arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bugün adet günüm 4 , 5 gündür test yapıyorum acon marka ilk yaptıklarımda ne kadar zaman geçerse geçsin silik çizgi çıkmadı dün ve bugün ki testlerde bir kaç saat sonra 2. çizgi çıktı ve bu günkü dünkine göre daha belirgin bu testi kullanan var mı acaba herkesde mi böyle oluyor kafam karıştı offffff offffffff::
benimde adetim 5 gün gecikti canım gittim eczaneden istedim acon marka verdi testi yaptm negatif çıktı :))) tekrar yapimmi bilmiyorum... kullanım klavuzunda silik çizgi cıktımı 10 dk sonraki sonucu yorumlayın yazıyor istersen bikaç gün sonra tekrar dene
olsun arkadaşım üzülme..ben yaklaşık 1 sene boyunca her ay heyecanla kanda gebelik testi yaptırdım.sonuç hep aynıydı 0,5 yani negatif..her ay tahlile giderken nasılsa gene sıfır çıkcak diye gidiyodum..hepimiz bu negatif aşamalarından geçiyoruz..ama bak şimdi hamileyim Allah'a şükür..bu ay olmazsa bidahaki ay olur inş..öyle düşün üzülme..içini ferah tutup bol bol dua et..bi rahatsızlığın yoksa sağlıklı bi kadın max 6 ayda hamile kalabiliyor..rahatsızlığın varsa bile yumurta uyarıcı tedavi var,aşılama var,tüp bebek var vb..bak ben tedavi ile hamile kaldım 2.ayımda..bi rahatsızlığın yoksa hele hiç üzülme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?