jhgjh güldüm.
Ben başıma geleni anlatayım.
1 yıl önce tek şeritli yolda giderken arkadan biri bana hızla çarptı. Ben o etkiyle savruldum ve araba çarpraz şekilde yolu kapattı. Bu şerefsiz kaçmak için bana yandan bir daha çarptı, arabamı iyice kenara savurdu ve kaçtı gitti. Arabam X marka, olay da tesadüfen X markanın bayisinin önünde oldu. Neyse şikayetçi olduk.
Trafik gelsin denmiş ama yaralı yoksa gelmiyorlar artık. Maddi hasarlı kazalarda sen tutanak tutuyorsun.
Gidip şikayetçi olduk. Adam bulundu. (aynı şerefsiz ileride başka kadına da çarpmış, onun arabasını perte çıkarmış)
Savcılıktan karar geldi. Adamın ifadesi alınmıştır vs vs diyor.
Sonuç kovuşturmaya yer yok.
Pardon?
Arabamın arkası yanı önü her tarafının içine etti, öylece gitti.
O gün dedim ki bir arabaya çarparsam asla durmam
Ne uğraşacağım tutanaktı şuydu buydu
Nasılsa bir şey olduğu yok karşı taraf kabul etse bile
Skandal bitti mi, bitmedi.
Bir avukatla görüştük, değer kaybı için dava açalım dedik. Ama adamın ifadesi de gerekli.
Adliyeye gittim, bizim dosyadan ifadeyi istedim.
Dosyada ifade yok sljsdl
E yazı geldi diyorum ifadesi alınmış dosyada var vs.
Şu anda yok ama dediler. İsterseniz savcıyla görüşün dediler.
Lanet olsun dedim.
Ha savcılıkta ilk şikayetçi olduğumda da arabamın bayisinin önünde kaza gerçekleştiği için benden şüphelendiler.
Bu bir tesadüf mü diye..
Evet ben manyağım parayla adam tuttum gel bana sağdan soldan çarp diye
tek şeritli yolda adam size yandan çarpıp yanınızdan nasıl sığarak geçti ve kaçtı diye sordular
İnanır mısınız yarım saat katibe bunun nasıl olabilecğeini anlattım
tek şeritli yolun sadece araba genişliği kadar olmadığını, adliyede camdan baksa görebileceğini vs
deli oldum resmen
Ben aracı görmedim bile. Bir gürültüyle döndüm ki aracımın öne doğru hareket ettiğini gördüm. O tarafa koştuğumda bi kız geldi yürüyerek, ileri parketmiş. Dışardan da bi şey yok gibi. Böyle olacağı aklımın ucundan geçmedi ama yine de tutanak tutalım dedim ne olur ne olmaz. Kız da ağlayınca yaşı da küçüktü üzüldüm bi an. Ha şimdi aynaya kuş konsa polis çağırıp tutanak tutarım ama bilmiyorum nutkum mu tutuldu. Ama diyorum ya kız yaptığını inkar etmiyor. İşletme sahipleri olayı gördüklerine dair ifade veriyor. Fakat sonuç bu. Burda tek sorun benim tutanak tutmamam olmamalı diyorum ben de.plakasını alıp sıkayet etseydınız ya
bu plakalı arac benım araca carpıp kactı dıye sıkayet edeceksınız onlar dılekce yazdıracak bekleyeceksınız. o plakaların bır sahıbı var adrese dayalı . sıstemlerınde plakayı gırınce tum bılgılerı cıkıyor ortaya. yerı yurdu bellı yanı bulunurdu
Bana vurup kaçtığını sadece plakayla ıspat edemezdim ki. Plakayı almıştım. Neyse ki kaçamadı yakaladım :)plakasını alıp sıkayet etseydınız ya
bu plakalı arac benım araca carpıp kactı dıye sıkayet edeceksınız onlar dılekce yazdıracak bekleyeceksınız. o plakaların bır sahıbı var adrese dayalı . sıstemlerınde plakayı gırınce tum bılgılerı cıkıyor ortaya. yerı yurdu bellı yanı bulunurdu
Hata kimde ?Deliriyorum buyurun birlikte delirelim.
