Adalet okuyanlar ve katipliğe başvuracak olanlar bakar mısınız ?

dreamandlife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
116
5
96
Ankara
Arkadaşlar ben zabıt katipliği sınavına başvurmak istiyorum. Aranızda katiplik sınavına giren ya da girecek olan var mı ?
Varsa çalışma teknikleriniz neler?
Sizce mülakatlarda gerçekten torpil mi dönüyor ?
Yardımcı olursanız memnun olurum

Merhaba ben sınava girdim ve klavye sınavını geçtim şimdi mülakatı bekliyorum.Tavsiye edebileceğim tek şey her gün düzenli olarak ortalama 1 saat klavye çalışmanız daha fazla çalışmak isterseniz mutlaka ara verip ellerinizi dinlendirin.ve diğer önemli olan da konsantre hem sınav esnasında hem de evde çalışırken konsantrasyonunuzu bozmamaya çalışın sakin olmaya çalışın ben evde yazamadığım metni sınavda 144 yazdım 120 netim geldi yazabileceğinize inanmanızda büyük etken.mülakatlarla ilgili bilgim yok girdiğimde göreceğim.Başarılar diliyorum.

Merhabalar, metnin başlığını veya başlangıcını hatırlıyor musunuz acaba ?
Bir de nokta ve virgül dışındaki noktalamalar göz önünde mi değil mi diye soracaktım ?

son yayınlanan metinlerden 72 numaralı olan metindi bizim gruba çıkan istanbul adliyesi noktalama işaretlerine dikkat etmeyin dedi bazı adliyeler noktalamalarıda yazın demiş adliyesine göre değişiyor

144 yazdım ben ama 120 netim geldi yanlışları düşünce mülakata girdim çarşamba günü sonuçları bekliyorum.

soyadı kanunu ve ilk anayasayla ilgili sorular sordular.kazanamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…