- Konu Sahibi tuana_tuana
bilmiyorum ama yinede denemek istiyorum.bildiğiniz bir yer varmı.ins. memnum kalırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum ama yinede denemek istiyorum.bildiğiniz bir yer varmı.ins. memnum kalırım.
bencede hiç kullanma canım,bende actibreast mağdurlarındanım :1no2:
tam 4kutu kullandım, bi dünya para verdim ama inan 1cm bile bi değişiklik olmadı:1no2
canım göğüs yapın nasılbahsder misin? hiçmi yok göğüslerin? bence bu ürünlerin tümü var olan göğsü geliştiriyor ister hap olsun ister krem
sana katiliyorum. agzina saglik, cok dogru soyluryorsun. hele ben 1hediye ustune 3 kutu daha almistim 2sinii arkadas icin ikisini de kendim icin. onca param bosa gitti. kesinlikle reklam amacli olduguna inaniyorum. asla ve asla ise yaradigi yok.bu yazdıklarına inanmam-ız çok zor hele de mesleğinde "satış temsilcisi" yazıyoken... burada kullanan onlarca kişi keşke 3'ümüzde yarasaydı da biz de bu kadar rahat konuşmasaydık. sizin göğüsleriniz yok ondan yaramamış olabilir demeye getirmişsin ama bu da hiç inandırıcı değil kaldı ki öyle diyelim ürünün sitesinde herşeyi bi güzel açıklamışlar evet, biz de okuyup inandık bunu niye belirtmemişler peki.. bi kullanıp bakın belki fayda eder giden bizim 150 milyonlarımız olsun ne olacak... hayatımda alışveriş anlamında yaptığım en büyük hatadır yani bunu bu kadar açık net söylerim...
neyin satış temsilcisisiniz bilmiyorum fakat benden iyi bilirsiniz, ticaret işlerinde "garanti" diye bi olay vardır. malına güvenen garanti verir. bu tamamen benim salaklığım ki 150 milyon hiç paraymış gibi kaldırıp çöpe attım...
olmayan göğüs büyümez kılar büyümeeeez
doktorlar yırtınıyor bu konuda siz hala uğraşıyor ve boşa para harcıyorsunuz. karacicek o paraya az daha katsan silikon taktırırdın canımcım