Ekim ayında park halindeki aracıma bi kız çarptı. Neyse ağladı zırladı tutanak tutmayalım ben hallederim ailem söyle sıkıntılı vs dedi aramızda uzlaşalım dedi. Ben salak da kabul ettim. Ertesi gün oldu araba sanayiye girdi. Kız yan çizdi. Ben sadece dokundurdum. Ne bileyim senin başka masrafı bana yıkmaya calısmadığını emniyet müdürü tanıdık 5 kuruş verme seni dolandırır dedi gibi saçmaladı. Abisi olduğunu söyleyen biri aradı bi araba laf da o saydı bana. Arabam son model olsa tamammıs ama modelsiz bi arabanın 1000 TL hasarı olamazmış. 50 TL anca tutarmış gibi cümleler kurdu. Ben arabayı yaptırdım gittim karakolda şikayetçi oldum. Kızın mesajları arama kayıtları aracın çarpmadan kaynaklı hasar aldığına dair belgelerle faturları teslim ettim. Hem kızdan hem abisinden şikayetçi oldum. Mala zarar verme başlığı altında şikayet kaydı oluşturuldu. Araca çarptığı kafenin kameraları o alanı görmüyormuş. Polisler gidip kafeyle de görüşmüş soruşturma tamamlanmış. Aralık sonundayız.
Bugün eve cumhuriyet Başsavcılığından kağıt geldi. Suça mahal verecek bir durum olmadığından, soyut ifadelerim dışında bir şey olmadığından, kasten zarar verilmediğinden kovuşturmaya yer olmadığına karar vermiş savcı bey.
Şimdi soruyorum ey kadınlar kulübü
Ben sokağa çıksam. Birinizin park halindeki aracına çarpsam. Masrafınızı karşılamasam. Üstüne size saysam sövsem. Bi de adalet karsısında suçsuz çıksam. Ne düşünürsünüz ?
Ben nasıl sakinleşeyim ?
Deliriyorum buyurun birlikte delirelim.
Ekim ayında park halindeki aracıma bi kız çarptı. Neyse ağladı zırladı tutanak tutmayalım ben hallederim ailem söyle sıkıntılı vs dedi aramızda uzlaşalım dedi. Ben salak da kabul ettim. Ertesi gün oldu araba sanayiye girdi. Kız yan çizdi. Ben sadece dokundurdum. Ne bileyim senin başka masrafı bana yıkmaya calısmadığını emniyet müdürü tanıdık 5 kuruş verme seni dolandırır dedi gibi saçmaladı. Abisi olduğunu söyleyen biri aradı bi araba laf da o saydı bana. Arabam son model olsa tamammıs ama modelsiz bi arabanın 1000 TL hasarı olamazmış. 50 TL anca tutarmış gibi cümleler kurdu. Ben arabayı yaptırdım gittim karakolda şikayetçi oldum. Kızın mesajları arama kayıtları aracın çarpmadan kaynaklı hasar aldığına dair belgelerle faturları teslim ettim. Hem kızdan hem abisinden şikayetçi oldum. Mala zarar verme başlığı altında şikayet kaydı oluşturuldu. Araca çarptığı kafenin kameraları o alanı görmüyormuş. Polisler gidip kafeyle de görüşmüş soruşturma tamamlanmış. Aralık sonundayız.
Bugün eve cumhuriyet Başsavcılığından kağıt geldi. Suça mahal verecek bir durum olmadığından, soyut ifadelerim dışında bir şey olmadığından, kasten zarar verilmediğinden kovuşturmaya yer olmadığına karar vermiş savcı bey.
Ben sokağa çıksam. Birinizin park halindeki aracına çarpsam. Masrafınızı karşılamasam. Üstüne size saysam sövsem. Bi de adalet karsısında suçsuz çıksam. Ne düşünürsünüz ?
Ben nasıl sakinleşeyim ?
Bu sizi neden güldürdü? Komik mi geldi?Hata kimde ?
