• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adam evliymiş.

neyi beklemişim. önceki konularımla bu konuyu okuyup yazıyorsan yaz yoksa iftira atip durma sen neyi biliyorsun da yorum yapıyorsun
biri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyor
hangi bey bu Aysel. Kumar borcu olan mı 10 yaş büyük olan mı?

E yeni tanıştık demişsin. Şimdi de 4 yıl diyorsun Aysel. Şu işi baştan düzgünce anlatır mısın?
4 yili burdakiler çıkardı kendi kafalarından bir sürü şey yazdılar. bende evet diyip geçiyorum ama uzun zaman oldu bu kişiyede goruseli. diğer kişi eskiden konuştuğum uzunca bir ilişki dönemim olmuştu. sonra ayrılık dönemi bu adamla tanıştım beyefendi düzgün duruşlu biriydi konuşmaları falan ağır başlıydı. parasını yememek için yaş farkından dolayı oyle algılanmasın diye maddi durumu sıkışık diye su bile alsa ücretini verirdim. hatta yetmiyormuş gibi ben karşılardım yemeği vs. neyse evlilik konusu gündeme geldi tabi 40 defa arayıp açmadığı oldu vs maddi zorluktayim o yüzden şimdi evlilik olmasin falan dedi erteliyordu. sonra telefonunu elime aldim mesajlara falan baktim adam evli hatta karısıyla para birikimi vs yapıyormuş maddi durumum zor diyen adam. zoruma giden hem maddi hem manevi sömürülmem oldu. karısıyla mutsuzmus falan çocuklar içinmiş kalıp yalanları söyledi. sonra bağırınca o gün doğum günüydü hediye almıştım.birde arkamdan onu atti iyice zoruma gitti burayada oyle dertlenmek için yazdim herkes kafasından bir şey uydurmaya başladı

4 yili burdakiler çıkardı kendi kafalarından bir sürü şey yazdılar. bende evet diyip geçiyorum ama uzun zaman oldu bu kişiyede goruseli. diğer kişi eskiden konuştuğum uzunca bir ilişki dönemim olmuştu. sonra ayrılık dönemi bu adamla tanıştım beyefendi düzgün duruşlu biriydi konuşmaları falan ağır başlıydı. parasını yememek için yaş farkından dolayı oyle algılanmasın diye maddi durumu sıkışık diye su bile alsa ücretini verirdim. hatta yetmiyormuş gibi ben karşılardım yemeği vs. neyse evlilik konusu gündeme geldi tabi 40 defa arayıp açmadığı oldu vs maddi zorluktayim o yüzden şimdi evlilik olmasin falan dedi erteliyordu. sonra telefonunu elime aldim mesajlara falan baktim adam evli hatta karısıyla para birikimi vs yapıyormuş maddi durumum zor diyen adam. zoruma giden hem maddi hem manevi sömürülmem oldu. karısıyla mutsuzmus falan çocuklar içinmiş kalıp yalanları söyledi. sonra bağırınca o gün doğum günüydü hediye almıştım.birde arkamdan onu atti iyice zoruma gitti burayada oyle dertlenmek için yazdim herkes kafasından bir şey uydurmaya başladı
Tamam ayrıl gitsin o zaman. İntikam almak istiyorsan da eşini ara söyle

Tamam ayrıl gitsin o zaman. İntikam almak istiyorsan da eşini ara söyle
her yerden engel attim direk karisinada diyemem o zaman yuva yıkan olurum belki karisi beni suclayacak. zoruma gitti ama enayi gibi hissettim yada zaten enayiyim. ben kendimi somurtturdum o da sömürdü keriz bulmusken

Size elli kez falan kaç yıldır birliktesiniz diye soruldu uzun zaman, baya bi vs. demekten öteye gitmediniz. İnsanlar da eski konularınızdan 4 yıl gibi bir süre bulmuş. İnsan gibi cevap verseniz sorulan sorulara eski konu karıştırmak zorunda kalmayacak kimse. Sevgiliye trip atar gibi cevaplar yazıyorsunuz bir de bize 😂

Size elli kez falan kaç yıldır birliktesiniz diye soruldu uzun zaman, baya bi vs. demekten öteye gitmediniz. İnsanlar da eski konularınızdan 4 yıl gibi bir süre bulmuş. İnsan gibi cevap verseniz sorulan sorulara eski konu karıştırmak zorunda kalmayacak kimse. Sevgiliye trip atar gibi cevaplar yazıyorsunuz bir de bize 😂
kafanızdan yazıp çiziyorsunuz bende ne diyeyim

kafanızdan yazıp çiziyorsunuz bende ne diyeyim
Alakasız cevaplar veriyorsunuz. Tekrar daha açık soruyorum.

İnsanlar size düzgünce ön yargısız kaç yıldır birliktesiniz diye sorduğunda neden net bir cevap vermediniz?

Net cevap vermediğiniz bu insanlar gidip eski konularınızı kurcalayıp sonuca ulaşınca neden kafanızdan yazıyorsunuz diyorsunuz?

Yine alakasız bir cevap yazmayın lütfen. Sorular net, cevaplar da net olsun.

tanıştığım 1 2 kişiydi neyse ne yaa
Tanıştığın 1-2 kişiden yola çıkarak mı sevilen biri olduğunu var saydın? Sen daha kendine ne kadar hakaret edeceksin? Sen gayet akıllı birisin, daha fazla saftirik taklidi yaparak kendini küçük düşürme.

Tanıştığın 1-2 kişiden yola çıkarak mı sevilen biri olduğunu var saydın? Sen daha kendine ne kadar hakaret edeceksin? Sen gayet akıllı birisin, daha fazla saftirik taklidi yaparak kendini küçük düşürme.
Çok ciddiyim şu saatten sonra adamın evli olduğunu bile bile birlikte oldum dese daha çok saygı duyacağım. Böyle hem evli adamla birlikte olup hem yalan söyleyip salağa yatan insan oluyor. Diğer türlü yaptığı hatanın arkasında duruyor aklı başına gelmiş der geçerim.

Back
X