- 14 Kasım 2001
- 21.397
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.535
- 1.623
- 101
Bir "Arnavut Ciğeri" yapıyor süper ötesi kesinlikle herkese öneririm.
Adım 1
Un, toz biber ve tuzu bir kasede karıştırıp, ciğerleri bu karışıma bulayın. Fazla unu silkeleyin.
Adım 2
Pişirme haznesine zeytinyağını koyup ActiFryı çalıştırın. 2 dakika sonra ciğerleri ilave edip 15 dakika pişirin.
Adım 3
Arnavut ciğerini servis tabaklarına alın, üzerine kıyılmış maydanoz serpip servis yapın. İsteğe bağlı olarak ince dilimlenmiş kırmızı soğan ile de servis yapabilirsiniz.
Besin Değerleri Tablosu /1 porsiyon için
249 kcal
Protein = 26.4 gr.
Yağ = 9.3 gr.
Karbonhidrat = 13.6 gr.
Sodyum = 0.1 gr.
[video=youtube;YY-5qvFt-aI]http://www.youtube.com/watch?v=YY-5qvFt-aI[/video]
actifry, actifry tefal, actifry tarifleri, actifry yemek tarifi, actifry yemek tarifleri, kızartma, actıfry, actıfry tefal, actıfry tarıflerı, actıfry yemek tarıfı, actıfry yemek tarıflerı, kızartma, gourmand, fritöz, tefal fritöz, fritoz, frıtoz, kokusuz kızartma, yağsız kızartma
Ciğer iyi bir demir kaynağıdır. Demir vücuttaki oksijen nakli için vazgeçilmez bir maddedir. Ciğer aynı zamanda cilt, tırnak ve saç sağlığı üzerinde olumlu etkileri bulunan B grubu vitaminleri (B12, B9, B5 ve B2) açısından da zengindir.
Adım 1
Un, toz biber ve tuzu bir kasede karıştırıp, ciğerleri bu karışıma bulayın. Fazla unu silkeleyin.
Adım 2
Pişirme haznesine zeytinyağını koyup ActiFryı çalıştırın. 2 dakika sonra ciğerleri ilave edip 15 dakika pişirin.
Adım 3
Arnavut ciğerini servis tabaklarına alın, üzerine kıyılmış maydanoz serpip servis yapın. İsteğe bağlı olarak ince dilimlenmiş kırmızı soğan ile de servis yapabilirsiniz.
Besin Değerleri Tablosu /1 porsiyon için
249 kcal
Protein = 26.4 gr.
Yağ = 9.3 gr.
Karbonhidrat = 13.6 gr.
Sodyum = 0.1 gr.
Özgün teknolojisiyle patates kızartmalarını %3 yağ oranı ile pişirebilmenize olanak sağlar.
Patates kızartmasının yanı sıra et, tavuk, balık, sebze ve tatlı gibi yiyecekleri de hazırlama olanağı sunar.
Kokusuz pişirme sağlar. Kullanımı ve temizlemesi kolaydır. Parçaları kolayca ayrılarak bulaşık makinesinde yıkanabilir.
Yiyeceklerin arasında dolaşan sıcak hava teknolojisi ve karıştırma aparatı sayesinde tüm patatesler eşit miktarda kızarır.
[video=youtube;YY-5qvFt-aI]http://www.youtube.com/watch?v=YY-5qvFt-aI[/video]
actifry, actifry tefal, actifry tarifleri, actifry yemek tarifi, actifry yemek tarifleri, kızartma, actıfry, actıfry tefal, actıfry tarıflerı, actıfry yemek tarıfı, actıfry yemek tarıflerı, kızartma, gourmand, fritöz, tefal fritöz, fritoz, frıtoz, kokusuz kızartma, yağsız kızartma