- 24 Haziran 2015
- 926
- 838
- 23
- 37
1 kg olandan aldım.Dün de karnıyarık yaptım.Sırf o patlıcanların tuzlu suda bekledikten sonra ne kadar kurulasanız da çatlayıp patlaması yüzünden inanın senlerdir yapmıyordum.Patlıcanları actifryde kızarttım.Alaca soydum.Yarım saat tuzlu suda beklettim.Sonra kağıt havluyla kurulayıp 4er 4er actifrye yerleştirdim.30 dakikaya ayarladım.Gayet güzel kızardılar.İçi de actifryde yaptım.Gerçekten aldığımdan beri yediklerimiz farkedilir derecede hafif.Tadında da değişiklik yok.Sesi de yine diyorum öyle yüksek değil.Salon ve mutfak yanyana.Ben çalıştığı sırada ses gelmediği için acaba bişey oldu da durdu mu diye kaç defa gidip baktım çalışıyordu.Gerçekten iyi ki almışım.Atıştırma sepetini de sipariş ettim.Salı günü elimde olacak sanırım.Alıp beğenmedik dolaba kaldırdık diyenler inanın ya çok yağlı yemeye alışkınlar yada kullanamıyorlar.2 denemem oldu ikisi de gayet güzeldi.Şimdiye kadar almadığıma inanın pişmanım.
Ben diyet yapmak istiyorum ama çok başarısızım, kızartmaya bayılırım, bi de bazı insanlar ev aletlerini kullanmak zor gelir, kaldır yıka haklısınız, o zaman ben de alayım ya... Kaça aldınız acaba?