acon marka gebelik testi kullanan arkadaşlar lütfen bakar mısınız!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gul1182

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
645
0
46
İstanbul
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bugün adet günüm 4 , 5 gündür test yapıyorum acon marka ilk yaptıklarımda ne kadar zaman geçerse geçsin silik çizgi çıkmadı dün ve bugün ki testlerde bir kaç saat sonra 2. çizgi çıktı ve bu günkü dünkine göre daha belirgin bu testi kullanan var mı acaba herkesde mi böyle oluyor kafam karıştı offffff offffffff::
:5:

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bugün adet günüm 4 , 5 gündür test yapıyorum acon marka ilk yaptıklarımda ne kadar zaman geçerse geçsin silik çizgi çıkmadı dün ve bugün ki testlerde bir kaç saat sonra 2. çizgi çıktı ve bu günkü dünkine göre daha belirgin bu testi kullanan var mı acaba herkesde mi böyle oluyor kafam karıştı offffff offffffff::
:5:

canım çizgi hemen çıkıyorsa silikte olsa sonra koyulaşsada hamilesindir. İnşallah Allahım gönlüne göre versin İnşallah. İnşallah bebeğin seninledir testler doğru sonuç vermiştir canım

çok teşekkür ederim canım ben çizgiyi ilk önce göremiyorum ya yok yada ben göremiyorum zaten bir bebeğimi üç aylık hamile iken kaybettim 1,5 yıl oldu şimdi 3 aydır bekliyoruz bakalım ne olacak

benimde adetim 5 gün gecikti canım gittim eczaneden istedim acon marka verdi testi yaptm negatif çıktı :))) tekrar yapimmi bilmiyorum... kullanım klavuzunda silik çizgi cıktımı 10 dk sonraki sonucu yorumlayın yazıyor istersen bikaç gün sonra tekrar dene

benimde adetim 5 gün gecikti canım gittim eczaneden istedim acon marka verdi testi yaptm negatif çıktı :))) tekrar yapimmi bilmiyorum... kullanım klavuzunda silik çizgi cıktımı 10 dk sonraki sonucu yorumlayın yazıyor istersen bikaç gün sonra tekrar dene

canım sabah başka marka testle yaptım yine belirli belirsiz ikinci çizgi çıktı beklemedeyim yarın sabah tekrear yapacam senin testine gelince adetin düzenli değilse tekar yap belkigeç döllenmiş oabilir benim önceki hamileliğimde geç döllenmeden dolayı 15 gün sonra belli oldu

canım benımde adetıme ıkı gun vardı supelendım ezaneye gıttım test aldım ıkı gun onceden ıkıncı cızgı ılk bı dakkada cıktı sılıktı ta bı 5 gıbı bı yaptım bıde sabah yaptım aynıydı aklımda supe kalmasın dıye baska markada aldım ondada cıktı tabı kan tahlılı yaptırdım o aksam cıktı kanda en dogrusu kesını kann bence hıc ugrasma ıdrarla

canım bence kan testi yaptır en net sonucu daha çabuk alırsın umarım herşey gönlüne göre olur bebişin seninledir inşallah

Acon çok hassas bir test değil canım. Bence başka bir marka ile bir daha bak. Özellikle hassas testleri öneririm, biraz pahalı ama fortel, femina gibi testler erken gebelik testi olduğu için daha güvenlidir.

ben kanda gebelik testim pozitifken sırf denemek için eczaneden test aldım..kanda gebelik testim 100 iken yani gebeliğim pozitifken 2.çizgi silik çıktı..sonra 2 gün sonra başka bi test aldım gene denemek için..değerim o gün 300 iken 1. çizgi bile zor göründü :))) markayı hatırlamıyorum ama demek ki çok adi bi testmiş..en güveniliri arkadaşlarında dediği gibi kan testi..kan testini adete 4-5 gün kala yaptırabilirsin..kesin sonuç veriyor o zaman bile (geç döllenme değilse)..benim adete 5 gün kala kanda beta hcg m 26 çıktı..sonra 2 gün arayla 100-300-700 vb..idrarda gebelik testine 5 Tl verceğinize bence aynı paraya devlet hastanesine gidip kan verin içiniz rahat etsin..ben hep kanda gebelik testini tercih ettim..valla idrar testi bana oyun gibi geliyor :)))

hıc moralını bozma tatlım herseyde vardır bı hayır hayırlısını ısde rabbımden duanı esırgeme elbet rabbımın bı bıldıgı vardır bende bekledım ama kısmet bu guneymıs zor gecıyo ama sabrının sonu selamet olur ınsallah her halımıze bınlerce kez sukurler olsunnn

olsun arkadaşım üzülme..ben yaklaşık 1 sene boyunca her ay heyecanla kanda gebelik testi yaptırdım.sonuç hep aynıydı 0,5 yani negatif..her ay tahlile giderken nasılsa gene sıfır çıkcak diye gidiyodum..hepimiz bu negatif aşamalarından geçiyoruz..ama bak şimdi hamileyim Allah'a şükür..bu ay olmazsa bidahaki ay olur inş..öyle düşün üzülme..içini ferah tutup bol bol dua et..bi rahatsızlığın yoksa sağlıklı bi kadın max 6 ayda hamile kalabiliyor..rahatsızlığın varsa bile yumurta uyarıcı tedavi var,aşılama var,tüp bebek var vb..bak ben tedavi ile hamile kaldım 2.ayımda..bi rahatsızlığın yoksa hele hiç üzülme..

olsun arkadaşım üzülme..ben yaklaşık 1 sene boyunca her ay heyecanla kanda gebelik testi yaptırdım.sonuç hep aynıydı 0,5 yani negatif..her ay tahlile giderken nasılsa gene sıfır çıkcak diye gidiyodum..hepimiz bu negatif aşamalarından geçiyoruz..ama bak şimdi hamileyim Allah'a şükür..bu ay olmazsa bidahaki ay olur inş..öyle düşün üzülme..içini ferah tutup bol bol dua et..bi rahatsızlığın yoksa sağlıklı bi kadın max 6 ayda hamile kalabiliyor..rahatsızlığın varsa bile yumurta uyarıcı tedavi var,aşılama var,tüp bebek var vb..bak ben tedavi ile hamile kaldım 2.ayımda..bi rahatsızlığın yoksa hele hiç üzülme..

çok sağol arkadaşım iyi dileklerin için.bende artık doktora gitmek istiyorum ümraniyede iyi bir doktor arıyorum bilgin var mı bu konuda

ben aslen ist luyum ama antalyada yaşıyorum..buraya evlendim yani..ben bekarken polis hastanesine gidiyordum kadın doğuma..bi dr um vardı harika bir insandı..devlet hastanesi olmasına rağmen her hasta ile en az yarım saat ilgilenirdi..sağlık karnesinin başına her gittiğinde hastanın notunu alırdı hastalığı kullandığı ilaçlar vb..o kadar iyi bi insandı ve iyi bir dr du ki..hamileyim hamile ağzımla yemin ediyorum onun gibi dr u daha görmedim..antalyada yaşıyorum bende onun tırnağı kadar bile değil burda dr lar..o kadar ilgisiz ve bilgisizler ki..hatta istanbula gelmeyi düşünüyorum 1-2 ay sırf eski dr uma gitmek için..askeri dr luktan devlete geçmiş harika bi insandı kendisi..polis hastanesinden ayrılmış yalnız şimdi başka yerdeymiş..

Back
X