ActiFry Tefal kullanıcı yorumları !

Tefal ActiFry....

• Ankete Katılan
    189
actifry bir senedir kullanıyorum aslında memnunum ama temizligi gercekten okadar kolay degil icindeki cevirme kolu cok cabuk deforme oldu patates kizarttimda sorun yoktu tavuk falan yagli seyler kizartmaya basladim kapagın ic kısmı zamanla iyi temizlenmedigi icin kötü oluyo sonucta yıkanmadıgı icin silmekte bir yere kadar ...

et kavurma veya kuşbaşı eti nasıl pişiriyorsunuz. denemedim. çünkü sadece sıcak hava üfleyerek eti pişirebileceğine inanamıyorum. sizler nasıl yapıyorsunuz. yani bir de 15-20 dakikada .fırında bile 40 dakika sürüyor.

Tefal Actifry Plus 1,2 Lt. alacağım. ancak ürün yorumlarında genel manada beğenmedikleri , kapakdaki camın ve iç mekanizmanın sürekli kırıldığı gibi şikayetlerin yanı sıra patates kızartması değil patates haşlaması gibi olduğu söyleniyor. ve her yapılan yiyecekte koku varmış.
400tl üzeri bir meblağ olduğu için ürünü alacakken birden insan tereddüt yaşıyor :)
bazı kullanıcılar yaptığı patatesi çok beğeniyor bazıları ise çöpe attık diyecek kadar kötü olduğunu iddia ediyor. herkese farklı ürünmü veriyorlar? uzun süre kullananlar değerli fikirlerini yorumlarlarsa çok mutlu olacağım :)

Tefal Actifry Plus 1,2 Lt. alacağım. ancak ürün yorumlarında genel manada beğenmedikleri , kapakdaki camın ve iç mekanizmanın sürekli kırıldığı gibi şikayetlerin yanı sıra patates kızartması değil patates haşlaması gibi olduğu söyleniyor. ve her yapılan yiyecekte koku varmış.
400tl üzeri bir meblağ olduğu için ürünü alacakken birden insan tereddüt yaşıyor :)
bazı kullanıcılar yaptığı patatesi çok beğeniyor bazıları ise çöpe attık diyecek kadar kötü olduğunu iddia ediyor. herkese farklı ürünmü veriyorlar? uzun süre kullananlar değerli fikirlerini yorumlarlarsa çok mutlu olacağım :)

Merhaba ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ben patatesinden memnunum soğutmadan yemek gerekiyor sadece...onun dışında dönen kolu çıkarıp 5-6 börıek kızartmaya hatta dondurulmuş minik pizzaları ısıtmaya da kullanıyorum.hatta kadayıflı muhallebinin kadayıfını bile onda kızartıyorum:)))çok pratik geliyor bana hemde çok sağlıklı ve hemen hemen her haftasonu kullanıyorum patates için..çok güzel yaptıklarına gelirsek tavuk kanat ve but süper köfte kızartıyor özellikle misket köfte,kestanesi ve bebek patatesi harika oluyor ben oturtma için patlıcanda pişiriyorum sadece biraz karartıyor amaç yağsız olması ...kötü tarafına gelinirse eti korkunç uzun zamanda pişirdi ve kuruttu balık denedim paramparça oldu irmik helvası direk çöpe gitti temizlemesi zor gerçekten ama makınada yıkanabiliyor ve bana çok sesli geliyor yazın balkona koyuyorum hatta.. eğer çocuğunuz varsa sizde biraz yağ tüketiminden dertliyseniz alın derim ben kullandıktan sonra yengeme de almıştım o da çok memnun olduğunu söyler her fırsatta:))

patates kızartmasını cok seven bırı olarak hem saglıklı olsun hemde ev kokmasın dıe aldım 1 yıl once ama ınanın patates kızartmasından soğudum:(( patatesler ezılıtor parcalanıyor ustelık kızarmıyorda verdıgım parada cabası ...paranızı cope atmak ıstıyosanız alın derım tabıkı karar sızın:84::84:

patatesler gayet de güzel oluyor. ben de 3 yıldır kullanıyorum, ama sadece patates kızartmak için. ama burada okuduklarımdan sonra diğer tarifleri de deneyeceğim.
patates niye parçalansın ki anlamadım. sadece soğutmadan yemek gerekiyor. bir de içine koymadan önce patatesleri kurulamak.

actifry 2 in 1 aldım hiç memnun değilim kesinlikle tavsiye etmiyorum çok kötü aldıgıma pişman oldum iadede almıyorlar.

2 in 1 modelini sakın almayın ben aldım pişmanım kokular birbirine giriyor satana kadar ne yalanlar soyluyorlar almayın pişman olursunuz.

