştınız. ordan tutmayınca burdan laf bulmaya çalışıyorsunuz. amann ugrasamyaacgm sabaha kadar kafanda turettiklerini yazabilirsin sen oyle diyince ben öyle olmuyorum son sözümdü

ya isim yok tanimadigim beni tanımayan insanlara yalan söyleyeceğim oyle olsa oyle yazardım. kafanızdan element uydurmayın. once başka noktada iftira atmaya çalıştınız. ordan tutmayınca burdan laf bulmaya çalışıyorsunuz. amann ugrasamyaacgm sabaha kadar kafanda turettiklerini yazabilirsin sen oyle diyince ben öyle olmuyorum son sözümdü
İftira atmadık, sen ne dediysen biz de onu söyledik. Senin yalancınız. Sen bizle değil vicdanınla uğraş zaten, biz olmayacağız yanında, ama o seni hep takip edecek, bi ömür bırakmayacak yakanı.

İftira atmadık, sen ne dediysen biz de onu söyledik. Senin yalancınız. Sen bizle değil vicdanınla uğraş zaten, biz olmayacağız yanında, ama o seni hep takip edecek, bi ömür bırakmayacak yakanı.
ben neyi demisim buraya atsana sen bir kafandan uydurdugun lafları degil ben ne yazdıysam onu at. okuma yazma bilmiyorsan okuduğunda anlamada sorun varsa yapabilecegim bir sey yok. vicdanim rahat o pis adam dusunsun vicdani.

ben neyi demisim buraya atsana sen bir kafandan uydurdugun lafları degil ben ne yazdıysam onu at. okuma yazma bilmiyorsan okuduğunda anlamada sorun varsa yapabilecegim bir sey yok. vicdanim rahat o pis adam dusunsun vicdani.
Onca sayfa ne konuşuldu? Onca konuyu kim açtı? Sen ne yazdığını bilmiyorsan ben napayım? Ben söyleyeceğimi söyledim, vicdanın seni bekliyor gecikme.

Çok korktum, banlanırsam intihar ederim şimdi 😂

Ciddi soruyorum, bir probleminiz vardır bilmiyoruzdur yanlış yaklaşıyoruzdur. Aksi halde bir kadın 4 senede karşısındaki adamın evli olduğunu anlar çünkü.
kolay gelsin size

Back
X