slm bende de sivilce izleri var kırmızı kırmızı doktor bana da %2 lik expigment acnelyse ve bi kremin daha karışımını verdi, bi haftadr kullanıyorm çok az soyulma oluyo yüzümde çok az yanma oluyo kızarıklık da yok, bu iyi bişeymi bilmiorm ama soyulmanın olması gerekio izlerden kurtulablmem içn 1 ay kullanıp soyulma olmazsa tekrar gtcem
acnelysı ben de tavsıye uzerıne kullanmıstım sırtım ıcın evet cıltte hassaslık yapıyo kızarıyo ozellıkle boyun tarafına dogru bepanten surup yumusattım cok kızarık olan zamanlar acnelys kullanmadım sadece bepanten surdum.. bı hafta kadar sonra soyulmaya basladı denıze gıtmısım gıbı .. bı ay kullanmaya devam ettım renklerı soluyo gıbıydı ama sabırsızlıgım yuzunden sıkılıp bıraktım belkı bırakmasam tamamen gecırebılırdı ama boynum sızlıyodu ara ara oyuzden pek uzulmedım braktıgıma ..
expigmente gelınce burnumun uzerınde mınık gunes lekelerı var doktora sordum cogalır guneste durdukca dedı ve gunes korucuyla expigment verdı pek fazla kullanmadım onu da..
ama anlayamadıgım farenjıt tanısı koyabılen bransta okumus bı doktor nasıl cıldıye uzmanı gıbı recete verıyo sana :26:
bu ara sıvılcelerım cogaldı e halıyle bende dogru durmayıp sıkıyorum ve yuzumde ız kalıyo bende basladım dun gece expıgment kullanmaya daha oncede kullandım ve gercekten cok memnun kaldım bende:)
Yüzünde kızarma yaptı mı? Yüzüne sürüp öyle mi yattın? Sadece leke olan yerlere mi sürdün? Soru yağmuruna tuttum kusura bakma lütfen
yuzumde kızarma yapıyo tabı ama yogurt gıbı surme ınce bı katman halınde sur o zaman kızarma daha az oluyo ben butun yuzume kullanıyorum yuzume surup oyle yattım ama kış aylarında dısarı cıkılmıycaksa gunduzde surebılırsın cok tahrıs olursa yuzun yagsız bı nemlendırıcı yada krem surebılırsın
Alnımda ufak ufak sivilce gibi küçük küçük noktalar var, onlara da işe yarar mı acaba acnelyse ve expigment?ikisini bir kullanacağım ya, 1 saat önce acnelyse sürüp, sonra yıkamadan expigment mi süreceğim? İkisini bir arada kullananlar nasıl yapıyor anlamadım Bir de %2lik olanı mı kullandın %4lük olanını mı?
benim çillerim de olduğu içn yüzümün heryerine sürüyorm nerdeyse, 1 ayda bitecek bişey değilmş doktor 6 aya kadar uzayabilceğini söyledi, bana da 2 ay snra gel dedi daha 10 gün falan oldu kullanmaya başlayalı bakalm sabırla kullanmaya devam ediyorm umarım hem sivilce lekelerim hem de çillerim geçer
evt ikisini karıştırıp verdi doktor, nerdeyse yüzümün her bölgesine yayıyorm, 25 eylülde başladım kullanmaya ufak ufak soyulma var ama hiç bi değişiklik yok lekelerdeumarım zamanla geçer ya yıllardr bıktım artık
Ben nerdeyse 1 aydir kullaniyorum acneyseyi eğer her gün surersen domates gibi kizartiyor ben 2 gunde bir suruyorum ona ragmen baya soyuluyor kurutuyor diye bb krem kullandim yuzumde asiri sivilce cikti acneylseye bagliyordum ama bb yi birakinca cikmadi aksine kurudu cildim yagli ve hangi bb kremi kullandiysam asiri sivilce cikardi hemde ciban gibi acneylseye 2 sivilce yuzunden baslamistim bb yuzunden 30 a cikti yuzumde kara kars lekeler oldu ama baya soyuldu suan hafifledi izler ama hala var
ben kullandım acnelyse çok soymuştu expigmentide yanık izin vardı kahverengi ütüden yakmıştım rengi açılsın diye kullandım açmıştı rengini.akne tedavimin ayrıntıları-sivilcelere son:)) - YouTube bu videoda kız leke siyah nokta için azelrdem önermiş onu kullanan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?