• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ada yaparken canmz acmasn!

ben faydalı / faydasız yada daha az faydalı/daha çok zararlı şeklinde sınıflandırarak yazdım.
yoksa en faydalı dediğimiz su bile fazla içince öldürebilir.
bu açıdan bakınca sebze örneği yanlış olmuş.
benim demek istediğim şuşakkıdı
beynimizi yada ciğerlerimizi geliştirmek için zararı yararından çok olan şeyler yerine daha faydalı,daha az zarar verecek şeyler tüketebiliriz.
umarım bu sefer anlatabilmişimdirkaydirigubbakcemile2
sen anlatabildin de ben anlatamadım :icecream: zaten alkol yanlısı bi insan değilim,
içtiğim de ortama göre kırk yılda bir belki az bişeydir :içelim: zararının faydasından fazla olduğunu dinimiz de söylüyor ben de öyle düşünüyorum, yalnız 1-2 kadeh şarabın faydası olabileceği gibi daha fazlasını içmek alacağın o faydadan çok daha fazla zararlıdır, bu da net yerimseniben
ağda öncesi alınması ayrı bi enteresan fikir tabi tercih meselesi ben tercih etmem :1rolleyes:
şarabı alkolden ayırmanın da hiçbi mantıklı açıklaması yok zira içinde alkol var.. katılıyorum
zemuszemus

2-alkol ve yaş bağlantısını yapan ben değilimgamyoncuiremsu

onu ben yaptım a.s ama bu sadece benim karşı olduğum bi fikir, yaşın alkol için yasal olarak da küçük olsa dahi başında ailen var tanımadığım birinin hayatına müdahale etmek benim işim değil.. genel mesaj olarak şeettim yapmayın etmeyin kardeşler manasında ki hala da diyorum kaydirigubbakcemile2

Temizlik imandandır..
İmana imansızlıka gidilmez arkadaşlar ;)

Yok faydalıymış, yok bilmem ne.. Allah yasak koyduysa vardır bi sebebi..
Ağda için emla kullanın ağrısız :) Ya da acı eşiğinizi düşürmeye bakın..

Denildiği gibi gerçekten şarabın etkisi olur bence,sizde zaten denemişsiniz.Paylaşım için teşşekkürler.

Bulusun akillica tebrik ederim!
Ayrica dileyen tercih eder dileyen etmez herkesin kendi elinde..:1rolleyes:

valla ağda yaparken canım yanmasın die bi iki kadeh bişi içip günaha giremem valla.cnm yansın da günaha girmeyim ağda için daha iyi:)hembaşka yol mu kalmadı yahu alla allla:)

herkese saygım sonsuz bu tercih meselesi ben de bir kadeh şarabın zararı olmadığı görüşündeyim ve bu hakkımı ağda öncesi kullandım başarılı buldum :) sadece diğerlerinede öneri getirdim tasvip etmeyenler tabiyki olabilir uygun bir dille söyleyin canlarım sevgiler...

çoğu sanatçıda bülent ersoy gibi sahneye çıkmadan önce bi tek atıyor sakin olmak için.buda değişik yöntem kıl için uğuşturucu etkisi illaki var ama ben asla içki hem içmem hemde sevmem ama ilk kez duydum..etkisi olabilir.denemek isteyenler çarpmasın sizi sonra..:içelim::roflol: akannehir

geçen gün ağdaya giderken bende düşünmedim deil ama daha cok tepki verebilirim:oklava: :mymeka: yada Çok üzgünüm çoookdie cesaret edemedim.ayık olmakta yarar var bence.emla sürdüm gittim ama stresten uyusukluk adına hıcbırsey kalmadı.yıne acıdıdelikafadulden yıne acıdı!mafoldumben

valla ilginç bir yöntem değil açıkçası ama faydası olbailir alkol kullananlar için. benim kuzenim ilk geceden çok korkuyordu kasılıyordu bi iki bişi içti ohhh sabah yüzünde güller açıyo:)))))

Back