Bende 2 yıl oldu bir hevesle aldım eşim patates kızartmasını çok seviyor ona daha sağlıklı olsun diye aldım ama patatesleri kurutuyor takır takır yapıyor tadını beğenmiyoruz ilk heves 1-2 ay kullandım şimdi dolabın üstünde süs niyetine duruyor.

ben 4 senedir kullanıyorum ve çok memnunum birçok şeyi güzel yapıyor. patates kızartmak için dondurulmuş alırsanız daha iyi oluyor ama normal patateste de çok ince doğramamak lazım kurutmasın diye. kestane çok güzel oluyor. bulgur pilavı keza öyle. yalnız sakın patlıcan yapmayın iğrenç sünger gibi bir şey oluyor...

Bende 2 yıl oldu bir hevesle aldım eşim patates kızartmasını çok seviyor ona daha sağlıklı olsun diye aldım ama patatesleri kurutuyor takır takır yapıyor tadını beğenmiyoruz ilk heves 1-2 ay kullandım şimdi dolabın üstünde süs niyetine duruyor.

Aynen benimki de öyle dolaba kaldırdım, ilk zamanlar hevesle kullanıyordum ama kuru patates de yenilmiyor bir kere tavuk kızarttım o da kuru olunca vazgeçtim kullanmaktan bir de ortasındaki dönen başlık çıkarılıyor mu hiç denemedim köfte börek falan yapmayı yapan varmış:KK57::KK23:

Aynen benimki de öyle dolaba kaldırdım, ilk zamanlar hevesle kullanıyordum ama kuru patates de yenilmiyor bir kere tavuk kızarttım o da kuru olunca vazgeçtim kullanmaktan bir de ortasındaki dönen başlık çıkarılıyor mu hiç denemedim köfte börek falan yapmayı yapan varmış:KK57::KK23:
Şu dolabta bekletenler bize yollasin ya....:(()

bu urunu buyuk bi umutla aldm ama degmezmiş bir aydr deniyorm irmik helwası cok kötu patates kızartmasını özellik le defalarca dndm bu sabh bi kez daha denedm tam 35 dakikamı aldı ve haslama gbi oluyor kızartmayla alakasi yok hic tavsiye etmem kanat guzel diyolar tencere d piser zaten o amac az yaglı kizartma yemek tavuk dgl onu yagsız tencere d zaten pisirir sn

Arkadaşlar Merhaba bu ürünü bende 3 senedir kullanıyorum gayet memnunum.Kızartma için patatesli yarım saat kadar suda bekleyip iyice kurulayip kızartiyorum.Ayrıca çok güzel tavuk sote yapıyorum.Daha doğrusu tavukla yapılabilecek birkaç şey mesela kori soslu tavuk,soya soslu Mantarlı hepside gayet güzel pişiyor.köfte yaparken ortada dönen aparatı çıkararak yapıyorum ezilmesini engellemek adına oda güzel pişiryor.Sizde böylemi pisiriyosunuz bilmiyorum ama ben bu şekilde yapıyorum birçok tariften de memnun kaldım. Sadece kılavuzda pilav tarifide var onu denedim fakat pişmeye yakın üzerini kuruttu bulgurlar citirlasti onu beğenmedim.Umarim yaralı olmuşumdur :kk77:

Merhaba; forumda yeniyim. bende actifry kullanıcısıyım. Bir heves ve arkadaşlarımın gazı ile aldım. 5 kez kullanmamışımdır. Patetesler kuru kuru oluyor. Tavuklarda öyle. Pişman oldum. Satmak için internete koydum. tabi kim alsın 2. el mutfak aletini :) . kimse almadı. kilere kutunun içine koydum öyle duruyor.

Merhaba; forumda yeniyim. bende actifry kullanıcısıyım. Bir heves ve arkadaşlarımın gazı ile aldım. 5 kez kullanmamışımdır. Patetesler kuru kuru oluyor. Tavuklarda öyle. Pişman oldum. Satmak için internete koydum. tabi kim alsın 2. el mutfak aletini :) . kimse almadı. kilere kutunun içine koydum öyle duruyor.
merhaba elinizdeki tefal actifry ürünü eğer hala kullamıyor ve satmayı düşünüyorsanız satın almak istiyorum cevap bekliyorum teşekkürler.

Bende aldım bir kere kullandım çok kötü koku yaptı . kullanmiyorum hiiic. Korkuyorum aynı şey olur diye çünkü eşime zorla aldirmistim . her seferinde söyleniyor .

Ya bu actifry hakkında herkesin farklı farklı yorumları var. Ne yapsam bilemedim. Ailecek kızartmaya bayılıyoruz. Haftada iki kez falan kızartma yapıyoruz. Sağlıklı olsun diye bunu almak istedim ama bu yorumlara bakılırsa çok iyi değil gibi... Hiç memnun olan yok mu arkadaşlar?

Ben akrabamda kullandım. Hiç gerekli bir alet değil. Bir kere patatesi incecik doğrayıp nişastasını alıyorsun ve 40 dk da falan pişiyor. KAbak bu şekilde çiğ kalabiliyor. Az yağlı isteyen fırın kullanabilir. BOşuna o kdar para vermeye gerek yok. Ayrıca gürültülü ve çok yer kaplıyor

Back
X