ben differin jel aknilox jel ve expigment kullanıyorum çok memnunum,acnelyse gerçekten yakıyor onun yerine sivilcelerin çıkmasını önleyen bilmemne asit differin jelde varmış o yakmıyor ve aynı zamanda tedavi ediyor! Fiyatı acnelyse'a göre biraz pahalı ama öneririm!Ay ben burayı hepten unutmuşum
Yine başladım acnelyse ve imexe. İlk denememde sonuç alamamıştım, 6. günüm bugün. Sadece dün sürmedim ondan önce hep sürdüm. Elmacık kemiği midir ne işte orada benim çiller ve sivilce gibi bir şeyler vardı, lekeler baya geçti, sivilceler de hiç yok. Sadece sol yanağıma biraz fazla sürmüşüm orası kızardı kaşınıyor şimdi. Ayrıca o bölge porselen gibi. Elimi sürdüğümde hiç pütürler gelmiyor gerginleşti. Alnıma imex sürmüştüm sabah bir baktım kurak bölge toprakları gibi olmuşumŞimdi acnelyse sürdüm alnıma tekrar, sonuçları yazarım artık sabah
Arkadaşlar expigment %4 ü 4 gündür düzenli olarak kullanıyorum. Dışarı çıkmadığım için hem sabah hem de gece sürüyorum. Burada yazılanlar gibi kızarıklık ya da soyulma falan hiçbir etkisi olmadı. Yanlış mı kullanıyorum acaba? Sivilce izlerimin üzerini kapatacak kadar sürüp iyice yediriyorum.
expigment 2 defa kullandım ikisindede ne soyulma oldu ne kızarma aksine cildimi yağlandırdı bir faydasıda olmadı soyuyo kızarttıyo diyenlerw şaşırrıorm
son dönem artan sivilcelerimi geçirir ümidiyle bir hafta önce acnelyse %4 kullanmaya başladım
şu an için bir değişiklik yok azimle kullanıyorum bakalım
ben acnelyseyi yaklaşık bir buçuk aydır kullanıyorum izlerimin % 50 si gitti diyebilirimm bir ay daha kullansam geçer diye düşünüyorum
sadece acnelyse mi kullanıosun kuzu hap falan da kullanıyor musun?
ne güzel darısı bana
sabah akşam sürüyorum ben sen nasıl kullanıosun?
sabah aksammiiii :/ yuzun tahris olmuyormuu :/ hap falan kullanmiyorum sadece acnlyse suruyorum her aksam ama onceden antibiyotik kullanmistim cok buyuk sivilce cikmiyor izler var acnelysede cok iyi geldi
ayyy kuzum benimki aknilox %4 jelmiş acnelyse değilmiş
Merhaba arkadaşlar. Bugün faranjitim için doktora gittim. Muayene ederken sivilce ve lekelerin var dedi. Evet, bir aptallıkla sıktığım sivilcelerin berbat anısı.. İlk önce faranjitim için kullanmam gereken antibiyotikleri yazdı, sonra da ''hastalığın geçsin, geçince lekeler ve sivilcelerin için de gel soyalım onları'' dedi. Bir kağıda Acnelyse, Expigment %4 yazıp bana verdi, hatırlat bana geldiğinde dedi. Ayrıca sırtımdaki sivilcelerim için de başka bir ilaç daha kullanacakmışım. Hazır oradayken 'Peki Roaccutane nasıl bir ilaç? Bir arkadaşım ondan kullanıyordu, ben de kullanabilir miyim?' dedim. O ilacın ağır ve iltihaplı sivilceler için kullanıldığını, benim öyle bir durumum olmadığını söyledi. Eve gelince hemen araştırdım bu 2 kremi. Araştırmadan duramam tabii
Sorun şu ki kkda çok olumlu yorumlar almasına rağmen, başka sitelerde yerden yere vurulmuş. Hatta birisi yüzünü tamamen soyduğunu, domates gibi yaptığını ve 2 hafta geçmesine rağmen iyileşmediğini yazmış. Bunları okuyunca tırstım bu kremlerden :18: Bir de doktor bana bu kremlerin ikisini birden verecek, ikisi de cildi soyuyormuş okuduğum kadarıyla, ya cildim kimyasal yanığı olursa? :18: Bir de ben okula gidiyorum, yorumlara göre bayram tatilinde yapmayı düşünüyorum. 1 haftada soyulma ve kızarıklık geçer mi? Kullananlar veya çevresinde kullanan varsa lütfen yorumlarınızı esirgemeyin, biraz uzun oldu sanırım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?