- 7 Temmuz 2010
- 1.722
- 238
- 363
- Konu Sahibi Dreaming_Water
oldu olcak kuaför salonlarının bi köşesine bar koysunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katiliyorum sana :128: Iyi fikir. Ben arada eve alirim zaten sarap, normalde de icerim. Alkolik olma gibi bir durum yok yani. Öyle olsaydi ben coktan olmustum.ya canlarım yanlış anlamayın beni... sonuçta birkaç hafta da bir kadeh şarabı hep doktorlar öneriyor sağlık açısından.. ağdayıda zaten 2 ayda bir yapıyoruz yani ben de her yapışımda değil bazen fırsatım olmuyor çok uzuyorlar o zaman deniyorum. çünkü kana karışınca kasları gevşetiyor bildiğiniz gibi ve acı hissi çok azalıyora.sa.s. yani çok acıyanlara tavsiye ediyorum... demiyorumki bardaklarca viski kanyak için kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı saygılar sevgiler bacılarıma.s.
Katiliyorum sana :128: Iyi fikir. Ben arada eve alirim zaten sarap, normalde de icerim. Alkolik olma gibi bir durum yok yani. Öyle olsaydi ben coktan olmustum.
Arkadaşlar belki komik gelebilir ama ben ağda yapmadan önce karnım açken bi iki duble bişiler içiyorum kasları gevşetip sinirleri yumuşattığı için ağda yaparken acı hissini çok azaltıyor. Tabi bu ne kadar içtiğinize bağlı ben ağdayı anneme yaptırıyorum kendim çekemiyorum ben çok memnunum evde olduğum zamanlar biraz şarap yada meyvesuyu vodka içtikten sonra ağdaya başlıyoruz hem ben bağırmaya fırsat vermeden bitiyor herşey:):roflol::sm_cool:
Şarabın içinde alkol yok mu arkadaşlar? Alkolün azı çoğu hepsi haram. 1 kadeh şarap sağlığa yararlı diye açıklamalar var, ben de duymuştum ama o kadar alkol yediğimiz meyvelerde de var. Yani 1 kadeh şarap iyi dediler diye tamamen bize ters düşen bir şeyi haklı göstermeyin lütfen. Allah her şeyin doğrusunu helal yollardan veriyor zaten, başka yerlerden zorlamanın anlamı yok. Evet benim için de ağda acısı çok sorun ama bunun anestezi ilaçlarıyla çaresi var alışana kadar bunlarla idare edebiliriz. 1-2 kere kullanınca direkt yan etki ortaya çıkarmaz hiçbir şey.