- Konu Sahibi tuana_tuana
ebrucuğum arkadaşın bekarmı evlimi peki????????gamyoncuiremsu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ebrucuğum arkadaşın bekarmı evlimi peki????????gamyoncuiremsu
canım psikolojik değildir umarım ama ebruya katılıyorum bünye ile alakalı bişey....öpüyorum kızlar sewgileralmışsın umarım etkisini görürsün ama ilk günden etki etmesi mantıklı geliyo mu?
tamamen psikolojik.
he umarım işe yarar
arkadaslar ben silikon yaptırdım gecen sene.çYasım 25 ve cok memnunum.Öyle bılmedıgınız seylerı kullanmayın derım alt tarafı soyle 3.5 4.5 ayırın yaptırın en guzelı.Ben sımdı cok rahatım normal boyutlarda bıkını dekolte ne ıstesem gıyebılıyorum.2 ay bıraz zorluk cekersınız ma sonucunda mukemmel.Anne olmayı dusunuyorum ama 3 sene snr felan.bu yuzden bekleyemedım.benımde 75 dı sımdı 85 gıyıyorum.Ve hıc kımse anlamıyor.Acıbademde yaptırdım ılgılılere duyurulur.O haplar kremler ılk etkıde buyutuyor ama snr eskı halıne donuyor.Doktorlara bıle sorsanız aynı seylerı soyleyecekler sıze.Kendınıze zarar verırsınız.Zaten o aldıgınız kutular yatırdgınızı paralar bosa,en mantıklısı budur.Genede sız dusunun derım.Hosca kalın....
arkadaşlar yazılarınızı takip ediyorum ama benim merak ettiğim birşey war bu kremi kullanmayı bırakınca göğüsler kullanmadan önceki halinemi dönüyor yani tekrar küçülüyormu kullandığımız sürecemi dolgun?
bir süre yalnızca küçük olana sürmeyi denesen?