- Konu Sahibi Dreaming_Water
ben muhafazakar bi insanım zemzem suyu içsem olar mı -tatlicadiarzu-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben muhafazakar bi insanım zemzem suyu içsem olar mı -tatlicadiarzu-
ben de bana ağda yapana içirsem iyi olcak galiba
kaş aldırırkende içiyomusun :))
bissimlahh:)valla bu alkol olayını ilk gece korkusu olanlar deniyo diye duymuştum,bide buna agda eklendi:)ama ben haram oldugunu düşünenlerden oldugum için acı çeke çeke almaya razıyım:)
İçenlerin mutlaka bir sebebi vardır ama böyle bir sebep ilk kez duydum dikkat et alkolik olma...
ben de bana ağda yapana içirsem iyi olcak galiba
meyve suyu votka yada şarap ne alırdınız:içelim:
ya canlarım yanlış anlamayın beni... sonuçta birkaç hafta da bir kadeh şarabı hep doktorlar öneriyor sağlık açısından.. ağdayıda zaten 2 ayda bir yapıyoruz yani ben de her yapışımda değil bazen fırsatım olmuyor çok uzuyorlar o zaman deniyorum. çünkü kana karışınca kasları gevşetiyor bildiğiniz gibi ve acı hissi çok azalıyora.sa.s. yani çok acıyanlara tavsiye ediyorum... demiyorumki bardaklarca viski kanyak için kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı saygılar sevgiler bacılarıma.s.
sağlık için şarap içkee,ısınmak için evini yakmakla eş değerdir.
kendi bildiğinizi onaylatmak için tüm doktorları alet etmeyin rica edeceğim.
ayrıca bu kadar çok uzatmadan alırsanız alko kullanmanızada gerek kalmaz sanırım...
canım belki çok uzun bir yazı ama kısmadan eklemek istedim sen hızlıca bi göz atsan yeter yalan sölemediğimi anlamak için... bunu internetten araştırıp buldum kendi kafamdan uydurmadım ve aile doktorumuzlada konuşmuştum... inanmıyorsanız siz bilirsiniz her doktora sorabilirsiniz...böyle sert bir yorum yapmandaki amacı çözemedim ama yinede saygı duyarım benimki bir öneriydi alkolu günah olarak görmeyenler ve canı çok yananlar dayanamayanlar içindi sadece...
çok hoşsun canım yaakaydirigubbakcemile3
şimdi bende alkolün zararlarına yönelik sayfalarca yazı koyarsam ne olacak?
bunun günahla falanda ilgisi yok üstelik.
vücuda zararı yararından çok daha fazla olan maddelerden bahsediyoruz.
yani beyin yada kalp sağlığı için vücuduna zarar vermeyecek şeyleride tüketebilirsin.
tabi istediğini tüketir,yer içersin o ayrı konu.
ama tıbbi fetvalar verilmesse sevinirim.
ciddiye alanlar olabilirzemuszemus
yok canım ya kaş bıyık bacak koltuk altı herbirine katlanırım ama genital ve bikini bölgesini böle uzun süre almayım 3 ay uzatınca çok acıyo o zaman deniorum bunusırnaşık şeysırnaşık şey
sebzeler de çok faydalı ama fazla yersen miden çatlar değil mi :) her şeyi azı KARAR çoğu ZARAR demişler.. her şeyin..
ama konuyu açan arkadaşımız 17 yaşında sanırım, bunun kararını tam kestiremeyebilir bu yaştakiler.. bu yüzden bu kadar erken başlamalarına çok karşıyım o ayrı... yerimseniben
çok hoşsun canım yaakaydirigubbakcemile3
şimdi bende alkolün zararlarına yönelik sayfalarca yazı koyarsam ne olacak?
bunun günahla falanda ilgisi yok üstelik.
vücuda zararı yararından çok daha fazla olan maddelerden bahsediyoruz.
yani beyin yada kalp sağlığı için vücuduna zarar vermeyecek şeyleride tüketebilirsin.
tabi istediğini tüketir,yer içersin o ayrı konu.
ama tıbbi fetvalar verilmesse sevinirim.
ciddiye alanlar olabilirzemuszemus
3 ay uzatıyorum derken .........
ben 3 ay uzatmaya kalksam ohooooo-tatlicadiarzu-
ağdadan canımız yanmasın die alkolik mi olcaz yaniii
ağdadan canı yanan traş bıçağı kullansın -
ben alkolden bahsetmiyorum canım ben 'şarap' tan bahsediyorum... bu yazıları koyunca belki uydurmadığımı yada kendi bildiğimi doğrulatmak için doktorları alet etmediğimi anlarsın diye düşündüm ama aksine bu seferde tıbbı fetva veriyor olmuşum çok enteresan o zaman boşuna konuşmayalım nasıl olsa yine kendi bildiğini onaylatıcaksın ve daha başka yerlere sapmış yok yaşım dolayısıyla alkole başlamamalıymışım vs ama bu benim hayatım yani sizinde bildiğiniz gibi... evet alkolun her türlü şekli zararlı ama şarabı bu kategöriye koymazsanız sevinirim... onun içindeki faydalı bakterilere mayalara vucudumuzun ihtiyacı var tıpkı söylediğiniz faydalı besinlerdeki gibi... ama ağdadan önce o sebzelerden yediğimizde o kasları gevşetmiyor ama şarap gevşetiyor... belki bunu bir aspirin ve nescafede yapar ama emin olun şarabın onlardan daha az zararı vardır... Neyse içen içer içmeyen içmez benimki öneriydi ve beğenen beğenmeyen caiz olarak görmeyenler olabilir uygunca yorum yapılır. Şunuda tekrar sölemeliyim ben öneri amaçlı açtım ama konu benim alkolik olmama kadar gittialkisalkisalkis