- Konu Sahibi Sukufezar_
Korkmayacaksın, soru sormaktan çekinmeyeceksin. Devlette de iyisi de var kötüsü de. Çünkü bu insanın kendisiyle alakalı. Sen yardımsever birileri gelsin de bana yardım etsin diye beklersen daha çok beklersin. Bir kaç ay sonra arkandan bu da hiç iş öğrenemedi diye konuşurlar. Hem iş öğretmezler, hem konuşurlar.Aslında öğrenmeye açık biriyim ama çok korkuyorum hata mı yaparım diye birde birilerine sürekli bir şey sormaya çekinen bir insanım özel sektörde maalesef bir sefer yarımyamalak gösterirler dört dörtlük performans beklerlerdi anlamadığın bir şeyi ikinci sefere sorsan hayvan gibi tepki gösterirlerdi öyle olunca kendimi çok geri çekiyordum inşallah adliye de iş hayatına başlarsam böyle durumlarla karşılaşmam çünkü cidden psikolojik olarak kötü etkiledi beni bu durum işin ağırlığını yoğunluğunu değil de iş öğrenme sürecini takıyorum inşallah iyi karakterli yardımsever insanlarla karşılaşırım iş hayatında böyle düzgün insanlar kaldı mı bilmiyorum tabi
Girişken olup soru soracaksın. Sen sor cevap verirse verir, vermezse kendi bilir. İşi öğrenemem diye çekinirsen öğrenemezsin. Hep öğrenmeye odaklı ol