Kızlar stresli dönemlerimde sivilcelerimle sık sık oynardım.
Haliyle sonuçta lekelerim ile başbaşa kalmıştım.
Kolumda, sırtımda, yüzümde oluşan o kahvemsi lekelerden kurtulmak için doktoruma gittim.
Doktorum bana acnelyse ilacını verdi ve lekelerin üzerine günde bir defa akşamları sürmek üzere kullanmamı söyledi
İlacı aldığımda hemen kullanmaya başladım. İlacın soyucu etkisi 3. günden sonra kendini belli etmeye başladı. Kuruluk oluştu.
Bu etki ile cildimin üzerindeki hafif lekeler soyulunca daha sık kullanırsam daha çabuk geçer yanlışına düştüm
Günde 2 kere kullanmaya başladım.
Doktor bana güneş korucusu kullanmalısın dememişti, ama siz kesinlikle kullanıyorsanız 50 faktör kullanın!
Üzerine günde 2 kere kullanmaya başlayınca ciddi bir soyulma oldu, kese yaptım vs. İnanılmaz bir gerginlik oldu
Sonuç bu kadar bilinçsiz kullanış ile 1. derece yanık ile karşı karşıya kaldım. O halde tüm ruhumun verdiği sıkıntı cabası utana sıkıla doktora gittim. Locoid Lipokrem verdi. Onu sürdüm kızarıklığı bir hafta içinde hafifledi. Ama cildim inceldi ve kendine donmesi uzun bir zaman aldı. KEndimi yaklaşık 1 ay eve kapatmıştım, güneş görmemek için
Şuan çalışıyorum. İş hayatı içerisinde bulunan arkadaşlar özellikle dikkat etsinler.
1 ay sonunda cildim güzelleşti lekelerin çoğunluğu gitti ve sıkılaşmıştı.
Sabır isteyen bir süreç anında etki beklemek ya da ilacı kullanım talimatında yazandan fazla sürmek bize fayda vermemektedir.
İlacı kullanma aşamasında yüzünüze kese sürmeyin
Banyo yaparken sıcak buharla zaten deri kendini bırakır. Eliniz ile hafifçe masaj yaparsanız döküleceklerdir.
Cildimi çok hor kullandım. Başkalarının görmeyeceği siyah noktaları aynanın tabiri caizse içine girerek çıkartmaya zorladım. Haliyle gözeneklerim büyüdü. Size tavsiye kimsenin cildi mükemmel değil. Biraz kendi haline bırakmak lazım. Aynaya 50cm den fazla yaklaşmayın.

Allah şifalar versin şimdiden herkese.