Yağlı cildin derdi hiç bitmiyor, benim cildim de yağlıHafiflediyse geçer sanırım izler çok derin değilse :26:
acaba soymadan da tedavi ediyormu, benim leke olan yerler soyulmuo lekesiz yerler soyulmaya başladı çok sinir bozucu
Bende kızarma çok fazla olur diye korktum, bayramda uygulayacağım bunu. En azından okulda alacağım yorumlardan daha iyi yorumlar alırım. Acnelyse ve Expigment %4ü aynı anda verecekmiş ve ikisi de cildi soyuyormuş, nasıl etki eder hiçbir fikrim yok. Sadece lekelerin üzerine sürülecek yazılmış ama benim yüzümde hem silik hem de kahverengi lekeler var, bunların üzerine sürersem tüm yüzüme sürmüş oluyorumBen de anlamadım ama çok sevdiğim ve güvendiğim bir doktorumdur kendisi, Roaccutane kullanabilir miyim diye sorduğumda kesinlikle karşı çıktı
bu leke açıcı kremlerden sonra kuruluk yaşayan oldumu kızlar olduysa ne kullandınız kuruluk için
Bende birkaç haftadır expigment %4 kullanıyorum biraz pembeleştim demek ki soyuyor. Leke ve cillerim var kulak çöpü ile sadece lekenin üstüne sürüyorum akşamları cildimden 3 ton koyuydu açıldı biraz iyi oldu kullandıgım.
Ben de güneş kremi almayı unuttum. Doktor imex kremle acnelyse verdi. Bepanthol de sürmem gerekiyor. Akşam acnelyse'i, gündüz de imex, bepanthol ve güneş kremini sürmeliyim. Hepsini üst üste mi süreceğim anlamadım. Sizin bir fikriniz var mı?
İmex sivilce kurutmak için kullanılıyor siz leke için mi kullanacaksınız dr ne düşündü verdi bilmiyorum. Bepanthol bozulmuş dokuyu düzeltip yeni hücre oluşumuna destek için kullanılıyor. Acnelyse yi hiç duymadım bilemiyorum. Eger ciddi anlamda sivilceniz yoksa imexi fazla kullanabileceginizi sanmıyorum. Cildi kurumuş toprak misali bayabi kurutuyo hatta bırakınca bile soyulmaya devam ediyor. Makyaj yapan biriyseniz pul pul olmuş bi cilt yüzünden yapamayacagınızı da bilin. Bence siz geceleri acnelyseyi kullanın sabahlarıda bepanthol sürün ki yeniden yapılandırsın. Ben güneş kremi olarak daylong extreme spf 50 kullanıyorum.
İmex'i alnımdaki pütürlükler için verdi. İşte imex, bepanthol ve güneş kremini sabah kullanıcaksın dedi ama hepsini üst üste mi süreceğim yoksa birini yıkayıp diğerini mi anlamadım.
Anladım önce imex sonra bepanthen cildin emdikten sonrada güneş kremi süreceksin. Yıkamadan üst üste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?