- Konu Sahibi tuana_tuana
-
Cnm faydası olur ama hangisinin etki ettigini nasıl anlayacaksın ikisini kullanarak?
Mesela hap etki etmeyecek belki ama sen küçten dolayı büyüme göreceksin ve kutu kutu hap alıp para ödeyip kullanacaksın ama nereye kadar?Bildigim kadarıyla bu haplar da pahalı...
canım peki kara üzüm çekirdegının gercekten faydası oluomu siz sadece onu kullanarak bi büyüme veya dolgunluk hissettiniz mi?mirmirmirmir
ewt haplar daha pahalı bence en iyisi kara üzüm çekirdeği öğütülmüş olarak hem daha hesaplı hem daha çabuk etki ediyo haplarda daha az küç war biz sabah akşam 1tatlı kaşığı alıyoruz hapda sadece günde iiki kapsuldür buda belki 1 tatlı kaşığı bile yapmıyodur bilginize canıarım hoş kalına.s.
canım kapsulden kastın kucse gunde bı taneymıs ben sormustum fıyatı da ıkı katı ama ııcnde 60tane vardı benım sordugumun
yok canım göğüs büyütücü haplar küç değil
arklarr bende yaklaşık 1 bçk aydırr actibreast kullanıorumm hayal kırıklıına uğratmak istemem amaa nerdeyse hiç bi gelişme yokkdiyebilirimmŞimdi diceksinizki düzenli kullandınmı vs emin olun benden düzenli kullananınız yoktur hiç aksatmadan hergün sabah akşam masaj yaparak kullandım ama yok yokkiştee ikincikutuya başladım 10 gündür resmen paramı çöpe atmış gibi hissediorum kendimi
offf hiç bu umudum kalmadıı yaa göüslerimi ölçtüm azönce göüs altından73 göüstende78gelioo yaa 5 cmlik bi çıkıntı sadeceenedenn böylee yaa resmen kendimi eksik gibi hissediyorumm
inş. hepimiz amacımıza ulaşırız en kısa zamanda:)kaydirigubbakcemile2
arkadaslar bende kullanmak ıstıorum kremın adını yazabılırmısınız acaba?bde nerde bulabılırım?tskler
arkadaslar bu kremler kandırmaca gercekten de oyle.Ben bunları da arastırdım doktorumada danıstım bunlar para tuzagıymıs malesef.Tabıkı dısardan hıc bır sey etkı etmez sonucta bu mkrem hem boyle bır etkısı olsa ve gogusler tekrar kuculmese fıyatıda ınsanlar abartırlardı degıl mı?Ben hıc bır urune ınanmıyorum en guzelı amelıyat.Ben 2007 de oldum 4.5 odedım ama memnunum yanı ole fasafisolarla ugrasmayın para bırıktırıp kesın cozum amelıyat olun.ıyı aksamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?