Tabi ki sizde
Haliyle maddi manevi her türlü cezada size kesilmiş
Geçmiş olsun, ağırlıklı olarak trafik kazası dosyaları ile ilgilenen bir avukatım. Bir müvekkilim park halindeki aracının içerisinde otururken sigortası olmayan ve alkollü bir araba kendisinin aracına çarpıp kaçmıştı. Haliyle tutanak tutulamadı. Neyse ki müvekkil derhal olay yerine polis çağırmış, polis sıcağı sıcağına buldu kaçan şahsi, sanayide kendi aracını yaptırıyormuş akıllı. Polis şahsı bulunca derhal tutanak tutuldu. Müvekkilin aracındaki hasarı kendi kaskosu ödedim. Hiç bir şekilde karşı taraf ödemede bulunmadı. Şimdi de araçta meydana gelen değer kaybı için dava açtım, beklemedeyim ama bir hukuk insanı olarak benimde en ufak umudum yok maalesef. Eğer tutanak tutmadı iseniz maalesef yapacağınız hiç bir şey yok. Belki polise gittiğinizde çarpan aracın plakasını söyleyip çarpıp kaçtı şeklinde ifade verseydiniz ona göre bir tutanak tutulurdu ve en azından güvence hesabından ödeme talep edebilirdiniz. Şu an için yapılacak bir şey görünmüyor... Geçmiş olsun tekrardanDeliriyorum buyurun birlikte delirelim.
Ben nasıl sakinleşeyim ?
Yaralı yoksa trafik gelmiyor diye bisey yok aradınız ve gelmediler mi yoksa bu varsayımla aramadiniz mi polisijhgjh güldüm.
Ben başıma geleni anlatayım.
1 yıl önce tek şeritli yolda giderken arkadan biri bana hızla çarptı. Ben o etkiyle savruldum ve araba çarpraz şekilde yolu kapattı. Bu şerefsiz kaçmak için bana yandan bir daha çarptı, arabamı iyice kenara savurdu ve kaçtı gitti. Arabam X marka, olay da tesadüfen X markanın bayisinin önünde oldu. Neyse şikayetçi olduk.
Trafik gelsin denmiş ama yaralı yoksa gelmiyorlar artık. Maddi hasarlı kazalarda sen tutanak tutuyorsun.
Gidip şikayetçi olduk. Adam bulundu. (aynı şerefsiz ileride başka kadına da çarpmış, onun arabasını perte çıkarmış)
Savcılıktan karar geldi. Adamın ifadesi alınmıştır vs vs diyor.
Sonuç kovuşturmaya yer yok.
Pardon?
Arabamın arkası yanı önü her tarafının içine etti, öylece gitti.
O gün dedim ki bir arabaya çarparsam asla durmam
Ne uğraşacağım tutanaktı şuydu buydu
Nasılsa bir şey olduğu yok karşı taraf kabul etse bile
Skandal bitti mi, bitmedi.
Bir avukatla görüştük, değer kaybı için dava açalım dedik. Ama adamın ifadesi de gerekli.
Adliyeye gittim, bizim dosyadan ifadeyi istedim.
Dosyada ifade yok sljsdl
E yazı geldi diyorum ifadesi alınmış dosyada var vs.
Şu anda yok ama dediler. İsterseniz savcıyla görüşün dediler.
Lanet olsun dedim.
Ha savcılıkta ilk şikayetçi olduğumda da arabamın bayisinin önünde kaza gerçekleştiği için benden şüphelendiler.
Bu bir tesadüf mü diye..
Evet ben manyağım parayla adam tuttum gel bana sağdan soldan çarp diye
tek şeritli yolda adam size yandan çarpıp yanınızdan nasıl sığarak geçti ve kaçtı diye sordular
İnanır mısınız yarım saat katibe bunun nasıl olabilecğeini anlattım
tek şeritli yolun sadece araba genişliği kadar olmadığını, adliyede camdan baksa görebileceğini vs
deli oldum resmen
Aradık ve gelmediler. Karakola gidip şikayette bulunun dediler. Belki şu anda geliyorlardır. Değişmiştir. Ya da bizle uğraşmadılar bilemiyorumYaralı yoksa trafik gelmiyor diye bisey yok aradınız ve gelmediler mi yoksa bu varsayımla aramadiniz mi polisi
Merhaba TürkiyeDeliriyorum buyurun birlikte delirelim.
Ben nasıl sakinleşeyim ?
Değişen bisey yok aslında bölgeye intikal etmek zorundalar kolay kolay polis memuru da keyfi davranamazAradık ve gelmediler. Karakola gidip şikayette bulunun dediler. Belki şu anda geliyorlardır. Değişmiştir. Ya da bizle uğraşmadılar bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?