- 11 Aralık 2018
- 40.362
- 250.736
- 598
Napalım peki? Yarın öbür gün biz de evli adamlarla sevgili olabiliriz diye evli adamların hayatına giren kadınları kınamayalım aferin mi diyelim?kınama kınadığını yaşarsın sözünü size armağan ediyorum hadi eyvallah simdi
cok büyük konuştun. linçleme teyzecimKadının düşmanı da kadın zaten canım boşversene.Sen yap yap, sonra kınıdığını yışımıdın ilmizsiiinn. He he. Aynen ondan. Ben hiçbir kınadığımı yaşamadım merak etme, hep yanıma kar kaldı.
konuyu nereye getirdiniz bir şey demiyorum ben iftiracilarNapalım peki? Yarın öbür gün biz de evli adamlarla sevgili olabiliriz diye evli adamların hayatına giren kadınları kınamayalım aferin mi diyelim?
Siz evli bir adamla 4 senelik bir birliktelik yaşamadınız mı? Yalansa yalan deyin ben iftira atmış olayım.konuyu nereye getirdiniz bir şey demiyorum ben iftiracilar
ben bilmiyordum konuda zaten bunla alakalı ne biçim insansiniz ya siz. işinize geldiği gibi yontup kafanıza gore yorum yaziyors7nuz ancaSiz evli bir adamla 4 senelik bir birliktelik yaşamadınız mı? Yalansa yalan deyin ben iftira atmış olayım.
cok büyük konuştun. linçleme teyzecim
konuyu nereye getirdiniz bir şey demiyorum ben iftiracilar
ya isim yok tanimadigim beni tanımayan insanlara yalan söyleyeceğim oyle olsa oyle yazardım. kafanızdan element uydurmayın. once başka noktada iftira atmaya çalıştınız. ordan tutmayınca burdan laf bulmaya çalışıyorsunuz. amann ugrasamyaacgm sabaha kadar kafanda turettiklerini yazabilirsin sen oyle diyince ben öyle olmuyorum son sözümdüYa he he. Sen bu teyzelerini ne sandın yavrum, çok gördük biz senin gibi akıllı geçinen saf cıvırları.
Kimse beni bir kadının dört sene sevgili olduğu adamın evli olduğunu bilmediğine inandıramaz, üzgünüm.ben bilmiyordum konuda zaten bunla alakalı ne biçim insansiniz ya siz. işinize geldiği gibi yontup kafanıza gore yorum yaziyors7nuz anca
istediğine inanKimse beni bir kadının dört sene sevgili olduğu adamın evli olduğunu bilmediğine inandıramaz, üzgünüm.
İftira atmadık, sen ne dediysen biz de onu söyledik. Senin yalancınız. Sen bizle değil vicdanınla uğraş zaten, biz olmayacağız yanında, ama o seni hep takip edecek, bi ömür bırakmayacak yakanı.ya isim yok tanimadigim beni tanımayan insanlara yalan söyleyeceğim oyle olsa oyle yazardım. kafanızdan element uydurmayın. once başka noktada iftira atmaya çalıştınız. ordan tutmayınca burdan laf bulmaya çalışıyorsunuz. amann ugrasamyaacgm sabaha kadar kafanda turettiklerini yazabilirsin sen oyle diyince ben öyle olmuyorum son sözümdü
ben neyi demisim buraya atsana sen bir kafandan uydurdugun lafları degil ben ne yazdıysam onu at. okuma yazma bilmiyorsan okuduğunda anlamada sorun varsa yapabilecegim bir sey yok. vicdanim rahat o pis adam dusunsun vicdani.İftira atmadık, sen ne dediysen biz de onu söyledik. Senin yalancınız. Sen bizle değil vicdanınla uğraş zaten, biz olmayacağız yanında, ama o seni hep takip edecek, bi ömür bırakmayacak yakanı.
Mental bir probleminiz var mı? Hakaret etmiyorum ciddi soruyorum.istediğine inan
şikâyet butonuyla cevabimi verdimMental bir probleminiz var mı? Hakaret etmiyorum ciddi soruyorum.
Onca sayfa ne konuşuldu? Onca konuyu kim açtı? Sen ne yazdığını bilmiyorsan ben napayım? Ben söyleyeceğimi söyledim, vicdanın seni bekliyor gecikme.ben neyi demisim buraya atsana sen bir kafandan uydurdugun lafları degil ben ne yazdıysam onu at. okuma yazma bilmiyorsan okuduğunda anlamada sorun varsa yapabilecegim bir sey yok. vicdanim rahat o pis adam dusunsun vicdani.
ss bekliyorumOnca sayfa ne konuşuldu? Onca konuyu kim açtı? Sen ne yazdığını bilmiyorsan ben napayım? Ben söyleyeceğimi söyledim, vicdanın seni bekliyor gecikme.
Ss bikliyirim öööö.Yok sana öyle bedava. Otur oku bütün konularını mesajlarını. İşim gücüm var benim.ss bekliyorum
Çok korktum, banlanırsam intihar ederim şimdişikâyet butonuyla cevabimi verdim
bos bos kafandan uydurduğunu yazma o zaman git işine bakSs bikliyirim öööö.Yok sana öyle bedava. Otur oku bütün konularını mesajlarını. İşim gücüm var benim.
He he.bos bos kafandan uydurduğunu yazma o zaman git işine bak
kolay gelsin sizeÇok korktum, banlanırsam intihar ederim şimdi
Ciddi soruyorum, bir probleminiz vardır bilmiyoruzdur yanlış yaklaşıyoruzdur. Aksi halde bir kadın 4 senede karşısındaki adamın evli olduğunu anlar çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?