Herkesde değişiyor o kiminin çok sivilcesi oluo bir cleocin-t ile çözüyor, kimi roacutane ile bile kurtulamıyor... Yani sivilce olayı belli olmuyor... Canım sende 2-3 tane sivilce için doktora fln gidip farklı farklı ilaçlar kullanma cildin kusma yapabilir o 2-3 sivilce başına iş açar...
canım tabi 2-3 sivilce deyince sevmli görünüyor ama:))))gel bi de bana sor.3 tane aynı anda ama 1 tanesi 3 sivilce boyutunda,bi de şiş kalıyo iyileşmiyor,yani dışına çıkıp zaman içinde iyileşse razıyım,ama bu içinde kalıp uzun zaman kalıyor ve çok canımı yakıoyr.şimdi enzamisin kullanıyorum 3-4 gündür ama mahvoldum acıdan,resmen yanık gibi oldu çenem.
canım tabi 2-3 sivilce deyince sevmli görünüyor ama:))))gel bi de bana sor.3 tane aynı anda ama 1 tanesi 3 sivilce boyutunda,bi de şiş kalıyo iyileşmiyor,yani dışına çıkıp zaman içinde iyileşse razıyım,ama bu içinde kalıp uzun zaman kalıyor ve çok canımı yakıoyr.şimdi enzamisin kullanıyorum 3-4 gündür ama mahvoldum acıdan,resmen yanık gibi oldu çenem.
Anladım canım dikkatli ol onlara karşı... Ablamın yanağında çıkmıştı öyle 2 tane stresten dolayı kocaman, aynı senin dediğin gibi... Onları patlattı zamanında ve şimdi baya çukurcuk şeklinde izleri var 2 tane... O yüzden aman dikkat et onlara dediğin gibi büyükse... Bir de kızlar cidden şu Cleocin-t hiç fena değil... Bu gün dudağımın yanında vardı hafif bi kabarma ona sürdüm geçti...
Kız cok merak ettim bu ilacı alsam mı acaba
Ama her cilde aynı etkiyi yapmazsaafisfisfis
Valla bana iyi geldi gerçekten bi de yan etkilerini okudum deriden emiliyormuş ciddi anlamda onu anladım... Yan etkisi karın ağrısı fln dio çünkü... Ablam bana uzun zamandır cleocin-t al diip duruodu... Ben dinlemiodum valla iii geldi acnelyse üstüne... =)
İse yarayacagını bilsem valla alırım
Fiyatı da ucuz hem
Bilmiyorum olabilir acnelyseden dolayı... Ama cidden yani bence dene cleocin-t 'yi tabi aynı anda sürme ikisini... Acnelyseden soyulan deriye sür hafifçe ama önce cildinin bi yerinde dene bişey olmasın... Bende kızarma oldu ama geçici bi kızarma... Ama cidden şuan indi o hafif şişlikler fln... Bu arada yatıcam şimdi... İyi geceler... =))
Ben kremi götürüp sürüyorum valla okulda bide hafif keseledigim icin yüzümü pul pul olmuyo suanlık
Ya ben bide bisi merak ediyorum benim yüzümde hala sivilce cıkıyo acnelyse mi yapıyo acaba bunları bide iz kalıyo ee ne anladım ben bu isten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?