Cilt çatlakları hakkında

Ay kızlar beyaz çatlaklara çözüm yok demişsiniz benimkiler beyaz ama nasıl desem aşırı derin çukur çukur herkeste olan beyaz tene karışık silik çatlaklar gibi değil. Ben o çukursuluğun gitmesini istiyorum rengi beyaz kalsın hiç sorun değil. Skar şeklindeki çatlakları giderir mi lazerler
Aynı durum bende de var çözüm bulabildiniz mi

Kızlar selamlar. Şimdi şöyle ki ben çok fazla kilo verdim. Her yerimde ama her yerimde gebelik çatlağı gibi çatlaklar var. Vücudumdakilerden ziyade en çok göbeğim rahatsız ediyor. Bilirsiniz birçok tedavi yöntemi var. Krem denedim fakat derin ve beyaz olduğu için etki etmedi. Fakat lazer tedavilerinin %40-%80 arasında başarı sağladığını duydum. Aranızda yaptıran var mı? Ya da bilgisi olan. Özellikle biodermogenesi ve icon lazer arasında gidip geliyorum. Yaptıran varsa ne durumda, memnun mu, ne zaman yaptırdı, eski haline dönüyor mu, cilt sıkılaşıyor mu söylerseniz çok sevinirim. Bir de yaptıranlar doktor ismi vermeden fiyat bilgisi verirse çook sevinirim. Çünkü öğrenciyim fiyatlara göre ortalamaya göre para biriktireceğim. Şuanlık param olmadığı için gidip doktorlardan fiyat almaya da çekiniyorum. Yardımcı olursanız çoook sevinirim. Çünkü psikolojim bozuldu. Yaz bitmeden bi bikiniyle denize girebilseydim süper olurdu ajşajdpfkfk
benimde hızlı kilo almamdan dolayı belimde bacak diz arkamda özellikledr üst bacagımın iç kısmından dizime kadar catlaklar cıktı ama öyle böyle değil dermaroller mıydı neydi iğneli bişey varya ve birkaç doğal yağ kremle iç bacagımdakiler gecti nasıl oldu anlamadım rengi pembeydi galiba ondan. ama diz arkamdakilrr beyazladıgı icin fayda etmedi beyaza döndüyse geçmesi maalesef neredeyse imkansız. belimdekilwrde pembe renkte ama orası geçmedi gerci düzenlide yapmadım yapsam gecer belki. ama beyazsa belki sadece görünümü azalır tamamen gecmez ayrıcada sıkma canını bu herkeste olan seyler

Back
X