- Konu Sahibi mizirtilicizirti
Kızlar bacaklarmdaki lekeler için 3 gündür acnelyse kullanıyorum normalde kızarma soyulma olması lazım ama hiçbir değişiklik yok devam edeym mi fazla da sürmüyorum ama kullanan varmı:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bacaklarmdaki lekeler için 3 gündür acnelyse kullanıyorum normalde kızarma soyulma olması lazım ama hiçbir değişiklik yok devam edeym mi fazla da sürmüyorum ama kullanan varmı:26:
zaten asla fazla sürmeyin. hemen soymuyor o bir süre sonra soyulmalar başlıyor. yalnız yaz aylarına giriyoruz kullanmak için yanlış bir dönem seçmişsiniz. doktor mu verdi yoksa kendiniz mi başladınız?
4 gün sürdm bıraktm hiç değişiklik yok devam edeym mi burda bi ark.ın yorumuyla denedm dr.tarafından değil![]()
ya ben bunu kullanıcam ama benım yüzümden şuan sivilce yok sadece izleri için kullanıcam yeni başladığımızda önce sivilce çıkartıyomuş sanırım bu ilaç acaba bendede tekrardan sivilce çıkar mı lütfen cevap verin![]()