- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.146
- Konu Sahibi Sukufezar_
Lisans canım senOrtaöğretim mi senin de yoksa lisans mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lisans canım senOrtaöğretim mi senin de yoksa lisans mı?
35 yaş sınırı var ama 35 yaşına girmemiş olmak mı yoksa 35 yaşını bitirmemiş olmak mı gerekiyor bilmiyorum araştırmak lazımArkadaşlar ben 89 doğumluyum katiplik sınavına yaş sinirlamasindan dolayı giremiyorum galiba
Çalışmaya başlanız mı hiçMerhaba, bende boşandıktan sonra bu katiplik sınavlarına çalışıp girmeyi düşünüyorum size eşlik etmek isterim nasıl çalışıyorsunuz ne öneriyorsunuz diye
Merhaba ben yeniden bu sene tekrar hazırlanıyorum birlikte devam edelim istersinizBende başlayacağım ama bir türlü fırsat bulamıyorum. en son girdiğimde 133 kelime yazmıştım, 2 yanlışım vardı
Ay gözlerim dolduÇalışmaya başlanız mı hiç
Ya maşallah sizin adınıza sevindim zaman ne çabuk geçiyor değil mi kötü günlerin sizin adınıza geçmesine sevindimAy gözlerim doldu
Boşanacak ve KPSS çalışacaktım
Ne zor zamanlardı Allahım…
Arkadaşım boşanmadık barıştık şimdi çocuğumuzu bekliyoruz, inşallah isteyen herkes çalışır ve hakkıyla KPSS kazanır
Sizin nasıl gidiyor işler grubu geçen sene açmıştım tekrar çalışma kararı aldım inşallah hayırlısı ile kazanırımMerhaba kolay gelsin arkadaşlar. Umarım hayallerinize kavuşursunuz. Ben de katip olarak çalışıyorum. Sormak istediğiniz bişey varsa yardımcı olabilirim
Ya maşallah sizin adınıza sevindim zaman ne çabuk geçiyor değil mi kötü günlerin sizin adınıza geçmesine sevindim
Amin inşallah
İnşallah kazanırsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bizim işler yoğun. Adliyelerin genel durumu yoğundur zaten.Sizin nasıl gidiyor işler grubu geçen sene açmıştım tekrar çalışma kararı aldım inşallah hayırlısı ile kazanırım
Geçti gitti o dönemler bundan sonrası için mutluluk hep sizinle olsunBildirimi görünce şok oldum
Bir sene geçmiş üstünden o dönemlerim geldi aklıma
Çok teşekkür ederim sizde iyi yerlere gelin güzel haberlerinizi alalım inşallah
Allahım yardımcınız olsun .Amin inşallah herkesin hakkında hayırlısı olsun evet adliyeler çok yoğun oluyormuş bir şeyi merak ediyorum iş öğrenme süreci uzun mu oluyor programlar uyap vs kolay mı zor muİnşallah kazanırsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bizim işler yoğun. Adliyelerin genel durumu yoğundur zaten.
29 ağustos perşembe günü 3 saat çalışıldı beş sayfa yazıldı28 Ağustos çarşamba dünün raporu
Beş sayfa yazıldı 1,5 saat çalışıldı bugün biraz daha fazla çalışmaya özen göstereceğim
Merhaba çalışmalara devam ediyor musunuz son durumlar nedirLisans canım sen
O çok kişisel bir durum. Öğrenmeye açık biriyseniz 2 ayda öğrenirsiniz sistemi. Ama daha uzun sürenlerde var. Öğrenmeye niyetli olmak önemli olan.Allahım yardımcınız olsun .Amin inşallah herkesin hakkında hayırlısı olsun evet adliyeler çok yoğun oluyormuş bir şeyi merak ediyorum iş öğrenme süreci uzun mu oluyor programlar uyap vs kolay mı zor mu
Aslında öğrenmeye açık biriyim ama çok korkuyorum hata mı yaparım diye birde birilerine sürekli bir şey sormaya çekinen bir insanım özel sektörde maalesef bir sefer yarımyamalak gösterirler dört dörtlük performans beklerlerdi anlamadığın bir şeyi ikinci sefere sorsan hayvan gibi tepki gösterirlerdi öyle olunca kendimi çok geri çekiyordum inşallah adliye de iş hayatına başlarsam böyle durumlarla karşılaşmam çünkü cidden psikolojik olarak kötü etkiledi beni bu durum işin ağırlığını yoğunluğunu değil de iş öğrenme sürecini takıyorum inşallah iyi karakterli yardımsever insanlarla karşılaşırım iş hayatında böyle düzgün insanlar kaldı mı bilmiyorum tabiO çok kişisel bir durum. Öğrenmeye açık biriyseniz 2 ayda öğrenirsiniz sistemi. Ama daha uzun sürenlerde var. Öğrenmeye niyetli olmak önemli olan.