Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı...

birde olayın bu boyutu var ....

kerimcan gibi tipler(!)in milyonlarca hayran kitlesi var. Bu nasıl bir hayranlık ben çözemedim.
Valla set kurulamayan bir baraj bu sosyal medya gençlerimiz için. herşeye ulaşıyorlar hayatin çok para gezip yiyip içmek pahalı alışverişlerden ibaret olduğunu düşünüyorlar içi boş insanlar yetişiyor genlerimizle de oynanıyor malum yiyecek içeceklerle berbat ya. Kızlar zengin koca avcısı erkekler kolay yoldan para meraklısı.

TV8 de herkes yayında övüyordu Şeyma hanımı, Bakalım yalakalık devam edecek mi
tvde bir avukat söylüyordu..yarın şeyma mahkemeye gidip..ben boşanmaktan vazgeçtim...eşimi seviyorum derse..boşanma iptal oluyormuş :)........bunun bir süresi var galiba acun onun dolmasını bekliyor galiba

caner de ilk boşandığın zamanlarda karısını yere göge koyamıyordu...mevzu şimdi anlaşıldı :)

Neden herkes Şeyma'ya yükleniyor ? Yuva bozanın yuvası olmaz falan filan da, kart zamparaya laf eden yok denecek kadar az, üstüne üstlük olan yuvayı da yıkan erkeğin kendisi.
İkisi de aynı b.kun laciverti olduğundan ikinden birine söylenmek diğerine söylenmek bence. Öncelikle Acun suçlu, ardından da gösteriş budalasına dönüştüğü ve “boşandılar” diye sevincini yüzsüzce paylaştığı için Şeyma. Keşke boşanmasalardı aşırı uygunlar. Şimdi başkalarının başı yanacak.

İkisi de aynı b.kun laciverti olduğundan ikinden birine söylenmek diğerine söylenmek bence. Öncelikle Acun suçlu, ardından da gösteriş budalasına dönüştüğü ve “boşandılar” diye sevincini yüzsüzce paylaştığı için Şeyma. Keşke boşanmasalardı aşırı uygunlar. Şimdi başkalarının başı yanacak.
:KK9::KK9::KK9:çok doğru söyledin...kimlerin canları yanacak( evlilikleri bitecek ) allah bilir

Yeteneğiyle ya da maneviyatıyla değil de skandallarıyla zirveye çıkanların er geç yere çakıldığını çok gördü bu insanlık. Şeyma ister beş ister on sene daha zirveye yakın bir yerde kalsın, güzelliği geçtikten sonra ancak kızına mankenlik yaptırarak para kazanabilir. Başka da hiçbir şansı yok. O kafe de unutulacak, Acun’un karısı olmuş olduğu da, gittiği Şokella’lar da. Hepsi. Çünkü kök salmayan ağaç kurur. Doğa kanunu.
Kesinlikle Katılıyorum.

Kesinlikle... yemişim parasını be gençlik gitmiş adım çıkmış inmiyor sağda solda savruluyorum hap da aliyorum iki mutluluk için adam hiç sevmemiş hep deniliyor bu sosyal medyada e belli de zaten iste boşluktaki insan nalar o boşluğu parayla pulla doldurmaya çalışır o hesap yazik genç kızlar da çok imreniyor malesef Allah çocuklarımızı korusun
Aynen hiçbşy göründüğü gibi değil. Bizim saf ergen kızlar da sanıyor ki mutlu

tvde bir avukat söylüyordu..yarın şeyma mahkemeye gidip..ben boşanmaktan vazgeçtim...eşimi seviyorum derse..boşanma iptal oluyormuş :)........bunun bir süresi var galiba acun onun dolmasını bekliyor galiba

caner de ilk boşandığın zamanlarda karısını yere göge koyamıyordu...mevzu şimdi anlaşıldı :)
Karar verdiyse hakim öyle bşy olamaz bence.

Yanlış mı bilmiyorum ama Acun Zeynep le de önceki evliliğinde birlikteymiş Zeynep için başkasını Şeyma için Zeynep i

Vay anasını 120 bin mi. Kadin napsin acunu. Parasini yer keyfine bakar. Acun da bakti paralar bosa akiyor boşadı demek 9

X