Acun oyle bi aciklama yapmisti ama Şeyma'ya saldirilmasini engellemek icin diye düşünmüştüm.. Seyma mevzu olunca "yuva yikan" oluyor kolayca (ki bence de oyle), Acun "ben baslattim" diye ustlenince millet ayni tepkiyi gostermiyor, evli olan sendin demiyor.. Ikiyuzlu ahlak anlayislarini sevdiklerim..Şeyma lisedeyken daha Acun ona ilgi duyuyormuş. Peşinden koşuyormuş. Yarışmaya gelmeye zorla ikna etmiş falan. Yani Acun önceden beri aşıkmış kızımıza.
Erkek ne yapsa elinin kiridir oluyor nedense ama ikisi de aynılar.Acun oyle bi aciklama yapmisti ama Şeyma'ya saldirilmasini engellemek icin diye düşünmüştüm.. Seyma mevzu olunca "yuva yikan" oluyor kolayca (ki bence de oyle), Acun "ben baslattim" diye ustlenince millet ayni tepkiyi gostermiyor, evli olan sendin demiyor.. Ikiyuzlu ahlak anlayislarini sevdiklerim..
onlarin fani da kendi gibi onun bunun kocasina sulanan tipler.. Kendilerine arkadas yoldas ettiler onu..Üzüldüğümü söylemem..
Şeyma da bir fan kitlesi yarattı ya? Ne kadar boş bir milletiz, çıldırıcam!
E bir de toplumda normalleştirdiler bu tip çarpık ilişkilerionlarin fani da kendi gibi onun bunun kocasina sulanan tipler.. Kendilerine arkadas yoldas ettiler onu..
Bence üzülmüştür ŞeymaHerkes eden bulur, ahi cikti filan diyor da seyma subasinin o kadar uzuldugunu sanmiyorum. Evliyken de devamli bir arada durmuyorlardi zaten o kadar zor olmaz ve parasiz ortada filanda kalmadi.
gercekten bunu yapmis miydi yuuuh yaaaYuva yıkanın yuvası olmaz demişler nasılda doğru bir söz. Acun ile Zeynep boşandıgı zaman "Boşandılar" diye snap atmıştı Şeyma hanımmmm şimdi kendileri boşandığında da sevinen olmuştur elbette kii.. Etme bulma dünyası diyoruz biz buna canımmama alacağını aldı tabii şimdi alacağı nafaka kimbiliiir kaç para.. Kafe de açtı kendine ohh miss adamı napsın
Bence üzülmüştür Şeyma
Evet gerçekten yapmıştı internette de bulabilirsiniz ekran görüntüsünügercekten bunu yapmis miydi yuuuh yaaa