- 4 Kasım 2019
- 27.878
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.915
- 598
- 29
- Konu Sahibi Dahliadivin
İnşallah canım merak etme maşallahın var hem bende pek minik sayılmam öyle90 kilo üzeri topikteyim:)
Diyebilirsin belki bende bir gün minik olurum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım merak etme maşallahın var hem bende pek minik sayılmam öyle90 kilo üzeri topikteyim:)
Minik evvam benimİnşallah canım merak etme maşallahın var hem bende pek minik sayılmam öyle![]()
Minik evvam benim![]()
Tamam canım iyi eksiler90 kilo üzeri topikteyim:)
Vay senden bu laflri duyabilmek harika begenmemene sevindimvay anam en korktuğum masalardan biri daha gelmiş
ellerine sağlık hiç iştah açıcı,ağız sulandırıcı,dip düşürücü olmamış![]()
Cok teşekkürler zeytinleri az oldu ben daha bol zeytinli seviyorum normaldeAcmalarin yumusacik oldugu burdan belli, zeytinli bide immm
Ellerine saglik canim![]()
:) ben hep yapiyorum zatenkuymağı alamam ama yinede yaparım olmuş![]()
![]()
ellerine sağlıkkkkkkkkkk![]()
Sagol canim benim :) senin kadar marifetliysem sirtim yere gelmezAnam anam aanaammm on parmağında on marifet benim kankiminayrıca hediyemi beğenip kullanmana çoook çok sevindim ♥♥ benim gönlümün birincisi yine sensin ♥
![]()
Hele hele daha nelerSagol canim benim :) senin kadar marifetliysem sirtim yere gelmez![]()
Oyle oyle seni bilmesek inanicamHele hele daha neler![]()
Sagol canim :) neden runneri kapatti diyemi dusundun yoksa begenmedinmi :)Canım harika görünüyor masan , yarışmada başarılar dilerim canımama keşke servis altı kullanmasaymışsın
![]()
Valla sen bi de o küçük çocukla uğraşmanın yanında yapıyosun bunları. Bunu unutmaOyle oyle seni bilmesek inanicam![]()
Tabi o konuda haklisin hakkimiValla sen bi de o küçük çocukla uğraşmanın yanında yapıyosun bunları. Bunu unutma![]()
Masa çok güzel, adini bilmiyorum ama altta çok güzel örtü gibi birşey var onu kapatmış ondan dedimSagol canim :) neden runneri kapatti diyemi dusundun yoksa begenmedinmi :)
Ortadaki limon desenli runner evet kapattigini sonradan farkettim bende aslinda :) misafirler gelmek uzereydi acele cektim resimleri hicte bakamadim sonra yendi toplandi resimlere baktim aa dedim keske baska servis koysaydim yada kaldirsaydim limonlu vazo yapmistim ortadaki gorunmedi dogru tespit yaptinMasa çok güzel, adini bilmiyorum ama altta çok güzel örtü gibi birşey var onu kapatmış ondan dedim![]()