Tefal Actifry Plus 1,2 Lt. alacağım. ancak ürün yorumlarında genel manada beğenmedikleri , kapakdaki camın ve iç mekanizmanın sürekli kırıldığı gibi şikayetlerin yanı sıra patates kızartması değil patates haşlaması gibi olduğu söyleniyor. ve her yapılan yiyecekte koku varmış.
400tl üzeri bir meblağ olduğu için ürünü alacakken birden insan tereddüt yaşıyor :)
bazı kullanıcılar yaptığı patatesi çok beğeniyor bazıları ise çöpe attık diyecek kadar kötü olduğunu iddia ediyor. herkese farklı ürünmü veriyorlar? uzun süre kullananlar değerli fikirlerini yorumlarlarsa çok mutlu olacağım :)
Bende 2 yıl oldu bir hevesle aldım eşim patates kızartmasını çok seviyor ona daha sağlıklı olsun diye aldım ama patatesleri kurutuyor takır takır yapıyor tadını beğenmiyoruz ilk heves 1-2 ay kullandım şimdi dolabın üstünde süs niyetine duruyor.
Şu dolabta bekletenler bize yollasin ya....Aynen benimki de öyle dolaba kaldırdım, ilk zamanlar hevesle kullanıyordum ama kuru patates de yenilmiyor bir kere tavuk kızarttım o da kuru olunca vazgeçtim kullanmaktan bir de ortasındaki dönen başlık çıkarılıyor mu hiç denemedim köfte börek falan yapmayı yapan varmış
merhaba elinizdeki tefal actifry ürünü eğer hala kullamıyor ve satmayı düşünüyorsanız satın almak istiyorum cevap bekliyorum teşekkürler.Merhaba; forumda yeniyim. bende actifry kullanıcısıyım. Bir heves ve arkadaşlarımın gazı ile aldım. 5 kez kullanmamışımdır. Patetesler kuru kuru oluyor. Tavuklarda öyle. Pişman oldum. Satmak için internete koydum. tabi kim alsın 2. el mutfak aletini :) . kimse almadı. kilere kutunun içine koydum öyle duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?