- 26 Temmuz 2008
- 631
- 9
- 318
- 40
- Konu Sahibi Dreaming_Water
sen anlatabildin de ben anlatamadım :icecream: zaten alkol yanlısı bi insan değilim,ben faydalı / faydasız yada daha az faydalı/daha çok zararlı şeklinde sınıflandırarak yazdım.
yoksa en faydalı dediğimiz su bile fazla içince öldürebilir.
bu açıdan bakınca sebze örneği yanlış olmuş.
benim demek istediğim şuşakkıdı
beynimizi yada ciğerlerimizi geliştirmek için zararı yararından çok olan şeyler yerine daha faydalı,daha az zarar verecek şeyler tüketebiliriz.
umarım bu sefer anlatabilmişimdirkaydirigubbakcemile2
içtiğim de ortama göre kırk yılda bir belki az bişeydir :içelim: zararının faydasından fazla olduğunu dinimiz de söylüyor ben de öyle düşünüyorum, yalnız 1-2 kadeh şarabın faydası olabileceği gibi daha fazlasını içmek alacağın o faydadan çok daha fazla zararlıdır, bu da net yerimseniben
ağda öncesi alınması ayrı bi enteresan fikir tabi tercih meselesi ben tercih etmem :1rolleyes:
şarabı alkolden ayırmanın da hiçbi mantıklı açıklaması yok zira içinde alkol var.. katılıyorum zemuszemus
2-alkol ve yaş bağlantısını yapan ben değilimgamyoncuiremsu
onu ben yaptım a.s ama bu sadece benim karşı olduğum bi fikir, yaşın alkol için yasal olarak da küçük olsa dahi başında ailen var tanımadığım birinin hayatına müdahale etmek benim işim değil.. genel mesaj olarak şeettim yapmayın etmeyin kardeşler manasında ki hala da diyorum kaydirigubbakcemile2