Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı...

Şeyma lisedeyken daha Acun ona ilgi duyuyormuş. Peşinden koşuyormuş. Yarışmaya gelmeye zorla ikna etmiş falan. Yani Acun önceden beri aşıkmış kızımıza.
Acun oyle bi aciklama yapmisti ama Şeyma'ya saldirilmasini engellemek icin diye düşünmüştüm.. Seyma mevzu olunca "yuva yikan" oluyor kolayca (ki bence de oyle), Acun "ben baslattim" diye ustlenince millet ayni tepkiyi gostermiyor, evli olan sendin demiyor.. Ikiyuzlu ahlak anlayislarini sevdiklerim..

Erkek ne yapsa elinin kiridir oluyor nedense ama ikisi de aynılar.

Şeyma daha niye evli kalsın ki?
Alacağı tazminat, nafaka maşallah..
İsim yaptı, yer açtı.
Bakacak tabi ki yoluna...

Etme bulma dünyası. Zaten mutlu olamazdı.

Doğru mu bilmiyorum gerci de "Aylik 125 bin tl nafaka, Meslisanin tum masraflarını karsilayacakmis bir de Seyma nin 1 senede 4 seyehatini de Acun karsilayacakmis. "

Ne var kizlar böyle bosanmaya :))

Acun kim
Şeyma kim
bunlardan bize ne
bu kişiler hayatımızın neresinde
İşte sorarım kendime

Üzüldüğümü söylemem..
Şeyma da bir fan kitlesi yarattı ya? Ne kadar boş bir milletiz, çıldırıcam!

Zeynep Hanım gibi kaliteli ve aklı başında bir kadindan sonra Şeyma Subaşı zaten yanlış seçimdi.

O değil de Acun için Deren Talu ile beraber diye yazmışlar, gerçekse esas çirkinlik bu olur bence.

Herkes eden bulur, ahi cikti filan diyor da seyma subasinin o kadar uzuldugunu sanmiyorum. Evliyken de devamli bir arada durmuyorlardi zaten o kadar zor olmaz ve parasiz ortada filanda kalmadi.

Yuva yıkanın yuvası olmaz demişler nasılda doğru bir söz. Acun ile Zeynep boşandıgı zaman "Boşandılar" diye snap atmıştı Şeyma hanımmmm şimdi kendileri boşandığında da sevinen olmuştur elbette kii.. Etme bulma dünyası diyoruz biz buna canımm ama alacağını aldı tabii şimdi alacağı nafaka kimbiliiir kaç para.. Kafe de açtı kendine ohh miss adamı napsın

Alican Ulusoy'la olan videoları normal pek bşy yok ki sevgili olmayabilirler bence

gercekten bunu yapmis miydi yuuuh yaaa

İş yerinin de, acunun kendini bir düzen kur boşanıcaz dediği için açıldığı söyleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…